Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → kafRos

To thread για την σειρά που αναζητούσες έγινε merge με το ήδη υπάρχον [URL="http://www.anime.gr/forums/anime-search-downloads/1700-%D0%FE%F2-%EB%DD%E3%E5%F4%E1%E9-%E1%F5%F4%FC-%F4%EF-anime-%E2%EB-1%E7-%F3%E5%EB%DF%E4%E1-%E3%E9%E1-%EB%E5%F0%F4%EF%EC%DD%F1%E5%E9%E5%F2-61.html"]"Πώς λέγεται αυτό το anime?"[/URL] πού είναι και το κατάλληλο για τέτοιου είδους αναζητήσεις. Απλά έχε το υπόψιν σου για να κοιτάξεις την απάντηση που σου δώσανε αλλά και για μελλοντικές αναζητήσεις στο μέλλον. Καλή συνέχεια!
Mar 30 2009 23:41
Photo

Christie Valentine → Zerro

Χαρηκα και σε ευχαριστουμε!:wooi2: Θα σας δουμε στο παρτυ ε??? Θα εχουμε αλλο cosplay αυτην την φορα!!! Χαρηκα!:wis:
Mar 30 2009 22:33
Photo

Mad_Hatter → adamsbankai

δεν εχει ανακοινωθει συγκεκριμενη ημερομηνια, αλλα κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι μεσα στο 2009.Ηταν να βγει πολυ πιο νωρις, αλλα αρωστησε με καρκινο η σεναριογραφος η καπιο αλλο μελος της παραγωγης και καθυστερησε ολη η ταινια.
Mar 30 2009 22:21
Photo

laraska → iristella

σορρυ αν ημουν ''ολγον'' προσβλητικος . εκανα ενα εντιτ . τα λεμε !
Mar 30 2009 21:29
Photo

laraska → Dante80

Γεια ! οκ , την εβγαλα ...τα λεμε .
Mar 30 2009 21:27
Photo

TotalOblivion → Zoro

Lol. Νοιώθω περίφανος!!! Που βρήκα κάποια σύνδεση Speed Grapher με One Piece που δεν είχες βρει.:hehehe: Ο τύπος που σου λέω είναι ένας από τους πολιτικούς της πλάκας ουσιαστικά. Στο επεισόδιο 4 είναι όταν τον παίρνει ο Saiga σε μια καλύβα στο λιμάνι μάλλον ( καθότι μετά μπάζει νερά ) και τον απειλεί ότι θα τον σκοτώσει, αν δεν του πει πράγματα για το club . Και αρχίζει και ανατυνάσει ότι βρει με την κάμερα ( Πόσο ONWAGE είναι να κάνεις BOOM με την camera?!?! ) Συγκεκριμένα στο 4:36 ξεκινάει ο "Brooke" να μιλάει. Αν το συνειδητοποιήσεις απλά ΛΙΩΝΕΙΣ στα γέλια. Περιμένεις να πει κάτι σε toilet humour. [spoiler]Δεν είναι τυχαίο εξάλου που ο saiga του φοράει Panties στο κεφάλι!!!:hahaha::hahaha::hahaha: Yohohohohoho~[/spoiler] Kiazoku Oni are wa naru!! ( Luffy στο τέλος των previews )
Mar 30 2009 21:18
Photo

Anelis → Satou no Kumo

[url=http://www.mininova.org/tor/1057317]Linda Linda Linda (2005) Japanese Comedy : Movies > Asian - Mininova[/url] νομίζω έχει subs
Mar 30 2009 21:11
Photo

Shikamaru → SetoKaiba

φιλε Setokaiba μπορεις να μου δωσεις τα στοιχεια σου για την αλυσιδα
Mar 30 2009 21:06
Photo

Shikamaru → d.devil

man αν εως αυριο δεν μου εχεις δωσει τα στοιχεια αναγκαστικα τα στελνω στον επομενο......
Mar 30 2009 21:06
Photo

Zoro → TotalOblivion

Ookubo?:hmmm: Κάποιος από τους πολιτικούς ήταν;Αν ναι,ποιός; (ούτε καν το παρατήρησα:hahaha:) Μπα,καλά έκανες και το μοιράστικες,πες μου ποιός ήταν μόνο,να ξαναρίξω μια ματιά στο επεισόδιο να δω πόσο μοιάζουν οι φωνές τους.:D ~Υohohohoooo~ Mata Ne!
Mar 30 2009 21:03
Photo

endless_inspiration → GkLoc

ναι,ναι για νανούρισμα.....λολ και ο αδελφός μου τα ξαναβλέπει διάσπαρτα όμως!!!
Mar 30 2009 20:55
Photo

adamsbankai → Mad_Hatter

ποσο θα αργησει περιπου? επειδη εψαξα στο ιντερνετ για την ταινια κ τπτ δεν βρηκα. ειδα προσφατα τ Gundam Seed/Seed Destiny κ ανυπομονω να δω την ταινια.
Mar 30 2009 20:52
Photo

Night Wizard Seal → Glaurung

Ναι σε λιγο αρχιζουν και οι εξετασεις ,αλλα φανταζομαι και σας...
Mar 30 2009 18:47
Photo

Glaurung → Night Wizard Seal

ποοο , ποιος στην χάρη στην ! χαλαρά και ήρεμα θα είσαι . Εγώ πάω 3η λυκείου και είναι λίγο αγγούρι η όλη κατάσταση . Αυτήν την εβδομάδα πχ γράφουμε 8-9 διαγωνίσματα:terror2:
Mar 30 2009 18:41
Photo

Night Wizard Seal → Glaurung

Τπτ ρε ....εγω ειμαι τριτη γυμνασιου...:)!!!
Mar 30 2009 18:30