Community Status Updates
Raven Princess → Hikari-sama
Hi Sofia-chan!!!!Τι κανεις?????Σχολειο πως πας αν και αυτες τις μερες μαλλον ξεκουραζεσαι για τα καλα?????
Dec 10 2008 17:43
zade → pershs
Καλά ε περίμενα καιρό για να ποστάρεις κάτι καλό αλλά άξιζε τον κόπο. Αυτά που είπες στο θρεντ για το μαθητή και αυτά στο black hole έγραψαν .Στα χω ξαναπεί... Keep going..
Dec 10 2008 17:41
ssjchris → Yunancy
na zwgrafizw einai h zwh m!!na zwgrafizw anime!! o agaphmenos m einai o sasuke
molis m eipes spoiler....gia kakashi kai tsuade :( ¬_¬'
note:m esteiles friend request sto hi5 kai se ekana add lol
Dec 10 2008 17:31
Sponis → Jap Doll
τα greeklish απαγορεύονται και στα VM
AN ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΔΩ ΦΥΓΕ... θα κλάψει η γάτα μας αλλά θα το ξεπεράσουμε...
ΑΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ
ιάπωνες πφφφ
Dec 10 2008 17:18
Nerethil → Zouhan
Έτσι ρε φίλε! Eyeshield 21, Hiruma και ξερό ψωμί! Thanks mate. Γιώργος επι τη ευκαιριά,χάρηκα!
Dec 10 2008 17:17
Melkor → Jap Doll
εγω ξερω οτι δεν σου εκανα κατι, και με εβρισες και απο πανω. well δεν με πολυνοιαζει, χαρηκα.
Dec 10 2008 16:34
Jap Doll
k ama dn me xerete emena na mn m milate..ekdikisi dn 8elete:?e the game starts...o seirios opos leei ine me t meros m ooti na nai suure..k stn tlk kane me ban.. ;) dn dino dekara..etgo ta leo eutheos..saresoun kalos..d saresoun?kane me ban t perimeneis re ;)
Dec 10 2008 16:30
Zouhan → Nerethil
Όχι ρε dude. Απλά ένα thx ήθελα να πω, γιατί αν δεν είχα δει το αβατάρ σου, δεν θα μάθαινα για το Eyeshield 21. Όχι ότι είμαι και υποχρεωμένος να το κάνω, αλλά, όπως και να το κάνουμε, είναι απίστευτο manga!
Dec 10 2008 16:26
Lilia20 → Yunancy
Σε εκανα add~~~~~!!!! ^o^ Little princess ^^ κανε με κι εσυ :3
Ασε ρε συ, ολη μερα τα ιδια εχουν!!! Την κλεινω κατευθειαν!! Και χανω και Grey's anatomy!!!!! Dx lol Εσυ βλεπεις καμια σειρα? :3
Τα Χριστουγεννα να δουμε που θα παμε για ψωνια!! Με τους καταλογους θα μαστε και το ebay hahaha xD
Dec 10 2008 15:40
Nerethil → Zouhan
Hey mate. Sorry to ask, it's a policy of mine: Σε ξέρω απο κάπου?
Dec 10 2008 15:36
mihalakis21 → Yunancy
ενταξει καλα ηταν. δεν τρελαινομαι για κατι τετοια αλλα ειχα καλη παρεα.
τα filler κατα την γνωμη μου χαλανε ολη την ιστορια γιατι τα βαζουν ξαφνικα σε ξεμπαρκες στιγμες και πρεπει να περιμενεις πολυ για την κανονικη συνεχεια της ιστοριας.
ο orochimaru δεν με φοβιζει. περισσοτερο για γελια ειναι ετσι οπως μοιαζει με τον michael jackson οπως ειπες και εσυ. αλλα μου σπαει τα νευρα που δεν λεει να ψοφησει.
κατευθηνση εχω παρει εδω και καιρο. δευτερα παω λολ. αν ηξερα καλα φυσικη θα πηγαινα τεχνολογικη αλλα επειδη ειμαι πολυ ασχετος πηρα θεωρητικη.
τωρα για την διευθηντρια τα περισσοτερα παρατσουκλια αφορουν το υψηλο ποσοστο λιπους του σωματος της και το συντηριτικο της μυαλο που κανουν ενα συνολο αστα να πανε. σαν τουλουμπα με ποδια ειναι.
Dec 10 2008 15:34

This status update has reached the maximum number of replies allowed