Community Status Updates
mono → DoB
Yeap! Γι΄αυτό σου είπα να ποστάρεις για να ξεθαφτεί και να διαδώσουμε μία από τις καλύτερες σειρές των τελευταίων ετών...
Χμμμ μήπως να φορέσω κανα σετάκι από Michiko to Hatchin για λίγη διαφήμιση? XD
Mar 10 2012 19:29
DoB → mono
Done! ;) Απ' τη χαρά και τον ενθουσιασμό μου μόλις τέλειωσα τη σειρά, πήγα κατευθείαν στο πρώτο thread που μπορούσα να γράψω γι' αυτή γιατί ειλικρινά μ' εντυπωσίασε... Ελπίζω αν ξεθάψουμε το θεμά να κάνουμε κι άλλους να την παρακολουθήσουν γιατί αξίζει τόσο πολύ!
Mar 10 2012 19:19
redqueen → Harukaze
:blingeye2::blingeye2::blingeye2::blingeye2: Σ'ΑΓΑΠΑΩ ΜΙΛΑΜΕ!!! αυτο το album εχει απο τα καλυτερα κουκλια μεσα...:kill4u::kill4u::lovulovu:!!!!!κλαιω κλαιω
Mar 10 2012 19:17
Kalamaris → Maya-chan
Η γρια ειναι μυθοπλασια ενοειται.Το υπολειπο...........τα μαθες?Βαψαμε τον τοιχο.Ειναι φρεσκοβαμμενος τωρα:joyful:
Mar 10 2012 18:52
Maya-chan → Kalamaris
[QUOTE]Οταν βλεπεις ενα ωραιο θεαμα απο ψηλα και φωναζεις "SUBARASHI,KENJA NO ISHI" οπως ο kimble χωρις να σε νοιαζει ουτε το γεγονος οτι αυτη η ατακα δεν εχει καμια σχεση με θαυμασμο ενος τοπιου ουτε οι γριουλες απο πισω που τρεχουν να φωναξουν εξορκιστη.[/QUOTE]
Μυθοπλασία ή να φέρω το δίκαννο όταν γυρίσω σπίτι?
Mar 10 2012 17:34
OdyMonaxos → Osama Bin Laden
Τελικά αν έρθω σήμερα θα αργήσω κανά μισάωρο με ώρα, οπότε κάνε μια χάρη, όπου καθίσετε πες μου αν έχει τηλεόραση, να δω ταυτόχρονα και τελικό.
Mar 10 2012 16:50
mono → DoB
Χαίρομαι που σου άρεσε το Michiko to Hatchin, είναι από τις ΠΟΛΥ αγαπημένες μου σειρές :3
Πέρνα και από το thread, αν έχεις χρόνο, να πεις μια καλή κουβέντα :P
Mar 10 2012 16:04
elena(storm-guardian) → Kunoichi.meriinawa
θα τα αρχιζα και τα δυο μαζι και οποιο με ενδιεφερε περισσοτερο θα το συνεχιζα(αν μ αρεσουν και τα δυο απλα τα συνεχιζω και τα δυο...)
Mar 10 2012 15:57
Fandom → Xa0s
Να σε ρωτήσω , τα σετ του mahjong από που θα τα παραγγείλετε ? Από ποιο site ?
Mar 10 2012 14:53

This status update has reached the maximum number of replies allowed