Jump to content

Community Status Updates

Photo

akane → Yunancy

ναι με anime και γενικως με Ιαπωνια =p εσυ βλεπεις anime?ή διαβαζεις καποιο manga?
Dec 11 2008 22:39
Photo

Radagast → Nighteyes

Κοίτα αν το ψιρίσεις τπτ δεν είναι τέλειο. Απλά το monster και το seirei, έχουν την ρεαλιστικότερη ανάπτυξη χαρακτήρων που έχω συναντήσει. Και γενικά μεγαλύτερο ρεαλισμό απ'την πλειοψηφία των anime. Μικρο-υπερβολές παντού θα βρεις. Το Monster ίσως το ξαναδώ όταν βγει σε καλά dvdrips. (Πιο πριν χλωμό.) Το black lagoon ειδικά, μη το ψιρίζεις και πολύ γιατί θα απογοητευτείς imo. Πολύ ρηχό για τα δεδομένα μου και το δεύτερο season πολύ χειρότερο απ'το 1ο. To gintama κάποτε μπορεί να το πιάσω, απλά δεν ήθελα να μπλέξω με endless σειρά, εφόσον υπάρχουν τόσες καλές μικρότερες με μεγαλύτερη ποικιλία να μου προσφέρουν. Καλά κάνεις και βάζεις κάτι διαφορικό όταν θες να χαλαρώσεις. Εγώ πάντως, όταν θέλω να χαλαρώσω, προτιμώ να δω κανονικά live-action movies, ή κάνα anime movie με καθαρά γραφικά-budget και όχι τόσο σενάριο. Για να πάω σε shounen απίθανο δλδ, και μου φαίνονται και κάπως επαναλαμβανόμενα. Όσο αφορά τα GitS movies, δε τα βλέπεις ούτε για τους χαρακτήρες ούτε για το σενάριο. Είναι το concept που τραβάει, οι προβληματισμοί που έχουν να κάνουν με το μέλλον και τη τεχνολογία, αλλά και για την ατμόσφαιρα&μουσική που έχει. (Καλά το 2ο movie πρέπει να το δεις καθαρά για τα γραφικά και το animation αν μη τη άλλο, παρά για άλλο λόγο.Αν και είχε επίσης υποβλητική ατμόσφαιρα και άπαιχτη μουσική. Αν και γούστα αυτά. Πάντως κάθε φορά που βλέπω αυτά τα movies, τα ευχαριστιέμαι δε ξέρω γιατί). Στη σειρά SAC θα δεις και σενάριο πάντως. Αν και αμφιβάλλω πως μπορεί να τα δει αυτά κανείς εύκολα, χωρίς καθαρό μυαλό, όρεξη και να είναι fan των scifi γενικώς. Καλές προβολές πάντως. :) PS : Το Death note πράγματι καλό και μοναδικό, δε νομίζω να βρεις κάτι που να του μοιάζει πάντως.
Dec 11 2008 22:38
Photo

akane → Nomis Tnomleb

θελω μωρε αλλα δεν εχω αρκετο χρονο για να ασχοληθω ....=/
Dec 11 2008 22:37
Photo

a2a → digitaltracker

Moi Meme Moitie είχα πάρει στην αδερφή μου ένα αξεσουάρ για δώρο γενεθλίων. Της ταιριάζει πολύ το lolita image. Τα Bape είναι τρομερά. Ξέρω πως όλοι οι ράπερ από κει αγοράζουν. Γι αυτό είναι και πανάκριβα. Άσε! Αν ξαναπάω Ιαπωνία θα επιδοθώ σς ανελέητο shopping! Όλο το Shibuya 109 θ'αδειάσω!! XDDD
Dec 11 2008 22:34
Photo

Yunancy → LexKuro

[B]tι λες καλε?αφου ο γυαλακιας πεθαινει κιολας απο τα πρωτα επεισοδια.... ο Ασπρομαλλς σκιστοματης τον σκοτωνει και τον βρισκουν δολοφονημενο πανω σε μια εκκλησια βαμμενη απο αιμα.... εννωεις οτι ξαναζωντανευει?λολ τι ειναι ?φαντασμα?χαχα[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thhypt.gif[/IMG] αα,εσενα ειναι μεγαλη..εμενα τον Ιανουαριο θα κλησει 2 χρονων... ρε συ να σε ρωτησω,ειναι φρονιμος ο δικος σου ο σκυλος? εμενα τα εχει διαλυσει ολα!!!!!λολ ειναι συφουνας χαχαα[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thg-kyaha.gif[/IMG][/B]
Dec 11 2008 22:33
Photo

Scorpion → Yunancy

Δεν σου φωναξα απλα μου φανηκε περιεργο.Η γκομενα του νερο μπορει να μην εχει ωραια μουρη εχει ομως μεγαλα και ολοστρογγυλα(προσωντα για διδασκαλια) και εναν ολοστρογκηλο(ματι).Στο dmc3 o δαντης ειναι 20 και στο dmc4 ειναι καπου στα τριαναπεντε.Εγω τα χριστουγεννα θα παρω το dmc4 .Το ειχα νοικιασει,ειναι και **** τις παιχνιδαρες(δεν θα δεχτω διαφωνιες μιλαει ο εμπειρος gamer)γκουχ γκουχ
Dec 11 2008 22:32
Photo

Nighteyes → Radagast

Το monster το έχω δει. Όντως πολύ καλό. Ο λόγος που δεν το έχω στα αγαπημένα μου είναι ότι μάλλον το είδα όταν δεν έπρεπε. Συγκεκριμένα μόλις είχα δει το death note και έψαχνα να βρω κάτι ανάλογο: γρήγορο, σκοτεινό, με παιχνίδια ευφυΐας. Κάπου είχα δει να προτείνουν το monster κι έτσι το είδα αλλά φυσικά είναι τελείως διαφορετικά. Το monster είναι πιο γήινο και πιο αργό. Επίσης μου φάνηκε λίγο τραβηγμένο αυτό περί βίωσης των εμπειριών ενός άλλου ως δικές του αλλά δεν έχω γνώσεις παιδοψυχολογίας οπότε δεν ξέρω. Έχω σκοπό να το ξαναδώ όμως και μπορεί τότε να ανεβεί από το top20 στο top10 μου. Ευχαριστώ για τα υπόλοιπα που μου πρότεινες, αν και τα είχα ακουστά δεν ήξερα αυτό που είπες για τους χαρακτήρες. Για το black lagoon όταν το τελειώσω θα σου πω αν μ' άρεσε. Για την ώρα πάντως θέλω να ρίξω σφαλιάρες στη πρωταγωνίστρια μπας και ξεπεράσει τα παιδικά της τραύματα και αρχίσει να συμπεριφέρεται σαν άνθρωπος. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πως του ήρθε του Ιάπωνα να δει ως nakama τους πρώην απαγωγείς του. Τι του άρεσε τόσο πολύ ο χαρακτήρας ή η συμπεριφορά τους. Εγώ βλέπω και shounen. Είναι στιγμές που θέλω να δω κάτι πιο χαλαρό. Υπάρχουν κάποια πολύ καλά. Αυτόν το καιρό έχω φάει τρελό κόλλημα με το Gintama. Συνδυάζει κωμωδία με δράμα, σάτιρα με περιπέτεια και οι χαρακτήρες είναι όλα τα λεφτά. Από τη λίστα σου αυτό που δεν μου άρεσε είναι το Ghost in The Shell. Αν εξαιρέσεις την πολύ καλή δουλειά που έγινε στον τεχνικό τομέα η υπόθεση και οι χαρακτήρες μου φάνηκαν εντελώς αδιάφοροι. Ίσως αν το είχα δει όταν είχε πρωτοβγεί να το έβλεπα αλλιώς το θέμα. Έχω σκοπό όμως όταν θα ξαναβρεθώ σε scifi φάση στυλ matrix να κάτσω να δω τη σειρά και την 2η ταινία.
Dec 11 2008 22:14
Photo

Adventurer → Jap Doll

Για ποιον ακριβως λογο εκανες [URL="http://www.anime.gr/forums/manga-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/2934-%D0%FC%F4%E5-%F0%F1%DD%F0%E5%E9-%ED%E1-%E4%E9%E1%E2%DC%F3%E5%E9%F2-%F4%EF-manga-post265536.html#post265536"]αυτο[/URL] και [URL="http://www.anime.gr/forums/off-topic/3119-%5Bnew-member-section%5D-few-words-about-yourself-168.html#post265574"]αυτο[/URL] το ποστ; :nosey:
Dec 11 2008 21:58
Photo

Zoro → GkLoc

[URL="http://rapidshare.com/files/172479357/animethemes.zip.html"]There u go little one[/URL] Σε όσους spybottαρουν το προφιλ του GK,είστε ευπρόσδεκτοι να το κατεβάσετε επίσης,είναι ένα zip με 10 περίπου τραγουδάκια από ανιμέ:)
Dec 11 2008 21:51
Photo

Glaurung → AnO!

