Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
zoro77 → Mike The Great
Σοορυ ειμαι ακομα μπερδεμενος:P
Οταν λες απο τους υπολοιπους, ποιους εννοεις?
Ελπιζω να μην εννοεις τους αλλους strawhats σε σχεση με luffy κλπ Δεν μιλαω για συγκριση μεταξυ τους. Εγω μιλαω για την δυναμη των strawhats σε σχεση με τους εχθρους τους. Δηλαδη τους εχθρους εννοω.
Αν εννοεις κι εσυ τους εχθρους τοτε σου λεω οτι αφου ειδες το καπετανιο των fishmen να χανει απο zoro ευκολα και τον decken να χανει απο τον luffy με δεμενα χερια και ποδια.Αρα σιγουρα ειναι πιο δυνατοι απο αυτους!:P
Το πως θα εξελιχθει βεβαια το στορυ ειναι αλλο. Θα το δεις και μονος σου!
Καληνυχτα φιλαρακι!!
Φεβ 27 2012 23:36
Trivia Spitting Monster → Kai
Ναι, σωστό. Πάντα θα υπάρχουν υπερασπιστές για οτιδήποτε, κοινό για οτιδήποτε, και ποτέ κανείς δεν είναι μόνος. Όχι πως αυτό σημαίνει αυτόματα πως οτιδήποτε έχει κοινό είναι καλό!
Σίγουρα και υπάρχει διαφορά. Το θέμα είναι πότε ένα έργο λαμβάνει τη σφραγίδα: όταν προβάλλεται (instant classic) ή καθώς περνάνε τα χρόνια και σιγά σιγά χτίζει τη φήμη του; Προσωπικά, νομίζω πως πρέπει κανείς να είναι σε εγρήγορση και για τα δύο (γι' αυτό και είμαι οπαδός των rewatches, ακόμα και σε σειρές που δεν άρεσαν ιδιαίτερα στην αρχή. Μήπως δουλεύουν καλύτερα αφότου κατασταλάξει η σκόνη του χρόνου -R.I.P. Theo- πάνω τους; ) Και όχι, δεν βρίσκω τίποτα το φοβερά απόλυτο με την άποψή σου! Ο καθένας βλέπει ό,τι θέλει, για δικούς του λόγους. Απλώς, μερικοί επιλέγουν να πάνε και με το πλήθος για να ξέρουν τι βλέπουν και οι πολλοί και ποιες είναι οι πολύ γενικές τάσεις. Αυτό είναι όλο!
Φεβ 27 2012 23:23
Mad_Hatter → redqueen
Καλά μη το λες, υπάρχουν και άλλοι fans, ειδικά σε ξένα forums xd. Διάβαζα ένα πολύ ωραίο Blog για αυτό με speculations/αναλύσεις όσο ήταν ongoing. Εδώ πάλι ok είμασταν 4-5 fans που το συζητούσαμε.
Από χαρακτήρες πολλοί, πάρα πολλοί.
Πρώτος και καλύτερος ο head και ακολουθούν (αρκετά) πίσω οι περισσότεροι από τους Kiraboshi.
Φεβ 27 2012 23:11
Mike The Great → zoro77
Οταν ειπα κατωτερους αυτο εννοαυσα.Οτι θα εχουν την ιδια δυναμη με τον Luffy,Sanji,Zoro οπωε ειπες εσυ.Οπως ειπα δεν μπορω να πω κατι για αυτο γιατι δεν εχω δει καμια επιθεση απο τους υπολοιπους και δεν ξερω αν οντως ειναι πιο ααδυναμοι απο Luffy,Sanji & Zoro.
Ε,ναι.Θα ειναι πιο δυσκολα στο New World.Γι'αυτο δεν ηταν και ενας λογοςπου εκατσαν χωριστα 2 χρονια για να εκπαιδευτουν?
Οσο για τον SAbo αν τον εκπαιδευσε ο Dragon τελικα,καταλαβαινουμε ολοι πως θα εχει γινει.
Φεβ 27 2012 23:09
redqueen → Mad_Hatter
συγκινημενη αυτη τη στιγμη οσο δν παιρνει πραγματικα δν τ περιμενα να βρω αλλον..μια απο τα ιδια λατρεια μεγαλη μπορω να πω ( τυχαιο ειναι που το ψηφησα οπου υπηρχε στα poll?) BTW αγαπημενοι χαρακτηρες?
Φεβ 27 2012 23:03
Kai → Trivia Spitting Monster
Είναι λίγο δύσκολο να πορευτείς σαν ερημίτης μέσα σε μια τόσο μεγάλη κοινότητα (προφανώς δεν εννοώ το anime.gr), εκτός κι αν μένεις σταθερός σε ένα μέρος. Πάντα υπάρχουν άτομα που έχουν σχεδόν ίδιο γούστο με το γούστο κάποιου άλλου, οπότε ακόμα κι αν κινηθείς ατομικά δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις άτομα να μοιραστείς τις σκέψεις σου πάνω σε μια σειρά. Μέχρι και οι πιο cult παραγωγές έχουν κοινό. Ακόμα και σε μικρότερες κοινότητες όπως το anime.gr υπάρχουν υπό-κοινότητες οι οποίες ασχολούνται με ένα συγκεκριμένο είδος. Μάλιστα σε μικρότερες κοινότητες είναι ακόμη πιο εύκολο να ξεχωρίσεις τα άτομα που έχουν κοινό γούστο με το δικό σου άσχετα με το αν είναι 1-2 ή 22.
Κι εδώ έρχεται η διαφορά του hype και της ταμπέλας του κλασσικού (με το δεύτερο να είναι πιο ακίνδυνο φυσικά) με το σωστό recommendation. Άλλο να δεις κάτι επειδή το βλέπει ένα άτομο ή μια ομάδα ατόμων το οποίο έχει παρόμοιες προτιμήσεις με εσένα και άλλο να δεις κάτι επειδή το ξέρουν και οι πέτρες, χωρίς να εννοώ ότι κάποιος δεν χρειάζεται να δοκιμάσει και έργα που δεν είναι συνήθως μέσα στις προτιμήσεις του (με τον λόγο που γίνεται έχω περισσότερο το θέμα). Δεν αμφιβάλλω ότι είναι καλό να έχεις μια γνώμη πάνω σε ένα τέτοιο έργο, είναι άλλη μια ευκαιρία για συζήτηση μέσα στην κοινότητα άλλωστε. Πολύ απλά ποτέ δεν ήμουν οπαδός αυτής της λογικής και δεν νομίζω ότι θα γίνω και ποτέ, όσο απόλυτη κι αν ακούγομαι. :laugh:
Φεβ 27 2012 22:57
Anelis → iristella
[IMG]http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2010/230/f/4/Mundo_Animal___Promotional_GIF_by_Gisele_Dessin.gif[/IMG]
Φεβ 27 2012 22:43
Ναι, σωστά, ίσως είναι λίγο βαρύ. Αλλά απ' την άλλη, δεν μπορείς να πορεύεσαι στην κοινότητα σαν ερημίτης, βλέποντας μόνο και μόνο ό,τι είναι στα στάνταρ σου (τα όποια προσωπικά στάνταρ). Γι' αυτό το λέμε κοινότητα. Βλέπουμε πράγματα ατομικά, αλλά και συλλογικά, σαν μια γενιά θεατών που διαμορφώνει (ή έχει διαμορφώσει ήδη) την αισθητική της μέσα από το κινούμενο σχέδιο (κυρίως).
Σε πάω (ξανά) στη Μadoka. Δεν είναι του γούστου μου. Ναι, στην καλλιτεχνική διεύθυνση και τη μουσική γίνονται ΠΑΠΆΔΕΣ. Δημιουργικές επιλογές εντυπωσιακές, μουσική που σου κολλάει... Αλλά όλες οι επιλογές αυτές βρωμοκοπάνε φιοριτούρα από χιλιόμετρα. Η ιστορία θα ήθελε πάρα πολύ να είναι dark!! και edgy!!, αλλά με τέτοια διαλογικά μέρη και ψυχολογία χαρακτήρων δεν πα' να χτυπιέται κάτω... Τότε, γιατί το βλέπω; Αφενός, για να ξέρω για τι πράγμα μιλάνε οι άλλοι και να έχω μια επαφή με τα πράγματα. Αφετέρου, γιατί γίνονται και ΠΑΠΆΔΕΣ!, ακόμα με ενδιαφέρει εκείνο το στοιχειώδες "τι θα γίνει παρακάτω;" και γιατί, πού ξέρεις, ίσως να γίνει καλύτερη όσο περάσει! Δεν είναι δυνατόν τόσος πολύς κόσμος να κάνει λάθος... ή είναι;
Απολύτως κατανοητό το παράδειγμα με το πρώτο επ του Kill Me Baby. Κακό. Απλά. Δεν την πάλεψα ούτ' εγώ.
Φεβ 27 2012 22:39
Σχεδόν αναγκαστικά... το αναγκαστικά είναι κάπως βαριά λέξη έστω και με το σχεδόν μπροστά. Βέβαια όταν όλοι λένε καλά λόγια τότε λογικό είναι να επηρεαστούν αρκετοί από αυτά, δεν μπορώ να το αρνηθώ. Φυσικά υπάρχει και η άλλη ομάδα που ακούει πολλά κεράσια και κρατάει μικρό καλάθι.
Το θέμα είναι μια σειρά να είναι έστω και λίγο στα γούστα σου και να μην τη βλέπεις ούτε και λίγο αναγκαστικά. Ναι, δεν διαφωνώ με αυτό που λένε ότι μπορείς μετά να έχεις άποψη αλλά χάνεται το νόημα της διασκέδασης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάποιος δεν μπορεί να παρακολουθήσει μια σειρά που δεν του αρέσει μέχρι το τέλος. Άλλο να γίνεται μετά από επιλογή δική του όμως και άλλο επειδή την βλέπουν όλοι. Δεν εννοώ βέβαια ότι κάποιος πρέπει να παρατήσει μια σειρά που δεν το κάνει αρχικά μεγάλη εντύπωση με την πρώτη. Το Nichijou πχ. μιας και το ανέφερες δεν με είχε ενθουσιάσει στην αρχή αλλά συνήθισα το χιούμορ του στη συνέχεια και είχε κάποια εξαιρετικά επεισόδια και σκετς. Αντίθετα, για να μείνουμε στην ίδια κατηγορία, το "Kill me baby" το ντρόπαρα μέσα σε 1,5 επεισόδιο και πρέπει να ομολογήσω πως ήταν περισσότερο λόγω της κακής ερμηνείας των seiyuu παρά των αστείων και του animation. Πιο πολύ ήθελα να κλάψω παρά να γελάσω, οπότε αν τυχόν λέμε τώρα τύχαινε να είναι δημοφιλές δεν πρόκειται να καθόμουν να το δω ούτε με σφαίρες επειδή πολύ απλά δεν μου έκανε κλικ. Μάλιστα επειδή γενικότερα είμαι φαν της κωμωδίας, βρήκα το πρώτο επεισόδιο πολύ επίπονο, σε ορισμένες φάσεις κατέβαλα μεγάλη προσπάθεια να γελάσω αλλά δεν μπόρεσα....
Φεβ 27 2012 22:28
zoro77 → Mike The Great
Kαταρχην μην ΄λες συγγνωμη. ανθρωπινο ειναι! Κι εγω αργησα και πιο πολυ μαλιστα!
Λοιπον βασικα δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις. Δεν ειπα κανεναν κατωτερο. Ειπα οτι το επιπεδο των strawhats [U]ολων[/U] και επιπροσθετα αναφερω κυριως οι luffy zoro sanji ειναι σε αλλο επιπεδο δυναμης απ'οτι πιο παλια. Εννοουσα μην σου φαινεται περιεργο εκει που παλια ο sanji να μην ειχε ελπιδα να νικησει ενα fishman στο νερο(arlong park arc) τωρα να τον εχει πχ για πλακα. Αυτο εννοουσα. Σκεψου επισης οτι το New world ειναι καμια σχεση με αυτο που αντιμετωπιζαν πιο πριν. Το πρωτο μισο της grand line λεγοταν paradise σε σχεση με το new world αν θυμασαι σε λιγο πιο παλια επεισοδια που το μαθαμε απο περιπετεις καποιων suoernova! Aρα θα ναι καμια σχεση
Θα τα δουμε! Θα φανουν ολα στην πορεια!
Τωρα για τον sabo λογικα αν ζει θα ναι πολυ τουμπανο!
Φεβ 27 2012 22:12
redqueen → Mad_Hatter
σου αρεσε κι εσενα το Star Driver?? OMG i don't believe it :)
Φεβ 27 2012 22:12
Μερικά πράγματα τα βλέπουν όλοι, οπότε, σχεδόν αναγκαστικά, θα πρέπει να τα δει κι εσύ. Το Steins;Gate, το Nichijοu, το Tiger and Bunny (Squee!) τα Πιγκουϊνάκια, το Redline, το Usagi Drop... Βέβαια, τώρα σου λέω αυτά που είδα εγώ και ολοκλήρωσα, δίπλα στα οποία κανείς βάζει τα δικά του απαραίτητα.
Α, τόσο ωραία. Μπράβο, ρε Shinkai. Κι εγώ που σε είχα για ανεπηρέαστο...
Φεβ 27 2012 22:07
Εντάξει, το hype κάποιων σειρών το έχουμε μάθει με τα χρόνια. Εκτός του ότι ανεβάζουν τις προσδοκίες μερικές φορές δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι σειρές που αρέσουν σε όλους. Το μόνο καλό είναι ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες να κάνει μιας καλή συζήτηση επειδή το έχουν δει/βλέπουν οι περισσότεροι. Πολλά ακούω για το Madoka αλλά ακόμα το φοβάμαι, η μόνη μου ελπίδα είναι ότι μου του σύστησε και μια φίλη με την οποία έχουμε πολύ κοινό γούστο. Το κακό είναι ότι με έχει φάει η περιέργεια και γι' αυτό θα το δω κάποια στιγμή ελπίζοντας να μην χάσω τον χρόνο μου, το καλό είναι ότι δεν έχω πάρει spoilers ακόμα (ευτυχώς).
Φαντάσου ότι είναι μια κακή αντιγραφή του Miyazaki με το αμφίβολο χαρούμενο τέλος που δίνει στα έργα του.
Φεβ 27 2012 22:02
Ξεκινάω με αυτά που είναι υποψήφια στις περισσότερες κατηγορίες. Τώρα πιάνω τη Madoka, για παράδειγμα. (Κι ας μη μ' έχει εντυπωσιάζει όσο τόσο και τόσο κόσμο... Ε, ας την πούμε essential watch να τελειώνουμε...)
Α, δεν έχω και τις καλύτερες των σχέσεων με το σινεμά του Shinkai. Το Voices το δέχτηκα, αλλά σ' εκείνο μέτραγε και ο αυθορμητισμός, ακόμα και ο αναμενόμενος ερασιτεχνισμός του! Αυτό που μετρούσε ήταν το ότι ένας δημιουργός έρχεται από το πουθενά, μας λέει μια ωραία ιστορία σε μισή ώρα, και κάνει τα ΠΆΝΤΑ μόνος του! Ήταν επίτευγμα! Το δε The Place Promised ήταν σαν μεγάλου μήκους εκδοχή του, με σιροπιασμένη μουσική, ανούσια voice over ("Αυτό το καλοκαίρι δεν θα το ξεχάσω ποτέ..." Ναι, ηλίθιε, το βλέπω! Δεν υπάρχει λόγος να το ακούω απ΄ τη μπουκωμένη σου φωνή!), μια sci-fi πλευρά που έρχεται από το πουθενά, άσχετες σκηνές (εκείνη με το όπλο) και παπάδες στο background. Ε, έτσι κάνουμε όλοι "αριστουργήματα", ρε παιδιά! Το 5 centimeters δεν έχω προλάβει να το δω ακόμα, αλλά λίγο το φοβάμαι... Οπότε, ετοιμάζομαι για άλλη μια ταινία που μάλλον θα με απογοητεύσει, αλλά συνεχίζω να ελπίζω!
Φεβ 27 2012 21:44

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται