Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kenny → God Clande

Εννοείς την εντολή /nick God_Clande, ή κάτι άλλο;
Mar 10 2012 14:16
Photo

Kunoichi.meriinawa

πφφφ συνέχεια βλακείες κάνω -.-' παω να τελειώσω το nabari no ou και θα ξαναμπω... κάάάποια στιγμή xDD
Mar 10 2012 12:01
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

XD Ναι ήταν και τόσα πολλά. Ήταν δύσκολο να εξαφανιστούν.
Mar 10 2012 09:54
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

xD If it's any realy consolation, δεν έχει μείνει ούτε για δείγμα! Ναι ναι! Όντως! Τα λέμε εκεί.
Mar 10 2012 09:00
Photo

God Clande → Kenny

Καλησπέρα ρε Κένη. Τι λέει; Ρε συ δεν θυμάμαι πώς έγραφα το nick στο irc... μπορούμε να κάνουμε κάτι γιά αυτό το φτωχό παιδί των λουλουδιώνε;
Mar 10 2012 08:17
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Χαχαχα, οκ. :ρ Θα τα πούμε και σε λίγες ώρες από κοντά.
Mar 10 2012 07:51
Photo

Harukaze → animestarling

ήδη περνάω πολύ καλά. μ'αρέσει πολύ εδω! thanks να 'σαι καλά! :)
Mar 10 2012 02:18
Photo

animestarling → Harukaze

τίποτα! Μμ! Και υπέθεσα οτι θα είσαι πατριωτάκι!! Αλλά νομίζω μια χαρά θα περάσεις και στο Ηράκλειο! Άντε και καλή διαμονή στο forum! : )
Mar 10 2012 02:15
Photo

Harukaze → animestarling

thanks για το hint! δεν είμαι από ηράκλειο αλλά μένω λόγο σπουδών.
Mar 10 2012 02:09
Photo

animestarling → Harukaze

Ομοιοπαθής λοιπόν! Welcome to the club! btw είσαι από το Ηράκλειο; ΗΙΝΤ: Για να εμφανίζεται η απάντησή σου στο δικό μου προφίλ ή στο προφίλ οποιουδήποτε συνομιλητή πατάς εκεί που λέει View Conversation και γράφεις κανονικά στο κουτάκι!
Mar 10 2012 02:07
Photo

Harukaze

Μπορώ να μην είμαι; Με κέρδισε αμέσως... <3
Mar 10 2012 01:40
Photo

Kunoichi.meriinawa → elena(storm-guardian)

χμμ εγώ γενικότερα είμαι των martial arts/action/supernatural/mystery (μερικές φορές βέβαια τα κέφια μου αλλάζουν όταν έχω ξεμείνει από σύντομα anime των παραπάνω κατηγοριών :P)... Τώρα βλέπω φυσικά naruto shippuden(ο έρωτάς μου χιχι <3), fairy tail και nabari no ou (οχι πολύ γνωστό)... Και δηλαδή άν σου έλεγα να δείς ένα shojo romance ή ένα shounen adventure με τι κρητήρια θα διάλεγες ένα από τα 2? (πες ότι είναι doujinshi άρα έχουν ίδιο αρχικό story)
Mar 10 2012 01:27
Photo

elena(storm-guardian) → Kunoichi.meriinawa

δεν εχω καποια ιδιαιτερη προτημηση...αναλογως με τα κεφια....αυτη τη στιγμη βλεπω naruto Shippuuden k tsubasa chronicles 2...εσυ????
Mar 10 2012 00:49
Photo

Kunoichi.meriinawa → elena(storm-guardian)

moshi moshi storm-guardian!! ευχαριστώ για το καλοσώρισμα και πρέπει να πώ επίσης! :D εσυ τι είδους anime/manga προτιμάς?
Mar 10 2012 00:42
Photo

Harukaze

Arigatou... καλως σας βρήκα! Κάτι μου λέει ότι θα περάσω πολύ καλά εδω... (^.^)
Mar 09 2012 23:56