Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → the goblin

Τhx mate,μακάρι.:P
Mar 05 2009 13:39
Photo

Zoro → Erisadesu

καλά,θα δεις
Mar 05 2009 13:29
Photo

Zoro → Umi no Ossan

22 χρόνια και περιμένεις να μειωθει τώρα ρε οssan;:hahaha: Άλλωστε δεν την παθαίνω μόνο εγώ,αλλά και οι γύρω μου.:wis: Thx όπως και να χει που δεν με ξέχασες,ακόμη θυμάμαι τα δικά σου,πόσος καιρός πέρασε...εποχές...:Blissfull:
Mar 05 2009 13:27
Photo

HeLLBoiS

Sasuke Hater
Mar 05 2009 13:26
Photo

Erisadesu → Zoro

άσε τις μαλακίες
Mar 05 2009 13:24
Photo

dennisuke → DevilMayCry

Περισσότερες πληροφορίες για την οργάνωση Akatsuki; Να γίνει όμως σιγά-σιγά για να μη χαθεί όλη η αγωνία με την πρώτη. :dazed: Μ' αρέσει και το μυστήριο της μάσκας του Kakashi. :kakashithumbup: Η μάχη Itachi και Sasuke θα είναι επική φαντάζομαι. Ο καημενούλης ο Sasuke που έχασε την οικογένεια του του έχει πολλά μαζεμένα τ' αδερφούλη του. Θα τον σαπίσει στο ξύλο κατά τα φαινόμενα εκτός κι αν δεν μπορέσει να φτάσει ποτέ το επίπεδό του. :cry: Εντωμεταξύ τα άλλα παλικαράκια στην Konoha, Chouji, Shikamaru, Neji, Lee και οι κορασίδες Sakura, Ino, 10-10, Hinata έχουν όλοι βάλει το δικό τους στοίχημα. :D Δεν ξέρω επίσης κατά πόσο θα τους βοηθήσει το χωριουδάκι της Άμμου στην προσπάθειά τους να εξαρθρώσουν τους Akatsuki, ελπίζω όμως -για το καλό του Kishimoto- να το κάνουν, διότι οι τεχνικές τους είναι εντυπωσιακές. Κι ο Naruto απ' ότι φαίνεται δε θα έχει έναν ήσυχο ύπνο παρά μόνο όταν δείρει τους πάντες, γίνει έπειτα φίλος με όλους :'D και στο τέλος hokage. :gn2:
Mar 05 2009 13:21
Photo

Zoro → Erisadesu

που ξες,ίσως είναι πιο σύντομα απ όσο φαίνετε.:wis:
Mar 05 2009 13:20
Photo

Erisadesu → Zoro

άντε να δουμε εμεις ποτε θα σε υποδεχτουμε.
Mar 05 2009 13:17
Photo

Zoro → Adventurer

Σ' ευχαριστώ αντβέντουρερ που με θυμήθηκες, appreciated that! :Blissfull: :gotit:
Mar 05 2009 13:13
Photo

Nighteyes → Melkor

Τελικά το είπες και το έκανες... [B]Edit[/B] Και τελικά δεν άντεξα και έκανα κι εγώ ένα spam post εκεί. Δεν μπορώ να διαβάζω κοτσάνες...:bahhh: Και τώρα θυμηθήκανε και το thread των θρησκευτικών. Πάλι αλυσιδωτή αντίδραση ξεκίνησες.
Mar 05 2009 12:59
Photo

Zoro → Erisadesu

Ευχαριστώ eri-chan που με θυμήθηκες,να σαι καλά,η αθήνα με υποδέχτηκε τέλεια φέτος για τα 22α μου χρόνια.:D
Mar 05 2009 12:59
Photo

Phantom Duck → Hatake Kakashi

Οι φήμες για το Hunter X Hunter δίνουν και παίρνουν, όμως δυστυχώς δεν έχει βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Το πιθανότερο είναι πως θα βγει OVA όταν τελειώσει το manga, κάτι που θα κάνει πολύυυ καιρό :deadga6:
Mar 05 2009 12:55
Photo

Lokeiristella

ποια εξεταστικη? κανονικα ειχαμε απο τις 7 ιανουαριου... και τη χασαμε λογο καταληψης. ~uguu. στο pc τι του εκανες βρε και το διαλυσες?
Mar 05 2009 12:53
Photo

Zoro → Hatake Kakashi

Sankyuuu Kakashi-kun να 'σαι καλά,ακόμη κι αν από αντίπαλα στρατόπεδα(ninja-kaizoku xD)χάρηκα που με θυμήθηκες.:wooi2:
Mar 05 2009 12:46
Photo

Zoro → Robin

Να 'σαι καλά Robin-chwaaann,φυσικά και αυτή είναι φώτο!!!:awww::wooi2: Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα κάποια στιγμή και όχι goodys πάλι indeed,μόνο mcd's.:nanana: :D
Mar 05 2009 12:41