Jump to content

Community Status Updates

Photo

Seirios → Korkofilaki

γειαααα :) χρονια πολλααααααααα! το ποστ σου στο 3 ways story αρχικά είναι τρομερό..αλλά έκανες ένα μικρό λαθάκι. ο νέιθαν είναι εκεί. :P αυτή η ανανέωση είναι για τον Νέιθαν. και επίσης πως είναι εμφανισιάκα γενικότερα μια μικρή περιγραφη.
Dec 26 2008 20:22
Photo

anime-dono → AquaLayzeR

Το ξέρω ρε αλλά it doesn't hart to play along once in a while . Αν και έμενα μέχρι στιγμής μου πάνε σκατά:bahhh:, το μόνο καλό so far είναι ότι πήρα έναν 320 σκληρό και έχω κατεβάσει καμία 250 GB anime σε 3 μέρες :burningbe3:.
Dec 26 2008 20:14
Photo

Nighteyesiristella

Χρόνια πολλά senpai. Καλές γιορτές!:drink:
Dec 26 2008 19:37
Photo

AquaLayzeR → anime-dono

Και σε σένα αν και τα χριστούγεννα είναι μια εμπορική γιορτή...
Dec 26 2008 19:36
Photo

akane → Yunancy

ρε οι gazette τα σπανεε.....sugoi nee!!!!!!^_^ ααα εσενα σου αρεσουν κατι σαν σουηδοι,γενικως απο βορεια....:P οταν λεω παππουτσια εννοω οτι οταν βλεπω ενα αγορι θα προσεξω τα παππουτσια αν μου αρεσουν..εε εντ3ι ιδιοτροπεια τι ν πεις...χαχα αα και καλες γιορτες να ευχη8ω ¨) ρε σ ναι....αν 8υμασαι στο "o τελευταιος σαμουραι" μ αρεζε ο αρχηγοσ τι ηταν τελωσ παντων λολ ενασ μ φαλακρα χαχα
Dec 26 2008 19:34
Photo

Lelouch → jimmare

Εγω...Βασικα εγω και ο κουρκουρ ειμαστε...Μονο...Αλλα γιατι αρεσκεται στο ξυσιμο καταλιγω να κανω ολη την δουλεια.(εκανε μονο μεταφραση τιποτα αλλο)Δεν ξερω κατα ποσο θα μεινουμε...Ισως ενσωματοθουμε αλλου (το πιο πιθανο)
Dec 26 2008 19:27
Photo

iristella → Franklin

Επίσης κοπέλα μου. Χαρούμενες γιορτές , καλή πρόοδο και πάνω από όλα υγεία. Φιλάκια πολλά!!!
Dec 26 2008 19:03
Photo

iristellaNighteyes

Xρόνια πολλά Και καλά χριστούγεννα Nighteyes San!!! εύχομαι ευτυχισμένες γιορτές με υγεία αγάπη και ότι επιθυμείς. And lots of anime of course!
Dec 26 2008 19:00
Photo

Zauk-Lain- → AnO!

Εμμμ.Ασε με να σου δοκω τα φωτα μου...Μερες Που ειναι αλοστε....Muhahahaha
Dec 26 2008 18:58
Photo

Orion19 → Franklin

Επίσης my wuuuv! Χρόνια Πολλά και καλά!
Dec 26 2008 18:57
Photo

AnO! → Zauk-Lain-

WOW!αυτο δεν το ειχα σκεφτει!να τις καψουμε να τι καψουμε.!
Dec 26 2008 18:27
Photo

Zauk-Lain- → AnO!

Σ'ευχαριστω για την κατανοηση...Το πασχα θα εχει και περισοτερες γριες με λακ στο μαλι που αρπαζει ευκολα...kukuku
Dec 26 2008 18:21
Photo

Jiraiya → Azathoth

Μάλλον δε θα μπορέσω να ρθω.
Dec 26 2008 18:01
Photo

AnO! → Zauk-Lain-

χμμμ,καλα λες,καλυτερα το Πασχα,θα χει πιο πολυ τζερτζελο.. μπορω να περιμενω μην ανησυχεις..
Dec 26 2008 17:59
Photo

Zauk-Lain- → AnO!

Ναι αμε,Μεσα ειμαι..Βασικα ομως εγω ειμαι περισοτερο για το πασχα φαση τοτε που παιζουν πολα κερια και ειναι ευκολο να γινει το Μπαχαλο... Αλλα αφου θες εσυ τωρα,δεν μπορω να σου χαλασω χατιρι...
Dec 26 2008 17:40