θα έπαιρνα όρκο ότι είσαι φοιτήτρια , και από την φωτογραφία και από τον τρόπο που μιλάς ! τότε και σε σένα μπράβο για την ωριμότητά σου , στις απόψεις σου και στην έκφρασή σου . 3 λυκείου ?
Dec 11 2008 21:49
Photo

Zauk-Lain- → Yunancy

Ε εδω ειναι το ωραιο..Δεν ειχαμε πιει τιποτα αν θυμαμε καλα...Ειμαστε γενικα αστα να πανε στο underworld...Ελα και εσυ καμια φορα εκει να δεις τι τρελα κουβαλαμε.. Προσεχε ο jiraya εχει τον τροπο του...
Dec 11 2008 21:38
Photo

sickdrummer → Yunancy

Με το παιζω εννοω drums ρε συ.Πραγματικα οαν παιζω φτανω στο αποκορυφομα της πορωσης τα σπαω λολ. Τα anime που σου αρεσουν εναι και αυτα απο τα αγαπημενα μου αλλα μονο ενα δεν μου αρεσει και αυτο ειναι το YUGIOH.Ειναι βασικα λιγο κουφο anime,για μενα.Α,σου προτεινω να δεις το samurai champloo.
Dec 11 2008 21:32
Photo

sickdrummer

Με το παιζω εννοω drums ρε συ.Πραγματικα οαν παιζω φτανω στο αποκορυφομα της πορωσης τα σπαω λολ. Τα anime που σου αρεσουν εναι και αυτα απο τα αγαπημενα μου αλλα μονο ενα δεν μου αρεσει και αυτο ειναι το YUGIOH.Ειναι βασικα λιγο κουφο anime,για μενα.Α,σου προτεινω να δεις το samurai champloo.
Dec 11 2008 21:31
Photo

SirJim → Yunancy

Και ο light και ο L το ίδιο ψυχασθενείς ήταν, αλλά οφείλω να ομοληγήσω, πως μια μικρή συμπάθεια προς τον L την είχα. Και μετά από ένα συγκεκριμένο συμβάν (Ξέρεις πιο, μη το γράψω γιατι μπαίνει κόσμος στο profile σου, μη φάει κανα spoil...) ήθελα να τον σφάξω... XP Τα anime τα είχα παρατήσει λόγω διαβάσματος αλλά τώρα έχεω βρει λίγο χρόνο και βλέπω Ναι με κομπιούτερ... Από μικρός.... Δεν ξέρω αν είναι παντρεμένη αλλά γκόμενο έχει σίγουρα, δεν παίζει... Στα video games είμαι πιο πολύ των λίγο retro games. Δηλαδή, fav ειναι τα Super Mario 64 και Zelda: The Ocarina of Times (Nintendo 64). Επίσης λάτρεψα τα Final Fantasy με ιδιαίτερη προτίμηση στο X. Μετά χαμένος στη μετάφραση... Kick Boxing? Δηλαδή αν σε θυμώσω ποτέ να φοβηθώ? jk Ντάξει με το έξω όλοι πάνω-κάτω το ίδιο είμαστε... hehe Τώρα αυτό με το μπλα-μπλα το παρατήρησα και το έχω καταλάβει. Α, άρχισα vampire knight!! Ίσως επανέρθω αργότερα με εντυπώσεις...
Dec 11 2008 21:29
Photo

Jiraiya → Yunancy

Αυτό ας κάνω ότι δε το άκουσα αλλιώς δε θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα:smokingg: Γιατί να βγω ενώ έχω ότι χρειάζομαι στο σπίτι μου; [IMG]http://i226.photobucket.com/albums/dd132/Jiraiya88/36154928_9fbe4f5881_o.jpg[/IMG] Δεν έχεις ακούσει αυτό που λένε one is good,double is better και πάει λέγοντας:drink: Άνοιξε κανά thread στο forum feedback ή ρώτα στο Black hole.
Dec 11 2008 21:20