Community Status Updates
Jiraiya → Lilia20
Ε τι άλλο να έκανα;Οι παλιές συνήθειες δε κόβονται εύκολα:kakaka:
Εσύ όλα καλά;
Dec 10 2008 15:21
a2a → Erisadesu
Και καλά έκανες που έφυγες με όλα αυτά που γίνονταν! Τώρα πως τα πήγα... θα δείξει! Ελπίζω να το πέρασα. Το Listening με έφαγε εξαιτίας της άθλιας ακουστικής στο αμφιθέατρο!
Dec 10 2008 15:02
Nomis Tnomleb → Yunancy
ειναι αρκετα καλο anime απο οποια οψη κι αν το δεις.
ανακαλυψα επισης 2 καλα anime old school ομως...το Kamen no ninja akakage και το saint saiya...εχουν καλοσχεδιασμενους χαρακτηρες και μπολικη δραση που ζητας.
Dec 10 2008 14:54
Lilia20 → Jiraiya
Halo~~!! Jiraiya-sama!!! Arrigatoooooo!!!!!!!! x333 Gomen που δεν σου στειλα νωριτερα >.< Τι νεα?? Παλι κοριτσια κρυφοκοιταζεις?? xppp ;3
Dec 10 2008 14:54
Azathoth
→
Erisadesu
θα μπορούσα παρακαλώ να μάθω προς τι αυτό? δεν έχω καταλάβει πολύ καλά τι εννοείς εφόσον δεν ξέρω και τέλεια ελληνικά αλλα δεν νομίζω να έχω πει κάτι κακό ούτε σε εσένα ούτε για εσένα....
θα ήθελα βεβαια αν μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί τέτοια επίθεση
Dec 10 2008 14:52
Lilia20 → LexKuro
Lex-kun, θα το θελα, αλλα δν εχω ιδεα, που ειναι αυτη η Καμαρα????!!! >.<
Dec 10 2008 14:48
Scorpion → Yunancy
το ξερω ρε συ αλλα αυτοι βαλανε αιμα,ουτε γω ξερω γιατι.Οπως και να το κανεις το ανιμε τα σπαει,σου ειπα η ιστορια ειναι ολοκαινουργια .Περιμενα και γω στο τελευταιο επεισ μια special εμφανιση Nero 'η Vergil αλλα τιποτα δεν εγινε.
Dec 10 2008 14:44
Seirios → Jap Doll
εγώ δεν θέλω κάτι από εσένα...απλά πρέπει να προσέχεις...δυστοιχός πρέπει να κρατήσω το στόμα μου κλείστο..
παίζοντε πολλά σε αυτό το φόρουμ. δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια βιτρίνα για μια παγανιστική πρωπαγάνδα.γιατί νομίζεις ότι όλοι είναι ψυχροί και δεν μιλάνε σαν να γνωρίζονται όλοι μεταξύ τους?
δεν μπορώ να πω άλλα...
εγώ να δω τι κάνεις ήθελα μόνο μη με αποπέρνεις...
Dec 10 2008 14:38
LexKuro → Yunancy
telio to skulaki sou!!!!!!!!!!!! kai egw labrador exw moizei polu me t diko s
Dec 10 2008 14:29
Yunancy → Zoro
[COLOR=Magenta][B]λολ ολο δυπλοποσταρεις..ααα ρε ξυλο που το θες ΛΟΛ
λολ τον κωδικο μου δενμ μπορεις να τον ανακαλυψεις ουτε με σφαιρες μπουαχαχαα
που να χτυπιεσαι[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thg-pori-1.gif[/IMG]εκτος αν απευθυνθεις στη Νασα λολ
πωπω δεν θα εχεις ποιον να κατασκοπευεις καημενουλη μου[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thcyau.gif[/IMG]παλι καμια γειτονισα θα την πλειρωσει την νυφη λολ...σε εχω δει που κρατας κυαλια χαχα
λολ εντομεταξυ αυτη η φωτο που εχω βγαλει με το μαλλι της μισα,εχει πολλυ πλακα γιατι εχω παρει μολις το chibi Gaara λουτρινο και το κραταω και εχω σουφρωσει τα χειλη λες και παω να τον φιλησω λολ...οποτε ειναι και χαζοchibi ολοκληρη η φωτο,αρα μοιαζει στην ιδεολογια της βλακειας της Μισα[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thpupu.gif[/IMG]
εσυ εχεις καμια φωτο σου?
λολ εγω τον Μελλο τον πηγαινα επειδη ετρωγε σοκολατες..δεν μπορεις να φανταστεις τι παθος εχω για τα γλυκα[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/th001.gif[/IMG]εσυ?
παντως ολη η οικογενεια του Λ,ειχε καλο...ο Λ ηταν καμπουρης,ετρωγε γλυκα και καθοταν με ενα συγκεκριμενο τροπο σε καρεκλες και εκανε και μια σουζα με το ποδι
ο Μελλο ολη την ωρα με τις σοκολατες
ο Νεαρ με το μαλλι συνεχεια το εστριβε και με τα κουκλακια του
ΛΟΛ
η δημοσιογραφος ηταν χαζη που εμπιστευτικε τον Κιρα....ασ προσεχε και να μην εκανε του κεφαλιου της...μα καλα δεν καταλαβε οτι ξαφνικα για να της μιλαει μετα απο χρονια ο Κιρα κατι θα ηθελε απο αυτην?λολ
εγω εσκασα που πεθανε ο κουκλος ο Ματ.....
σορυ που απανταω σημερα αλλα χτες δεν αντεχα αλλο,ανοiξα το υπολογιστη μου και ειχα[/B][/COLOR] [COLOR=Magenta][B]46 notifications και τα παιρνω παντα με τη σειρα..βαρεθηκα χτες και σημερα συνεχισα να απαντω στους υπολυπους λολ[/B][/COLOR]
Dec 10 2008 14:28
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Yunancy
Bασικα αυτο το τατου ειναι.... οπως το πες.. κολαση!!!!
Σε ποιο νετ πας? Ηλιουπολη μενω, ναι! Δεν υπαρχει καλυτερη περιοχη!
Το μπλιτσς ειναι τελειως καμια σχεση με το ναρουτο.
ουτε σε στυλ μαχων μοιαζουν, ουτε σε στορυ πολυ απλα γιατι το μπλιτς δεν εχει. Θα μου πεις ποιο ειναι το στορυ του ναρουτο? δεν ειναι ενα, ο καθε χαρακτηρας εχει το δικο του.. εχει απιστευτη πλοκη ενω το μπλιτς οχι. το one piece πχ εχει το ονειρο του καθενα luffy: pirate king, usopp:the most brave man in the seas, zoro:the best swordsman, nami: to draw a map for the entire world, robin:poneglyfs, sanji:to reach the blueeee sea κλπ..
Αλλα οχι δεν θα παντρευτουν αυτοι οι δυο.. επειδη ειδες μια εικονα δε σημαινει κατι.. πχ δες την εικονα του προφιλ μου.. ο L και ο Light γκευ? ΜΠααααααα
Dec 10 2008 14:10

This status update has reached the maximum number of replies allowed