Community Status Updates

Zoro → ichigo13
ichi-niisan πολλούς αριγάτους,να σαι καλά.:wooi2:
Τιμή μου που με θυμήθηκαν τόσα άτομα,πέρασα πολύ καλά φέτος(αθήνα είμαι βασικά,πήγα και σε meeting και συνάντησα πολλά από τα παιδιά του forum).:Blissfull:
Τα λέμε,thx και πάλι.:)

Zoro → ZeLiGa
Αλό Ζέλιγκα-κουν,δεν πειράζει,αρκεί που σε είδαμε,έστω και λίγο.:D
Το ότι γνώρησες από κοντά τα 2 μεγαλύτερα πειραχτήρια του net(δεν αναφέρομαι σε μενα και το άτομο που σου άφησε ένα vm λίγο πιο κάτω από αυτό xD)νομίζω αρκεί.:P
Άντε και στην επόμενη συνάντηση κάποτε,τα λέμε.:)

Zoro → tsintori
tsi-kun να σαι καλά,ευχαριστώ για τις ευχές.!!!:wooi2:
Ναι,τελείωσα με την εξεταστική παρεπιπτόντως,όλα καλά,είμαι αθήνα αυτές τις μέρες για την ακρίβεια,πέρασα και από meeting και συνάντησα διάφορους φίλους από το forum.:Blissfull:
Με το που γυρίσω στην μαμά πατρίδα θα ξαναρχίσω να ασχολούμαι με το forum,δεν με χάνετε μην ανυσηχείς,τόσοι το εύχονται αλλά που τέτοια τύχη.xD
Τα λέμε,ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές.:D

iristella → Loke
Kανονικά έπρεπε να με ευγνωμονείς που δεν έβαλα επιλογές Kakashi, sasuke, Pain, Orochimaru /random male character/ self with kage bunshin με over 9000 ψήφους :hahaha:...
Το Pc έχασε το τροφοδοτικό του και μαζί με αυτό και την μνήμη Ram και παρολίγο τον δισκο, αλλά το έφτιαξα και τώρα είμαι back on action to keep the peace/make your lives miserable (your choise):hahaha:...
Eσυ όλα καλά? Εξεταστική έδωσες η μπααααα?

iristella → Kurisu
Πλέον (κατι μέρες μετά δλδ) το pc είναι οκ. Όταν σου απάντησα ήμουν σε ιντερνετ καφέ επειδή έκανα μια δουλειά,

iristella → Phantom Duck
It was kind of a giveaway wasnt it?:hahaha: (αρχικά νόμιζα ότι ήταν παράρτημα or smth του Le Roi για να είμαι ειλικρινής, αλλά μάλλον καμία σχέση)

Zoro → Mad_Hatter
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές στο thread,χάρηκα πολύ που με θυμήθικαν τόσοι.:wooi2:
Σχετικά με το post σου περι shounen πάλι,έχω να πω ότι με βρίσκεις αρκετά σύμφωνω με τις απόψεις σου,αν και δεν έχω δει πολύ τις άλλες 2 σειρές,αλλά χάρηκα που έβαλες σε τόσο καλη θέση το OP.
Το μόνο που με παραξένεψε είναι ότι,παρ όλο που βάζεις το OP δεύτερο,δεν έχεις περιγράψει αρκετά μειονεκτήματα που το τοποθετούν εκεί,είδα πολλά θετικά που έγραψες,αλλά καταλαβαίνω πως το εννοείς και χωρίς την περιγραφή(έχω κάνει αυτή την συζήτηση άπειρες φορές,οπότε καταλαβαίνω :P).
Τα λέμε,θένξ και πάλι.:)

Zoro → iristella
[URL]http://img24.imageshack.us/img24/1228/2dsc0063.jpg[/URL]
Το χαμόγελο που σκοτώνει xD wc back,άντε,μέχρι να ξαναχαλάσει το πισί.:D
Τhe Moderator iz back.:wooi2:

Loke → Nighteyes
κοιτα ναι δε ξετρελαθηκα αλλα δε ημουν και σε φαση ωχ τη βλεπουν τα ματακια μου. Ουτε με τραβηξε οπως ο narutos. Ισως καποτε να δω λιγο ακομα, να το δω ολο δυσκολα to many fucking episodes xD

The Tragic Prince → Asaph
hey τι γίνεσαι? μπήκα και στ album σου ε? nice :) ''Mikami'' Arikado here XD