Community Status Updates
mysticismlover → Mercyful
αμέ ^^
να δούμε γενικά ποιοι θέλουν να έρθουν και να το κανονίσουμε.
και για τις τρεις μέρες ?
Mar 31 2009 16:43
Anelis → zade
[URL="http://www.mininova.org/tor/2419079"]Dead Snow[/URL]
ένα σου λέω
nazi zombies
Mar 31 2009 16:15
Nighteyes → Erisadesu
Βλέπω, καινούργιο theme. Από που είναι; (Δεν έβγαλα άκρη από τον τίτλο της sig)
Mar 31 2009 15:16
Zoro → TotalOblivion
[IMG]http://i456.photobucket.com/albums/qq281/Brazy206/Cat.jpg?t=1238501773[/IMG]
To είδα...ή μάλλον,το άκουσα!!!:oo:
Όντως,ούτε καν το παρατήρησα την πρώτη φορά...όχι ότι έμοιαζε εντελώς,ο seiyuu έκανε φοβερή δουλειά και με τις 2 φωνές,αλλά αν ακούσεις προσεκτικά όντως αναγνωρίζεις τον κοκκαλιάρη μας!
Να δω τι άλλο θα μου βρεις την επόμενη φορά...αν είναι κάτι από Berserk,που δεν έχω παρατηρήσει,έχει cookie!:orly:
Mar 31 2009 14:37
Satou no Kumo → Anelis
[COLOR=navy]thanks a load[/COLOR]
[COLOR=#000080]owe u one :D[/COLOR]
Mar 31 2009 14:35
Shinji.X → iristella
καλησπερα ^^ θελω αν γινεται να ρωτησω κατι. εχω πολλα downloaded anime οπωσ κ anime ost κ J-rock
θα ηθελα να μαθω αν επιτρεπετε να ανοιξω ενα thread με links apo rapidshare k megaupload για να μπορουν αν κατεβασουν οσοι θελουν.τα Links θα ειναι ανεβασμενα απο εμενα σε αυτα τα site.οποτε μπορεις απαντησε μου για να ξερω να στρωθω στην δουλεια ^^
Thnx in advance for the answer
Mar 31 2009 14:15
CommanderSP → legeon
Κοιτα υπαρχει ενας webmaster που του ανηκει και το anime.gr domain ο οποιος μας εχει στηριξει παρα πολυ ολο αυτο το διαστημα. Εγω ημουν αυτος που ανοιξε το forum και που εστησε το ADN και ξεκινησα και τις πρωτες αλυσιδες και βεβαια ο dante μαζι με τη βοηθεια των moderators εφτιαξαν την σημερινη δομη του anime.gr και σε αυτους οφειλεται και η πορεια του site.
Mar 31 2009 14:12
CommanderSP → °•πίΟu-πίΟu•°™
ε οχι πια. Απλα η ρυθμιση ηταν ακομα στο GMT λιγο πριν παω στρατο. Στην αναζητηση εργασιας αυτη την περιοδο (ωραιο timing hehe)
Mar 31 2009 14:07
psofia → mysticismlover
Nαι και πλήρωσα λιγότερα για να γυρίσω (με διπλή ταρίφα!) απ'το να έρθω... Άτιμη κοινωνία! :sigh2:
Τhanks που με σκεφτόσουν! :)
Mar 31 2009 13:14
Adventurer → mysticismlover
Απο περιεργεια, αυτα που εγραψες για 26 ωρες διαβασμα μανγκα/θεαση ανιμε και καρουμπαλα λογω διαβασματος μανγκα στον δρομο, τα εγραψες για πλακα ή σου εχουν συμβει; :P
Mar 31 2009 12:42
Mercyful → mysticismlover
Δεν με λες θα πας στις προβολές του φεστιβάλ ιαπωνικού κινηματογράφου ?Και αν ναι , wanna go together ?
Mar 31 2009 08:56
Cassiel → jenna-san
Ε κοίτα όταν είναι 44 άτομα ντυμένα και το μαγαζί τίγκα τόσο που να μην περνάει μύγα, ε μόνο epic θα το έλεγα:wooi2:.Άλλωστε το είπες, έφυγες νωρίς και οπότε έχασες τα καλύτερα:orly:.Για σένα πιο ήταν το πιo epic δηλαδή.Από όσα ήρθες φυσικά:drink:.Χου χου χου δεν λέω:P.Αν δεν γίνει καμιά στραβή αύριο θα πρέπει να τα έχω όλα έτοιμα.
Mar 31 2009 01:21
mysticismlover → psofia
έφτασες οκ σπίτι? είχα ένα άγχος για το θέμα του ταρίφα =/
Mar 31 2009 00:39
mysticismlover → Nighteyes
ναι,το είχα διαβάσει στο myanimelist για το alive.
πάντως είναι κρίμα που το anime κατέληξε έτσι.είχε καλές προοπτικές =/
Mar 31 2009 00:10

This status update has reached the maximum number of replies allowed