Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → ichigo13

ichi-niisan πολλούς αριγάτους,να σαι καλά.:wooi2: Τιμή μου που με θυμήθηκαν τόσα άτομα,πέρασα πολύ καλά φέτος(αθήνα είμαι βασικά,πήγα και σε meeting και συνάντησα πολλά από τα παιδιά του forum).:Blissfull: Τα λέμε,thx και πάλι.:)
Mar 05 2009 12:31
Photo

Zoro → ZeLiGa

Αλό Ζέλιγκα-κουν,δεν πειράζει,αρκεί που σε είδαμε,έστω και λίγο.:D Το ότι γνώρησες από κοντά τα 2 μεγαλύτερα πειραχτήρια του net(δεν αναφέρομαι σε μενα και το άτομο που σου άφησε ένα vm λίγο πιο κάτω από αυτό xD)νομίζω αρκεί.:P Άντε και στην επόμενη συνάντηση κάποτε,τα λέμε.:)
Mar 05 2009 12:05
Photo

iristella → noname

Fixed και thanks για την ειδοποίηση!!!
Mar 05 2009 11:52
Photo

Zoro → tsintori

tsi-kun να σαι καλά,ευχαριστώ για τις ευχές.!!!:wooi2: Ναι,τελείωσα με την εξεταστική παρεπιπτόντως,όλα καλά,είμαι αθήνα αυτές τις μέρες για την ακρίβεια,πέρασα και από meeting και συνάντησα διάφορους φίλους από το forum.:Blissfull: Με το που γυρίσω στην μαμά πατρίδα θα ξαναρχίσω να ασχολούμαι με το forum,δεν με χάνετε μην ανυσηχείς,τόσοι το εύχονται αλλά που τέτοια τύχη.xD Τα λέμε,ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές.:D
Mar 05 2009 11:52
Photo

iristellaLoke

Kανονικά έπρεπε να με ευγνωμονείς που δεν έβαλα επιλογές Kakashi, sasuke, Pain, Orochimaru /random male character/ self with kage bunshin με over 9000 ψήφους :hahaha:... Το Pc έχασε το τροφοδοτικό του και μαζί με αυτό και την μνήμη Ram και παρολίγο τον δισκο, αλλά το έφτιαξα και τώρα είμαι back on action to keep the peace/make your lives miserable (your choise):hahaha:... Eσυ όλα καλά? Εξεταστική έδωσες η μπααααα?
Mar 05 2009 11:49
Photo

noname → iristella

ξέχασες το smite
Mar 05 2009 11:34
Photo

iristella → Kurisu

Πλέον (κατι μέρες μετά δλδ) το pc είναι οκ. Όταν σου απάντησα ήμουν σε ιντερνετ καφέ επειδή έκανα μια δουλειά,
Mar 05 2009 11:28
Photo

iristellaPhantom Duck

It was kind of a giveaway wasnt it?:hahaha: (αρχικά νόμιζα ότι ήταν παράρτημα or smth του Le Roi για να είμαι ειλικρινής, αλλά μάλλον καμία σχέση)
Mar 05 2009 11:19
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές στο thread,χάρηκα πολύ που με θυμήθικαν τόσοι.:wooi2: Σχετικά με το post σου περι shounen πάλι,έχω να πω ότι με βρίσκεις αρκετά σύμφωνω με τις απόψεις σου,αν και δεν έχω δει πολύ τις άλλες 2 σειρές,αλλά χάρηκα που έβαλες σε τόσο καλη θέση το OP. Το μόνο που με παραξένεψε είναι ότι,παρ όλο που βάζεις το OP δεύτερο,δεν έχεις περιγράψει αρκετά μειονεκτήματα που το τοποθετούν εκεί,είδα πολλά θετικά που έγραψες,αλλά καταλαβαίνω πως το εννοείς και χωρίς την περιγραφή(έχω κάνει αυτή την συζήτηση άπειρες φορές,οπότε καταλαβαίνω :P). Τα λέμε,θένξ και πάλι.:)
Mar 05 2009 11:08
Photo

Zoro → iristella

[URL]http://img24.imageshack.us/img24/1228/2dsc0063.jpg[/URL] Το χαμόγελο που σκοτώνει xD wc back,άντε,μέχρι να ξαναχαλάσει το πισί.:D Τhe Moderator iz back.:wooi2:
Mar 05 2009 10:40
Photo

Barbara → illouminous69

καλημέρα φίλε μου !! Όλα καλά;;
Mar 05 2009 09:05
Photo

LokeNighteyes

κοιτα ναι δε ξετρελαθηκα αλλα δε ημουν και σε φαση ωχ τη βλεπουν τα ματακια μου. Ουτε με τραβηξε οπως ο narutos. Ισως καποτε να δω λιγο ακομα, να το δω ολο δυσκολα to many fucking episodes xD
Mar 05 2009 08:19
Photo

RAvENTE → Salla-chan

[COLOR=RoyalBlue][B]^[/B]w[B]^[/B][/COLOR]
Mar 05 2009 06:28
Photo

The Tragic Prince → Asaph

hey τι γίνεσαι? μπήκα και στ album σου ε? nice :) ''Mikami'' Arikado here XD
Mar 05 2009 05:52
Photo

illouminous69 → Dark_Venus

geia sou..efxarhstw gia to aprv tou add mou..=)
Mar 05 2009 05:31