Jump to content

Community Status Updates

Photo

Xa0s → Phantom Duck

Πέραν του οτι ο Donalt τα σπάει ...Τώρα βγαίνει κ σε Χριστουγεννιάτικο πακέτο ... Sugoiii
Dec 03 2008 22:21
Photo

Seirios → jimmare

όχι σε ένα σιτε τον πέτυχα.. [URL="http://www.blackhumor.gr"]www.blackhumor.gr[/URL] h .com den thimame...:P tnx btw :D:D
Dec 03 2008 22:10
Photo

mints → Adventurer

χαχα ειδες ομοιοτητα? δυστηχως ομως δεν βλεπει ανιμε, οπως επισης βρισκεται στη χωρα του πλεον. (Ιταλια..)
Dec 03 2008 21:53
Photo

KageHitsu → Yunancy

[COLOR=Magenta][B]HI!!!! ναι ειμαι πορωμενος με τα ανιμε εδω και 4 χρονια περιπου Ειμαι στη παλια φουρια της φορας αυτης:P :wooi2::drink: ^^ Τι κανεις?^^ [/B][/COLOR]
Dec 03 2008 21:52
Photo

Kamui-da → Nomis Tnomleb

δεν ειπα οτι δεν ειναι καλο.ειπα οτι το εχει αμεταφραστο. το msn [email]greekarmy_victor@hotmail.com[/email] ειμαι apear offline μπορεις να μ στειλεις
Dec 03 2008 21:47
Photo

Kamui-da → Yunancy

απλα στο θεμα του ρομαντισμου και των σχεσεων μπορω να γινω τοσο.... "καλος" να το πω? ευαισθητος να το πω? ε δν ξερω ακριβως,,, :P
Dec 03 2008 21:43
Photo

Nomis Tnomleb → Kamui-da

:yawn2:δν το εχω με υποτιτλους!raw?δλδ δν ειναι καλο? εχεις msn?
Dec 03 2008 21:42
Photo

Kamui-da → Yunancy

κοιτα δν με λες ευαισθητο,δν εξωτερικευω παντοτε τετοιου ειδους αισθηματα. απο μουσικη ακουω heavy metal και ολα τα παρακαδια της. :P :)
Dec 03 2008 21:41
Photo

Kamui-da → Nomis Tnomleb

ναι γιατι οχι? μπορει καποιος να εχει καποια σχετικη πληροφορια για αρτγορκ. το λαιβ αξιον καμπαμαρου το εχεις με υποτιτλους? το εχει βρει ενας φιλος μου αλλα ειναι RAW
Dec 03 2008 21:38
Photo

jimmare → Lelouch

Ενταξει,μπορει να μην θες και βοηθεια που δεν ζητησες. Εδω εχω ολοκληρο forum,μαθαινω γλωσσες προγραμματισμου και παιρνω πληροφοριες για το animation. Και τι επειδη ειμαι 14?Τουλαχιστον 5 ατομα εχουν εντυπωσιαστει που τους εχω δειξει τι μπορω να κανω με εναν υπολογιστη. Εσυ ποσο εισαι? Υ.Γ.Αμα θες,μπορεις να μου στειλεις το msn σου(αν εχεις) μεσα σε pm και να μιλαμε απο εκει...
Dec 03 2008 21:36
Photo

Nomis Tnomleb → Yunancy

δν ειμαι τοσο κολλημενος οστε να τα θυμαμε ολα!:erk:
Dec 03 2008 21:36
Photo

kagemaru igano → Radagast

βασικα θα ειθελα μια χαρη...αν μπορουσες να μου δωσεις ενα invite sto bwgt αν υπαρχουν γιατι μα την παναγια προσπαθω εδω και εναν χρονο να μπω και δεν μπορω να τις πετυχω ανοιχτες τισ εγγραφες..
Dec 03 2008 21:32
Photo

Lelouch → jimmare

Τι λες καλε που εισαι σπαστικος! Βοηθας και λες και συγνωμη? LOL εγω ειμαι που ψαχνομαι..Καλα εισαι τωρα 14 και εχεις group?Ασυνιθιστο θαλεγα.Ποιοι ειστε?Κοιταζα λιγο τωρα τα εργαλεια...Παλευονται... ;)
Dec 03 2008 21:07
Photo

Yunancy → Kamui-da

[B]απαπα,δεν μου αρεσουν τα δραματορομαντικα ανιμε...γενικοτερα τιποτα που μου προκαλει θλιψη....[/B] [B]για να σου αρεσουν αυτα,πρεπει να εισαι πολυ αιεσθητος[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/007.gif[/IMG][/B] [B]να φανταστω οτι ακουσ και απαλη μουσικη?[/B]
Dec 03 2008 21:00
Photo

Yunancy → Nomis Tnomleb

[B]βασικα οι ταινιεσ δεν ειναι τοσο ωραιεσ..παραεχουν αιμα και δραμα.....καμια σχεση με την σειρα..ασε που στισ ταινιεσ δεν εχει καθολου χιουμορ....[/B] [B]ρε δεν ηξερα οτι ειχαν βγει τοσα πολλα sailor moon......Στο τελοσ τησ τελευταιασ σειρασ Σαιλορ Μοον,μπορεισ να μου πεισ με λιγα λογια τι γινεται?Εννοω πεθαινει κανενασα απο τουσ πρωταγωνιστεσ????[/B] [B]εχουν ολεσ οι σαιλορ μοον αγορι?????[/B] [B]ποτε βγηκε το τελευταιο Σαιλορ μοον???[/B]
Dec 03 2008 20:57