Community Status Updates
iristella → illouminous69
Its ok.... Έχω προβλέψει και γι αυτό. Μαθαίνω τα Katachi, Makoto & Kotowari σου και στέλνω τον παρακάτω γλυκήτατο τύπο στο κατόπι σου....
[IMG]http://i240.photobucket.com/albums/ff3/tenchou/mononoke2.png[/IMG]
Mononokes have no place in the human world.
Mar 07 2009 03:50
illouminous69 → iristella
Αχαααά..Τότε να σε πληροφορήσω να μην διαλέξεις ποτέ εμένα
γιατί είμαι καταραμένος οταν μου καταστρέψεις το υλικό μου σώμα
τότε το ενεργειακό μου σώμα με την σειρά του να σε κυνηγάει τα βράδυα
όποτε κλήνεις τα μάτια σου..
Mar 07 2009 03:45
illouminous69 → iristella
Αχααααα... Τότε να σε πληροφορήσω να μην διαλέξεις ποτέ εμένα..
γιατί είμαι καταραμένος μόλις πάθει κάτι το υλικό μου σώμα..το ενεργειακό μου σώμα
με την σειρά του να σε κυνηγάει κά8ε βράδυ που όταν κλήνεις τα μάτια σου..
Mar 07 2009 03:40
Zauk-Lain-
→
mysticismlover
Δεν ξερω αμα θα φας κραξιμο..Κανεις δεν το εχει δοκιμασει μεχρι τωρα αλλα δεν ξερω με τι "ματι θα το δει"το καταστημα....Μην φερεις καλητερα για πολους και διαφορους λογους...
Mar 07 2009 02:54
iristella → Namida
hahahhahah λες???? Κοίτα όπου να ναι θα το αλλάξω το σετάκι οπότε είπα να προετοιμάζομαι......
Mar 07 2009 02:21
Nighteyes → Melkor
Είπα να ρίξω λίγο λάδι στην φωτιά.[url]http://www.anime.gr/forums/off-topic/6778-%CD%E7%F3%F4%E5%F5%E5%F4%E5-5.html#post291979[/url]
Mar 07 2009 02:18
EarlCainHargreaves → DevilMayCry
[COLOR=Teal]λολ ο αδερφός ιγμόριο δεν είναι μικροβιάκι ίσως..Σε μένα αναφέρομαι αυτό έχω και δεν λέει να γιατρευτεί..σνιφ σνιφ και δν μπορούσα να τραγουδήσω και σήμερα που είχα τη χορωδία με πίεζαν να μιλήσω...ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ φάση είχε τέτοιο κακομαθημένο ρόλο δεν έχω ξανακάνει!!!:calm::laugh:[/COLOR]
Mar 07 2009 01:11
DevilMayCry → EarlCainHargreaves
Otan les ιγμόριο se pion anaferese ston aderfo sou ????????
Mar 07 2009 01:03
Seirios → MisaYoshiko
καλά ναι έχεις δίκαιο..είναι κάπως αργά για να αράξεις ώρα....
Mar 07 2009 00:59
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
btw πιου πιου μου κοίταζα την υπογραφή σου και η εικόνα μαζί με τα γράμματα είναι εκτός ορίων... Κάνε κάτι γι αυτό Please...
Mar 07 2009 00:40
Dante80 → Nighteyes
Καλησπέρες...^^
Δεν νομίζω πως αναφέρθηκα καν στο σχέδιο για την σειρά, μιας και έτσι και αλλιώς αυτό προσομοιάζει αυτό του Takahata στο ομώνυμο manga.
Από εκεί και πέρα, όπως έγραψα αυτή η σειρά (όπως και άλλες σαν το kiminozo, το NGE, το elfen lied κτλ) λειτουργεί σε love it/hate it basis. Δλδ, ή θα σου φανεί φοβερή, ή [U]υπερβολικά[/U] αποκρουστική. Αυτό είναι καθαρά προσωπικό θέμα (ο καθένας με την τρέλα του) οπότε δεν υπάρχει και κανένας λόγος περαιτέρω αναλύσεως...;)
Χαιρετούρες, Γιώργος...^^
Mar 07 2009 00:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed