Community Status Updates

mysticismlover
→
Zauk-Lain-
πφφφφφφφφφφφφ >_< μπάααααααααακα . δν έχουμε ανάγκη να αυξήσουμε το μπιούτι μας [ειδικά το μπούτι μας θα έλεγα =Ρ] έχεις τσου τσου [φιλάκια στ ιαπωνικά,χεχ] από τ μίσα.πάμε να ξεραθούμε στν ύπνο.γτ χαρταετός τέλος Ο_ο Οχαιό ^^

Zauk-Lain-
→
mysticismlover
Ναι αραζουμε εδω με τον Αγγελο και εχουμε βγαλει τρελα γελια!Ειμαστε και οι 2 χαλια και δεν καταλαβαινουμε τι λεμε!χεχεχεχεχεχεχεχε!Τι θα αυξησετε το μπούτι σας?ερμμ ενοω το μπιούτι σας?:):P

Tenshi → Emmanouela
Εππ....τι λεει!?!
ξανθια ερωτικη εμμανουέλα...( ο ζαουκ μου ειπε να το πω αυτο ) :P
anyway..χαρηκα για την γνωριμια!! και danke για το request!!!

mysticismlover
→
Zauk-Lain-
είμαστε με μίσα κ κάνουμε μπιούτι σάλον xD γιου τι κάνεις ; [ρωτάει η κουτσομπόλα μίσα]
λιώνεις στ πι σι τ νετ ;

Adventurer → lily
[URL="http://www.anime.gr/forums/off-topic/3202-black-hole-post289914.html#post289914"]Κλικ εδω[/URL] για αφιερωμενο ποστ :)

Tenshi → MisaYoshiko
hey....τι λεει??
με καταλαβες τελικα ποιος ημουνα!?!
εγω ρωτησα τον Ζαουκ και εμαθα!!

Adventurer
→
Azathoth
Σου λεω οτι τα greeklish απαγορευονται στα vms, μου απαντας με vm σε greeklish, το παραβλεπω και μπαινω στον κοπο να σου εξηγησω λεπτομερως, δεν απαντας αλλα συνεχιζεις να γραφεις με greeklish. Αυτη ειναι η τριτη προειδοποιηση, στην επομενη πεφτει warn.

Adventurer → Ankaa
Υπενθυμιζουμε οτι τα greeklish απαγορευονται στο φορουμ μας, και αυτος ο κανονας ισχυει και στα vms αφου αποτελουν δημοσιο κομματι του.

0pr0phet → Kurisu
ελα ρε τωρα καταλαβα δεν μπορουσα να θυμιθω ποιος ειναι ποιος :P
ολα καλα τωρα θυμαμαι ^^

Kurisu
Τωρα ποιος να σου πω...οχι ο Kakashinote που φορεσε την μασκα σου, ο φιλος του που τον εβγαζα φωτο. Ειμασταν στο ιδιο τραπεζι.

0pr0phet → Kurisu
thnx gia to add :D
8umise mou mono poios akribws eisai gt ta exw mperdepsei me tosa names se mia mera :P

0pr0phet → Kakashinote
thnx gia to add re c ^^
8umise mou mono poios akribos gt mperdefthka me ta names :$

kakashi sensei → kleidokrator
που εισαι ρε κλειδοκρατορα.
σημερα ηταν ολα τα λεφτα.