Community Status Updates
Lelouch → jimmare
Καλη χρονια ρε μαν. Σουε ευχομαι επιτυχες fansubbing και προγραμματισμο για αυτο το ετος!
Jan 01 2009 11:37
Namida → red pyramid
Καλημέρα και καλή χρονιά! Ρε συ ξέχασες να ψηφίσεις την Κοαρίν στο πολ του Αζουμάνγκα
Jan 01 2009 11:35
Phantom Duck → zade
Δεν τρέχει μία man, απλώς κάνεις ένα VM όπως τώρα καληώρα και τελείωσε η υπόθεση. Καλύτερα έτσι παρά το μπάχαλο που επικρατούσε πριν και ήμασταν στο πόδι συνεχώς ;)
Jan 01 2009 09:47
odin → vasilisk
Ξανα-χρονια πολλα Βασιλη!
Καλη χρονια και να χαιρεσαι τη γιορτη σου:congrats:
Jan 01 2009 09:36
iristella → Franklin
Franklin Swan χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος. Ότι ποθείς σου εύχομαι και να είσαι πάντα καλά!
Jan 01 2009 06:25
Seirios → iristella
χαχαχαχα
στην προκειμένη περίπτωση τα πλοκάμια πονάνε λιγότερο από την γιούκι! χίλιες φορές με τα πλοκάμια παρά με την άλλη....
τέσπα ρε κοριτσάκι. πάω να την πέσω. καλό βράδυ να έχεις και καλή ξεκούραση, όνοιρα γλυκά και πολλά άλλα...
μπι μπι!
Jan 01 2009 05:46
Seirios → iristella
έχω δει πολλά άνιμες με ανοιχτό τέλος και ομολογώ ότι συγκεκριμένο μπροστά τους ήτα πλήρες που λέει ο λόγος...
και πραγματικά τέτοια τέλοι μου αρέσουν πολύ...
θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσει και το άνιμε...αν και δεν το κόβω γιατί είχε πολλά στοιχεία κλεισίματος..
Jan 01 2009 05:15
red pyramid → iristella
Και σε εσένα ιρι, υγεία, ευτηχεία, αγάπη και ότι άλλο επιθυμείς :) Πάντα και μόνο τα καλύτερα
Jan 01 2009 04:58
Seirios → iristella
α! και δεν μας έδειξε και τον ιτσίζου...είναι σίγουρα το τέλος?
Jan 01 2009 04:58
Seirios → iristella
το είδα το επεισόδιο...(2 φορες)
σε κάποια σημεία μου άραισε πιο πολύ από το μάνγκα..και πιστεύω ότι ήταν ένα φοβερό τέλος...
πραγματικά δεν ξέρω αν τον μισώ ή αν τον λυπάμε μετά από αυτό...
Jan 01 2009 04:56
iristella → red pyramid
Red Pyramid Kun Happy new year!!!!!!:drinks::gotit: Υγεία ευτυχία και ότι άλλο επιθυμείς στην αγκαλια σου να το βρεις!!!
Jan 01 2009 04:52

This status update has reached the maximum number of replies allowed