Community Status Updates
Jiraiya → Yunancy
Αν νομίζεις ότι είναι άστηθες κάνεις λάθος.Μεγάλο λάθος:tensai:
Μια βόλτα στο sankaku complex θα σε πείσει:Blissfull:
(Αν και έχω και μερικές εικόνες με flat-chested που είναι φοβερές:nbleed:)
Μου αρέσει να εκμεταλλεύομαι μικρά,ανυπεράσπιστα κοριτσάκια:joyful:
Είσαι σίγουρη ότι θέλεις να μάθεις με τι σκέφτομαι;:hehehe:
Dec 12 2008 01:27
Azathoth
→
Jap Doll
Δν σε ρωτησα κ δν με αφορα πιο ειναι τ χωριο σου..ιγκνορ φορ δε γουει..
FOR THE WAY AAHHAAHAHHA
Dec 12 2008 01:19
Zauk-Lain-
→
Yunancy
Oχι δεν εχω ξεχασει ποια εισαι...Αλλα παλι καλα σταματισες να γραφεις με κοκκινο χρωμα...γενικα στο underwolrd εχουμε γνωριστει με πολα ατομα απο το φορουμ..Και αφου ερχεσε και εσυ καμια φορα γιατι να μην σε γνωρισουμε....
Dec 12 2008 01:11
Nighteyes → Radagast
Ναι, το έχω αντιληφθεί ότι κάτι σαν το Death note δεν πρόκειται να βρω, εκτός αν βγει κάτι στο μέλλον. Στις σειρές που περιέχουν έστω και λίγο fantasy δεν το ψειρίζω αλλά σε πιο real άθελα μου τα συγκρίνω με την πραγματικότητα.
Όσον αφορά τα GitS οι προβληματισμοί που αναφέρεις για μένα απλά δεν υπήρχαν. Ίσως να φταίει ότι έχω δει πάρα πολλά scifi και περίμενα σεναριακά να δω κάτι διαφορετικό. Όπως και να χει, αυτή τη στιγμή είμαι σε φάση space scifi (βλέπω farscape όταν δεν βλέπω anime).
PS: Τα περισσότερα shounen έχεις δίκιο, είναι επαναλαμβανόμενα. Θα δεις όμως ότι το Gintama ξεφεύγει από τη συνταγή όπως είχε συμβεί και με το Death note. Επίσης τα περισσότερα επεισόδια είναι αυτοτελή οπότε δεν θα χεις πρόβλημα με το μέγεθος της σειράς.:try:
Dec 12 2008 00:43
Yunancy
→
Zauk-Lain-
[B]λολ θελεις εμεις οι 2 να γνωριστουμε?λολ μα καλα δεν θυμασαι ποια ειμαι?λολ οταν ειμουν η κακομοιρα δευτερη μερα ονλινε σε αυτο το φορουμ και ειμουν newbie,ειχες φαγωθει κατω απο καθε post μου να με κραζεις λολ και ακομα και στο disturbed thread λολ...και λολ σε ειπα και κοριτσι...ρομπες ειχαμε γινει λολ[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thbak1.gif[/IMG]
δεν θα ερθω σε αυτο το ανιμε παρτυ,αν και εχω αγορασει στολη...
γιατι γινονται ακομα αυτα τα επεισοδια στο κεντρο και λολ δεν τολμαω να παω χαχα
με εχουν πριξει οι φιλλοι μου να παω,αλλα δεν το διαπραγματευομαι αν δεν ησυχασουν τα πραγματα εντελς...λολ ΡΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΝΤΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ?ΛΟΛ[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thbak1.gif[/IMG]χαχα
λολ ασε με,δεν τα μπορω καθολου τα yaoi...μια φιλλη μου εχει τρελα με αυτα[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/009.gif[/IMG]
λολ καλο παιδι ειναι ο Jiraya?ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ?ΜΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΤΟ ΓΕΡΟΚΟΥΣΑΛΟ λολ
κοιτα,ο καθενας εχει το δικο του γουστο στη μουσικη....εμενα μονο 3 τραγουδια μου αρεσουν ιαπωνικα....αν και πηγα και στους PLastic tree,εσυ??[/B]
Dec 12 2008 00:21
a2a → digitaltracker
I'm jk! >_< Αν το θες πολύ θα πας κάποτε Ιαπωνία σίγουρα. Εγώ σκοπεύω να κάνω μεταπτυχιακό εκεί και ετοιμάζομαι κατάλληλα (αδυνάτισμα να χωράω στα ρούχα τους, εκπαίδευση σε καραόκε κτλ) Lol!!
Dec 12 2008 00:17
dimitorisu
hmm tu dici? lol guarda, io conosco quella che ha il negozio di allimenti Giapponesi molto bene. E domani ci vado a parlare con lei e le chiedero x questa ragazza che mi diceva che la conosce. E vediamo se tutto cio corrisponde alla verita. Poi ha detto che sua madre conosce mia prof di giap e certamente andro a verificare pure quello.
Lo so dalla foto non sembra meta-giap. Le figlie della mia prof sono meta e semprano Giap 100%. Vedrai chiedero domani e vedremo hehe.
Certo fa un ridere da morire XD non vedi come scrive bb in in greco? Ma che risate! Ho fatto vedere i suoi messaggi ad un amico e moriva dal ridere xD
Ti ho accetato la friend request lol
Dec 12 2008 00:14
Yunancy → Jiraiya
[B]lol αντε ρε...αφου εισαι γερος,εχεις μειωπια..που να διακρινεις το καλο και ντοποιο πραγμα λολ[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/009.gif[/IMG][σαν χασαπης ακουστηκα λολ]
επισης μου αρεσε 1 κοπελα που ειχε κανει cosplay τη Μισα Αμανε....
κοιτα οι γιαπωνεζες ειναι χαλια,και αναρωτιεμαι πως εσενα σου αρεσουν κοκαλιαρες και αστηθες κοπελες...νομιζα οτι σου αρεσαν οι ποιο ζουμερες..αν κρινω απο την εικονα που μου εστειλες με τα προηγουμενα "σεμνα κοριτσια" λολ V_V
xaxaxa ποτε γελαμε?
Μου ερχεται να γελασω τοσο δυνατα σαν τον Αγιο Βασιλη οταν λεει Merry Christmas[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thbak1.gif[/IMG]
προφανος αυτος που εγραψε το τραγουδι θα ειχε το ιδιο προβλημα με σενα και τωρα βαζω στοιχημα οτι σου στελνει χαιρετισματα απο το Δαφνη
αρπα την λολ
λολ ντροπη σου....πας να εκμεταλευτεις ενα ανηλικο μικρο ανυπερασπιστο κοριτσακι,μα δεν εχεις καρδια εσυ?με τι σκεφτεσαι?
θα κερδισεις την εκτιμηση μου λολ και θα αναιβεις στα ματια μου[και σταματα να κοιτας ποιο κατω λολ],
τι αλλο περιμενεις?αντε και να σε βοηθησω να περασεις το δρομο με τα φαναρια γερακο λολ[/B]
Dec 12 2008 00:12
Nomis Tnomleb
το e-mail μου ειναι: [email]johann_soulkeeper777@hotmail.com[/email]
οποιος η οποια για οποιοδηποτε λογο θελει να μου μιλησει
μπορει να με κανει add στο messenger...(oi παρησακτοι θα block/delete)
ευχαριστω!
Dec 12 2008 00:10
Nomis Tnomleb → amaya3
σαν χαρακτηρας ο αγαπημενος μου ειναι ο zero...
αλλα μου αρεσει και ο kaname.
χαιρομαι που σου αρεσει το sailormoon φαινεται οτι εισαι του classic cult romance!
δν βρισκεις ευκολα κοσμο που να ασχολειται με romancε....κυριος τετοιου τυπου!
[IMG]http://i375.photobucket.com/albums/oo196/Donten_16/Vampire%20Knight/largeAnimePaperscans_Vampire-Kni-33.jpg[/IMG]
Dec 11 2008 23:55
digitaltracker → a2a
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaargh
you re asking too? add a little more salt in the wound please!
Dec 11 2008 23:47
Jiraiya → Yunancy
Καλά κάτσε να δεις τις φωτογραφίες με τις Ιαπωνέζες που έχω και μετά θα ζητάς γονατιστή συγγνώμη για την ύβρη που διέπραξες:hehehe:
Την φράση ''έλα στο παππού που τα χει όλα και μη κοιτάς αλλού'' την έχεις ακούσει;Για μένα την έγραψαν;:orly:
Και τι έχω να κερδίσω αν ρωτήσω εγώ;:kill4u:
Dec 11 2008 23:46
Zauk-Lain-
→
Yunancy
Amagad οχι τον jiraya ειναι καλο παιδι...Κατα βαθος....jiraya you know i love you..hmm a yaoi one...
Btw τα κομματια στο underworld μια χαρα ειναι imo...
Dec 11 2008 23:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed