Community Status Updates

RAvENTE → Asaph
[COLOR=RoyalBlue][B]Kiraaa!!!!! :D Neko Boy εδώ [/B][/COLOR]
[COLOR=RoyalBlue][B]τι κάνεις??[/B][/COLOR]

Asaph → Kakashinote
Hey thanx για το request :)
(καμια φωτο απο χτες, ε, εεε,εεε)? :D

Asaph → RAvENTE
Hey mister, με θυμασαι? Αν θελετε καντε με add και msn (asaph_ins@hotmail.com)
:D

Kakashinote → Salla-chan
thx για το request αλλα θυμισε μου ποια εισαι γιατι εχω μπερδευτει με τα ονοματα....

Kakashinote → 0pr0phet
καθομουν απεναντι σου και λεγαμε για το guitar hero... και παλι λεω: τρομερο cosplay!

kakashi sensei
→
Azathoth
thanks για το add.
και περαστικα για το κρυωμα.
σιδερενιος.

Ankaa → Adventurer
apla 8a sumfwnhsw me ton flame :] ama apagoreuete as to pei kapios admin h mod kai telos.

Azathoth
→
Adventurer
adventurer-σαν, χθες μίλησα με Phantom Duck για το θέμα. εφόσον από 6 μήνες που είμαι στο forum και ο μισος κόσμος including με μιλάει greeklish στα VM, δεν λέει κανεις τίποτα,δεν έχει νόημα οποτε έχεις όρεξη να λες σε 2 άτομα πως απαγορεύεται. έχω κάνει διαφορα vm σε greeklish σε mods και κανεις δεν μου είχε πει τίποτα και ξαφνικά μετά από 6 μήνες βλέπω αυτό. ffs. αν θέλετε να απαγορεύονται και τα greeklish στα vm, η να το τηρείται και να το λέτε σε όλους η να μην το τηρείται. το να πας ειδικά σε εμενα, που ούτε καν έλληνας είμαι και με πηδάει τελείως το να κάθομαι να κάνω όλα τα edit για να γράψω στα ελληνικά είναι απλά evil και ανούσιο. you people dont want greeklish in vm? dont let ANYONE use greeklish in vm, όχι μονο όταν έχετε %&%$ να το λέτε σε 2 άτομα και να νομίζετε πως κάνατε τι δουλειά σας. please be considerate. αν είναι τόσο important για εσένα αυτός ο (ηλίθιος imo) νομος που ΚΑΙ Στα vm απαγορεύεται το greeklish μιλα με τους άλλους mods και από εδώ και πέρα να το τηρείται. θα ήθελα να δω τι θα έκανε ένας "ανιμε"-fan αν ξαφνικά η αστυνομία θυμότανε πως απαγορεύεται να κατεβάζεις και να διακινείς "ανιμε" δωρεάν, or music. να δω ποσο χαρούμενος θα ήσουν αν μετά από τόσα χρονια ένας αστυνόμος έτσι επειδή είχε καύλες θυμότανε αυτό και σε πήγαινε στο τμήμα or w/e. αυτά λοιπόν. 30 λεπτά μου πήρε το να κάτσω να γράφω αυτό το πράγμα. δηλαδή έλεος ένα fan forum είναι, καταλαβαίνω τα posts και τα threads να είναι στα ελληνικά αλλα και τα VM είναι τελείως παρατραβηγμένο. για να πω ένα για στον άλλον είμαι αναγκασμένος να χάσω 5 λεπτά.
δεν σου απάντησα για τον απλούστατο λόγο ότι όταν είδα αυτό το vm εκτος από epic ξενέρα και omfgness τσαντίστηκα παρα πολύ. δεν γούσταρα να συνεχίσω με βρισιές ούτε να πω τίποτα εφόσον έχω ακούσει πολλά καλά πράγματα για εσένα και γενικά δεν έχω λόγο να τσακώνομαι με παιδιά του forum. το να κάτσω να σου απαντήσω εκείνη τι μέρα στα ελληνικά, απλά θα με πήδαγε. είχα απλά μπει να τσεκάρω αν είχα κάνα message πριν παο για ύπνο και είδα αυτό, θα είχα τελειώσει μιση ώρα μετά αν τα έγγραφα στα ελληνικά και εκτος από κουρασμένος είχα test πρώτη ώρα next day.

Tenshi
→
Zauk-Lain-
Biographypure damage dealer..PewPewPew
ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙΙΙΙ ΜΟΥ!!!! φανταζομαι πρατεις ολες τις βιολογικες σου αναγκες!!!