Community Status Updates
Nomis Tnomleb → akane
ωραιο avatar εχεις...
δεν εχει σημασια απο που ειμαι...
εκτος και αν ενvοεις που μενω...
vampire knight fan huh?εγω προσφατα το αρχισα και μου αρεσει αρκετα...
Dec 07 2008 19:36
c.h.a.r.m → Jap Doll
ti egine epeidi d milisa 1 fora me evgales apo firend k apo msn? =S
eleos dld... k s eipa kiolas oti eixa douleia
Dec 07 2008 18:31
Azathoth
→
Jap Doll
well :S
you did not let me answer and just blocked me back then i did not have time to explain myself so i apologise now
Dec 07 2008 18:19
Jap Doll
→
Azathoth
who r u?:P
vsk dn se thimame..haha
tcp thx g to add..
onamae wa?
Dec 07 2008 18:15
Azathoth
→
Jap Doll
hai hai! gomen gia xthes but i was very anxomenos :S den prolava na po tipota prin me kanis block/delete
Dec 07 2008 17:59
Zoro → Scorpion
...μην νομίζεις,από manga και εγώ άσχετος είμαι:nanana:
...εχω διαβάσει μόνο One Piece,Berserk και Boys Next Door...(απ αυτά μόνο το τελευταίο είναι σύντομο,αλλά δεν ξέρω αν είναι του στυλ σου)...
...αν θες excellent manga διάβασε το Βerserk όμως(αν δεν το διαβάζεις ήδη)...ρώτα και τον GK πόσο καλό είναι...αυτό το manga έχει τα πάντα και θα σ'αρέσει πιστεύω,αν αντέχεις την υπερβολική βια πάντα.
Το μόνο κακό είναι ότι είναι ατελείωτο :S
Ακόμη συνεχίζεται μετά από περίπου 20 χρόνια...παρ όλα αυτά ακόμη κρατάει καλά.
Για άλλα πιο σύντομα manga ρώτα στο thread manga recommendations λέω εγώ...ή καμία iristella που έχει διαβάσει πολύ περισσότερα manga από μένα...(αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα ταιριάζουν του γούστου σου...να ζητήσεις καλά αυτό που θες όπου κι αν απευθυνθείς).
Αυτά,τα λέμε :)
Dec 07 2008 17:58
Goggeta SSJ6 → Yunancy
Εκτος απο d.n. angel, bleach, metal panic ολα τα αλλα τα εχω δει :D
Πλακα πλακα εχεις δικαιο αυτο σκευτομαι και εγω γιατι ειναι κριμα να μενει μονο του το καιμενο ασε που απο τα λυκοσκλυλα και τα λαμπραντορ κανενα τους δεν ειναι βαριεστιμενα σκυλια σαν κατι αλλα που τους αρεση να ξαπλαρουν ολη την ορα και ετσι θα μαραζοσουν....
Υληκρινα δεν ξερω τι να κανω.... :(
Ναι σε λιγο καιρο θα μηνω μονος ειναι σε σχολη τεχνικος εφαρμογων (multimedia) στη θεσσαλονικη!!!^^
Dec 07 2008 17:57
Seraphimon-T.K. → a2a
Γειαα~! Τι κανεις? Καλα? Να σε ρωτησω,η κοπελια στο αβαταρ σου ειναι η Yui?
Dec 07 2008 17:53

This status update has reached the maximum number of replies allowed