Community Status Updates

Phantom Duck → madaraVader
Nope, δεν είμαι από Νέα Σμύρνη. Έχω πάει όμως σε μία από τις anime συναντήσεις που γίνονται εκεί.

Daf_Chan → Glaurung
καλάά μωρέ εδώ χαμένη στη δίνη του διαβάσματος..δεν μπαίνω σχεδόν ποτέ pc. :emptyonexg1:
εσύ τι κάνεις??

DevilMayCry → EarlCainHargreaves
Blepis kapio new anima ??????
Kanena new tipotaaaaaaaaaaaaaaaaa ?????????????
I zwi einai baretiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ohuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ...

Tea-chan → red pyramid
Ευχαριστώ. ^^ Κι εγώ τη λάτρεψα όταν την είδα. Αν και δεν είμαι παιδί χωρισμένων γονιών, φαντάζομαι ότι εκφράζει τα συναισθήματα πολύ καλά.

red pyramid → Tea-chan
About the pic of the day, if there were still reputation points I'd give you one. Great pic ^__^

GkLoc → tsintori
Παρατησα το Anime στο επεισοδιο 45 του Shippuden,ηταν πολυ βαρετο και και δεν μαρεσε καθολου,θα την συνεχισω καποτε την σειρα στο κοντινο μελλον...
Εδω δεν εχω δει τα τελευταια 12 επεισοδια One Piece,περιμενω να μαζευτουν πολλα και να τα δω,αυτον τον καιρο οποτε προλαβαινω βλεπω Monster,πριν λιγο καιρο εβλεπα Hajime No Ippo(Που τα σπαει αγρια,το αγαπημενο μου Anime),Eσυ?Προλαβαινεις να δεις κανα Anime η ν διαβασεις κανενα manga που και που?

Melkor → Nighteyes
muahahahahha, Nee-san, εχω την εντυπωση οτι σε διεφθειρα...
εχεις απολυτο δικιο ομως σε αυτο που λες.

Kenny → Nighteyes
Μην ψάχνεις λογική στο Heal/Hurt Game. Εγώ γι' αυτό το παράτησα σαν παιχνίδι. :smokingg:
Μα να πεθαίνουν χαρακτήρες σαν τον Spike Spiegel και ο Krauser να γίνεται Heaven God; :bahhh:

Zoro → Ame Warashi
Βόλο κανονικά,αλλά με τις σπουδές πια κατεβαίνω πολύ σπάνια,γιορτές κυρίως xD
Καλή συνέχεια με την σειρά μας και όλα,τα λέμε.:P

Zoro → GkLoc
Καλώς τον κι ας ήρθε τελευταίος.:wooi2:
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές GK,να σαι καλά λοιπόν και μην ανυσηχείς,μου αρκεί που το θυμήθηκες στο τέλος.;)

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
Πάνω που φεύγω και ήδη σκέφτεσαι πότε θα με ξαναδείς;:awww:
Με συγκίνησε αυτό:wooi2:,αλλά δεν έχω ιδέα δυστυχώς,ανάλογα με το πως κάτσει...το μέλλον θα δείξει.:P
Mε τον Γιάννη δεν θα χάσουμε επαφή μην ανυσηχείς,και στο νετ θα μπορώ να τον ζαλίζω γι αυτό και άλλα πολλά xD
Ναι,πήραμε τις φώτος αλλά δεν είδα πουθενά αυτήν που τόσο διαφημίζει,γι αυτό χάρηκα,δεν ξέρουμε ποιός και αν την έχει xP
...πωπω πρέπει να είσαι πολύ περήφανη που σύκρινες τον εαυτό σου με τον Naruto τώρα,τι να πω,όπως την βρίσκει ο καθένας:hehe:

Zoro → iristella
[IMG]http://img3.imageshack.us/img3/5854/24131353.jpg[/IMG]
...so long.:bye:

Zauk-Lain-
→
lily
Που εισαι χαμενη εσυ?Την κυριακη ανεβαινω θεσ/νικη αλλα διστυχως δεν μπορω να δω κανεναν απο το φορουμ...:emptyonexg1: