Community Status Updates
Scorpion → Zoro
Ζορο εχεις να μου προτεινεις καποια καλη σειρα μανγκα.Επειδη ειμαι νεος στο χωρο θα ηθελα να μην εχει πολλα τευχη ,volume ξερω και γω πως λεγονται, αμα εχεις κατι να μου προτεινεις:nanana:
Dec 07 2008 17:48
Zoro → Scorpion
Γειά σου και σένα Scorpion :3
Μια χαρά εδώ,πλησιάζουν χριστούγεννα και χαίρομαι από την μια,αλλά πλησιάζουν και εξετάσεις μετά και ανυσηχώ:colddd:
...αυτή την περίοδο διαβάζω το Vampire Knight manga και προσπαθώ να το τελείωσω να πιάσω Αyakashi και Mononoke μετά...
...εσυ τι λέει ενώ?όλα καλά?
Μεγιές το ava btw...ωραίος ο Eneru,αλλά τον Dante δεν τον πιάνει με τπτ:P
Dec 07 2008 17:36
GkLoc → Scorpion
Δεν πολυασχολουμε με Manga,βασικα καθολου,οποτε δεν ξερω τι να σου προτεινω,θα παρω γνωμη και απο ενα αλλο παιδι και θα σου πω...^^
Dec 07 2008 17:27
Zoro → Yunancy
Sry που ξαναπετάγομαι αλλά...
[I][COLOR=Purple][B] οχι ρε δε με πρηζεις.. μ εχει μαθει η Ιριστελλα και ο Ζορο στα σεντονια!![/B][/COLOR][/I]
...είπε η πίου πίου από κάτω...είδες,δεν μπορείς να πεις,κουβέντα θες και χάρη σε μενα βρήκες και άλλο άτομο που μιλάει πολύ...no need to thank me:tensai:
Dec 07 2008 17:26
Scorpion → GkLoc
και γω τρια εχω δει μονο .Πριν λιγες ωρες την αρχισα τη σειρα.Τον τελευταιο καιρο εχω μεγαλη επιθυμια για νεες σειρες.Εχω βρει το hellsing και το dmc.Ενα καλο manga να βρω τωρα και ειμαι οκ.Ψαχνω για κατι μικρο επειδη ειμαι νεος στον χωρο των manga.Αν εχεις κατι να μου προτεινεις;;
Dec 07 2008 17:23
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Yunancy
[COLOR=Purple][B]τι εννοεις αν εχει βγει και ταινεια? γιατι υπηρχε αρχικα σε ανιμε?
οχι ρε δε με πρηζεις.. μ εχει μαθει η Ιριστελλα και ο Ζορο στα σεντονια!!
Τωρα για αυτο που λες για το Ναρουτο δεν το εχω ξανακουσει. Συγκεκριμενα μετα τα τελευταια σιπουντεν ολοι λενε τα καλυτερα. δεν ξερω καποιον που να το εχει βαρεθει.
Δεν ειναι παραγοντας τ πολλα επεισοδεια, αν σ'αρεσει το βλεπεις, ανεξαρτητων επεισοδειων. Αν θυμαμαι καλα το dragonball ειχε συνολικα 450 επεισοδεια ομως ολοι μας το εχουμε δει..
Το Οne piece εχει κοντα 400 και οι φανς ακαθεκτοι!
Ενω το bleach που εχει τα λιγοτερα επεισοδεια απο ολα αυτα τα μεγαλα το εχουν παρατησει οι περισσοτεροι. Γιατι? Γιατι εχει γινει ανουσιο και γιατι απο την αρχη δεν υπηρχε στορυ σε αυτο το ανιμε.
Κι εγω το κανα drop το bleach..
Ζερο ε? εεεετσι ετσι!! Οπως τα λες ειναι! Πανεμορφος κλπ! Ειναι και πονεμενο μωρε το πουλακι μου, εχει κακοπερασει πολυ.
Την Γιουκι την αντιπαθω γιατι ποναει τον Ζερο επειδη ετσι της ***ωσε και γενικα. Και ναι, ειναι ασχημη. Πιο ομορφη ειναι η Ξανθουλα η Rima.. Πολυ την παω!
Αχχχ... ματαρες ο Ζερο! Τεσπα! αυτα ![/B][/COLOR]
Dec 07 2008 17:06
GkLoc → Scorpion
Ναι 3 επεισοδια ειδα και μαρεσε παρα πολυ η σειρα,καμια σχεση με τα Games φυσικα,αλλα ειναι μια ωραια ιστορια με πολυ καλο Animation,ειναι αλλες φασεις στην σειρα,εκτος των παιχνιδιων,και επισης εχουν αλλαξει και τον Dante λιγο,εμενα μου αρεσε παντως,σου προτεινω να το αρχισεις:try:
Dec 07 2008 17:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed