Community Status Updates
Zoro → Mad_Hatter
Χμμ,ποιό λες;:hmmm:
Δεν θυμάμαι να έπαιξε κανένα ξεχωριστό song,παρ'όλα αυτά για δες [URL="http://www.youtube.com/watch?v=9N08JgaiLXg"]αυτό[/URL] το βιντεάκι με την σκηνή και πες μου αν περιέχει το τραγούδι που λες,εύχομαι να μην το έκοψαν στο τέλος μόνο.:P
Αν το περιέχει θα ψάξω να στο βρω ή στην χειρότερη το κάνω rip.;)
PS:Α,και ξαναδές λίγο [URL="http://www.youtube.com/watch?v=8GNrHKEsETY&feature=related"]αυτή[/URL] τη σκηνή,είναι από τις αγαπημένες μου...ποτέ δεν βαριέμαι να την ξαναβλέπω ακόμη κι αν ξέρω τι θα γίνει,περιττό να πω ότι την πρώτη φορά που την είδα έμεινα με το π...ληκτρολόγιο στο χέρι.XD
Mar 22 2009 10:51
MisaYoshiko → Kurosaki_Angellust
parakalw peraste apo to thread tou eating peeting
Mar 22 2009 03:12
MisaYoshiko → Kakashinote
το βρηκαα.....περνα απο το θρεντ για κανα σχολιο:Ρ καληνυχτααα
Mar 22 2009 03:12
Kakashinote → MisaYoshiko
κανε οτι σε βολευει. αμα ψαξεις λιγο θα το βρεις πιστευω. παω για υπνο. καληνυχτα :)
Mar 22 2009 03:02
Azathoth
→
Mad_Hatter
είναι η hatsune miku είναι από ένα πρόγραμμα που λέγεται vocaloid. γραφής μουσική και αυτή στην τραγουδάει :D
Mar 22 2009 02:55
το πρωι θα παω σε μαθημα ιαπωνικων και μετα εχω σχεδια για τη σχολη...τρ π εχω ορεξη αλλιως δε θα ανεβουν ποτε:Ρ
Mar 22 2009 02:52
ωχχ...:Ρ κτλβ..εγω εφυγα 2 παρα 10, 2 ημουν μσν:Ρ
Mar 22 2009 02:48
Kakashinote → MisaYoshiko
δυστυχως δεν ξερω. δεν το χω ψαξει και καθολου. ε αμα περιμενεις να τις ανεβασεις το πρωι τι θα παθεις? θα εισαι και πιο νηφαλια
Mar 22 2009 02:48
Kurosaki_Angellust → MisaYoshiko
Hehe Εγω ιλιον δλδ να παω συνταγμα με τον gtp απο κει αγιο αντωνη με μετρο και μετα ταξι για ιλιον. :P γιαυτο ειχα φυγει απο 1 και κατι
Mar 22 2009 02:41
ε ναι ας γινει:Ρ πως ανεβαζουμε πικς στο θρεντ? ντου γιου νοου?
Mar 22 2009 02:39
taxaki phra...menw anw kypselh..sxetika konta..ec?
Mar 22 2009 02:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed