Community Status Updates
Tsunade-sama → jimmare
Χρόνια πολλα!Καλά Χριστούγεννα!
Σου εύχομαι υγεία πάνω απ'όλα κ να είσαι τυχερός στην ζωή σου!
Ελπίζω να πέρασες όμορφα αυτές τις γιορτινές μέρες :)
[IMG]http://www.popdarts.com/Comments/Special_Graphic_Glitters/Anime_Christmas_Graphics/images/xTVoaMBi2H.gif[/IMG]
Dec 26 2008 23:39
Animesuki → Namida
Τι κανεις?Καλα εισαι μωρε!Ασε χαθηκα τωρα εχω διαβασματα αλλα ηταν και που δεν ειχα ιντερνετ για μηνες.Πως εισαι εσυ?
Dec 26 2008 23:34
Animesuki → Shadowstrike
Πως εισαι ρε συ?!Οποτε μπαινω μσν δεν εισαι στο πισι συνηθως.Τεσπα τι κανεις?Θα τα πουμε καποτε!
Dec 26 2008 23:33
AnO! → red pyramid
χμμμ...να σου πω οτι θελει πολλη σκεψη..εχω καιρο να κανω κανα story της προκοπης.. σκεψου οτι χθες εκανα προσχεδιο για ενα comic που εχει concept κοπιαρισμενο απο τον Mick Ratt του Λωλου...
Dec 26 2008 23:15
GkLoc → endless_inspiration
Στο χωριο ε?
εστω ησουν με οικογενεια,και εγω τα ιδια,αλλα ευτηχως ειχα παρει μαζι μου το λαπτοπ και ευτηχως εχει συνδεση ο θειος μου(Οπως λογικα θα καταλαβες,δεν ημουν σε χωριο)...
2 ωρες μονο κανανε?Πως γινεται αυτο?εμεις το πολυ 5 ωρες να εχουμε κανει,αντε 4,μα 2,τι κολωφαρδοι θεε μου,και την μερα που ελειπες κιολας,κοιτα τυχη που επεσε,φερε λιγο και απο εδω,διοτι εγω οποτε λειπω πεφτουν 7ωραΤ_Τ
btw,βλεπεις κανα anime,διαβαζεις κανα manga αυτον τον καιρο?
Dec 26 2008 22:54
red pyramid → AnO!
Μου αρέσουν τα μαύρα δάση, αρκεί να μην έχουν αράχνες εκεί μέσα :P
Και για τις καστανές πάσο πάω, μόνο στις ξανθιές δεν αντέχω :P
Δώσε και άλλες ιδέες για fanfiction, το έχουμε ανάγκη :P
Dec 26 2008 22:42
AnO! → red pyramid
χαχ!καλη φαση μου κανει!
οσο για τις μελαχρινες,πιστεψε με δεν εχουν την ιδια χαρη με τις κοκκινομαλλες...η μελαχρινη εχει ενα μαυρο δασος στο "επιμαχο σημειο" ενω η κοκκινομαλλα εχει μια ακρως σεξουαλικη κοκκινη λωριδα..εξωτικα πραγματα σε λεω..
Dec 26 2008 22:34
red pyramid → AnO!
Κοκκινομάλλες? Μπα, μελαχρινές με κοντά μαλλιά ftw :P
Αν θές γράφουμε fanfiction παρέα με ήρωες τους Ferniz-Nocturo Culto ή Euronymous-Ferniz να το εκδώσουμε μετά :P
Dec 26 2008 22:24
jimmare → clampman17
Αντε ρε,καλο κουραγιο!(δεν το ειπα στο αναλογο thread και στο λεω απο εδω περα.Αναφερομαι στο γεγονος οτι μπηκες στο ADN Team)
Dec 26 2008 22:10
jimmare → the goblin
[url=http://www.utorrent.com/download.php]µTorrent - The Lightweight and Efficient BitTorrent Client[/url]
Dec 26 2008 21:29
jimmare → Lelouch
Να ενσωματωθειτε αλλου?Δλδ να μπειτε σε αλλη ομαδα?
Αμα εχετε τετοια ομαδα(ο αλλος να μην κανει τπτ)τοτε ενταξει.
Dec 26 2008 21:21
Camus → anime-dono
Thanks για τις ευχές... Και Merry "belated" Christmas to you too [online τουλάχιστον] - ας είναι καλά η τηλεφωνία :P !!! hehehehe...
Dec 26 2008 20:51
Nighteyes → Erisadesu
Καλά την θάψαμε την Misa.:hahaha:
Έτσι όπως την κάνανε είναι να μην σε πιάνει το φεμινιστικό;:terror2:
Επί ευκαιρίας, σου εύχομαι Χρόνια Πολλά και καλές γιορτές.:drink:
Dec 26 2008 20:36
Emmanouela → Shikamaru
Χρονια πολλα και σε σενα Shikamaru! και ευχαριστω!!!
btw, συμφωνω με τον tsintori απο κατω!!!
Dec 26 2008 20:27

This status update has reached the maximum number of replies allowed