Jump to content

Community Status Updates

Photo

DevilMayCry → MitHuNa

[SIZE=5][FONT=Comic Sans MS]Mia xara thenks[/FONT][/SIZE] :hihi2: ... [SIZE=5][FONT=Comic Sans MS]Esy ???? Ti anima blepis ???? :hiding_something: [/FONT][/SIZE]
Mar 22 2009 23:00
Photo

red pyramid → MisaYoshiko

Who are you miss? And how do you know me? 0o0
Mar 22 2009 20:13
Photo

Casshern → Mad_Hatter

Kala ton ekane ton mlka ton Emo,kai sto epomeno tha faei xeirotero sapisma,etsi prepei, tora gia ga rei kai soul eater to ga rei re file einai poly gamato,aplos se rotisa giati exei vgei se raw mexri to 41,kai nomiza oti tha evgainan kai ta alla ligo pio grigora alla tlka :P,gia to soul eater to exo kanei pause mexri to 40 episode,argotera tha to ckekaro,posa episodes emeinan btw?
Mar 22 2009 19:07
Photo

EarlCainHargreaves → DevilMayCry

[COLOR=Teal]Γιατί έχω την εντύπωση ότι η μηχανή θα γυρίσει σακατεμένη???[/COLOR]
Mar 22 2009 18:40
Photo

gvol → Raziel666

hello man or woman!! pos boro na vro afti tin tenia (Salo h sali ) telos padon gia na tin katevaso na eho ke ego mia apopsi apo ton palavo pazolini??Perimeno nea su Thanks!!
Mar 22 2009 18:24
Photo

Scorpion → ssj2sanji

Τιποτα!!Και γω για το accept
Mar 22 2009 18:23
Photo

endless_inspiration → GkLoc

hi!!! Επέστρεψα εχθές από μια τριήμερη εκδρομή με το σχολείο....... το σχολείο καλά πηγαίνει(προστοπαρών) βαρεμάρα μέσα στην τάξη όσο δεν παίρνει .......... εγώ χρησιμοποιώ το net λίγο και έστι δεν κολλάω......και εννοείται το βραδάκι όταν έχω τελειώσει τα πάντα!!!! δεν βλέπω τίποτα.....μόνο διαβάζω!!! naruto,bleach,bakuman που είναι εβδομαδιαία λαι το DNAngel που είμαι καπου στην μέση.... μετά μάλλον θα ''πιάσω'' το hellsing!!! εσύ;; βλέπεις τίποτα καλό;;
Mar 22 2009 18:20
Photo

MisaYoshiko → red pyramid

aktopaido...:P
Mar 22 2009 18:18
Photo

Casshern → Mad_Hatter

ναι ρε φιλε,τρελη ποροση :P,oso gia to casshern sins ,να ξερεις παιζει να ειναι ενα απο τα καλυτερα ανιμε,respect απλα, και κατι ακομη το 33 βγηκε απο ga rei?
Mar 22 2009 17:26
Photo

MitHuNa → DevilMayCry

helloooo! Τι κάνεις όλα καλά?
Mar 22 2009 15:51
Photo

Nighteyes → ahireasu

Όχι, αν και μάθαμε τον άντρα και την γυναίκα. Και το kanji του άντρα έχει για συνθετικό το χωράφι. Ναι. Η λίστα των hiragana που μας είχε δώσει έγραφε την προφορά σε romaji και ήταν προτιμότερο. Εκτός ότι κάποιοι είχαμε συνηθίσει σε λατινικούς χαρακτήρες λόγω άνιμε. Εδώ που τα λέμε είναι πιο χρήσιμο να ξέρεις ότι πχ το 本 διαβάζεται hon από χον. Στον υπολογιστή σε romaji θα το γράψεις όπως και να χει.
Mar 22 2009 15:39
Photo

ssj2sanji → Scorpion

thanks για το add:)
Mar 22 2009 15:24
Photo

Mad_Hatter → Zoro

το τραγουδι απο αυτο το video ειναι, απο το 1:25-3:02, ελεγα να σου δωσω το link στη youtube, αλλα τα comments απο κατω ειχαν manga spoilers και λεω αστο :P εντομεταξυ την πρωτη συναντηση Luffy-enel εννοειτε την εχω στα favourites μου στη youtube, λατρευω τη φατσα του enel οταν πηρε χαμπαρι πως δεν πειραζει ο ηλεκτρισμος τον καπετανιο :P btw παρε αλλη μια τελεια σκηνη απο το anime που τα σπαει [url=http://www.youtube.com/watch?v=pZPUxJ2cQUU]YouTube - Luffy Defeats Crocodile[/url]
Mar 22 2009 15:00
Photo

ahireasu → Nighteyes

Να μαντεψω, τα Kanji ειναι ο ανθρωπος το βουνο το ποταμι,χωραφι? κτλ. Ενοεις οτι τις ζητησατε να τα γραφει με αγγλικους χαρακτηρες αντι για ελληνικους?
Mar 22 2009 14:48
Photo

Kakashinote → MisaYoshiko

ηθελα να φερω εγω αλλα επειδη εφυγα βιαστικα απο το σπιτι, ξεχασα να την παρω μαζι μου....τεσπα. την αλλη ορα θα ειμαστε πιο οργανωμενοι
Mar 22 2009 14:46