Jump to content

Community Status Updates

Photo

kleidokrator → mysticismlover

Δυστυχώς για εσένα αυτό ήταν το πιο hardcore yaoi παιχνίδι στα Αγγλικα. Τι να πω και εγώ που δεν έχουν μεταφράσει κανένα yuri ακόμα :(
Apr 01 2009 19:14
Photo

Zauk-Lain-iristella

[IMG]http://www.acc.umu.se/~zqad/cats/1171307898-1170393547206.b.jpg[/IMG]
Apr 01 2009 19:12
Photo

Bab → mysticismlover

Καλημέρα και σε εσένα :drinks: Είναι must να φρεσκάρεις τις γνώσεις σου στη Γαιοθάλασσα πριν ξεκινήσεις το 4 γιατί κι εγώ στην προβολή πριν 2-3 βδομάδες είχα ξεχάσει πάρα πολλά από την υπόθεση... Ένα άλλο μαγαζάκι με πολλά βιβλία στο υπόγειό του είναι σχεδόν δίπλα στην Πρωτοπορία και λέγεται Μικρό Μοναστηράκι. Αν δεν κάνω λάθος έχει και φθηνά μεταχειρισμένα :kakashithumbup: ΥΓ: Αν είσαι ανάποδη που λες καλημέρα στο τέλος τι να πει κανείς για εμένα που λέει καλημέρα το απόγευμα τσουγκρίζοντας μπύρες :bleh:
Apr 01 2009 17:58
Photo

Zoro → Anelis

πφφφ,όχι μόνο εικόνα,ούτε όνομα δεν έδωσες να αντιπαραθέσεις XD...οπότε: [IMG]http://i644.photobucket.com/albums/uu164/nosbort/hits_children.jpg?t=1238596986[/IMG] (παραδέχομαι όμως ότι η απάντηση σου δείχνει ωραία ασορτί με αυτήν του Serestrum :b)
Apr 01 2009 16:44
Photo

Serestrum → Zoro

ΝΑΙ.........
Apr 01 2009 16:39
Photo

Anelis → Zoro

........ΝΑΙ
Apr 01 2009 16:34
Photo

Zoro → Serestrum

AAA spoiler attack!:cry5: Εγώ νόμιζα ότι αναφέρονταν στις mini ιστορίες που έχει στην αρχή το manga και συγκεκριμένα στο σκηνικό με τον Crocodile στην Impel Down...ignorance is bliss τελικά.:nanana: Σχετικά με το 20thcb έκαναν και σύγκριση πρόσφατα στο thread του Kότσια,έχουν ισχυρό ανταγωνισμό,πρέπει να θεωρούνται από τα καλύτερα...μου φαίνετε θα το πιάσω σύντομα,σαν ξεφορτωθώ 2-3 must σειρές που βλέπω,να δω αν θα το ξεπεράσει. Well,spam you later λοιπόν.:D
Apr 01 2009 16:33
Photo

Serestrum → Zoro

θες να φας σποιλερ... και θα το φας... ο κροκο ειναι στο ιδιο κελι με τον ace... καταλάβες επιτελους τι εννοω...? -_- ηταν major spoiler... εχω διαβασει την καλυτερη σειρα εβερ... 20thCB... το fantasy setting του Τσαντιλα ειναι πολυ βαρετο για να ασχοληθω μαζι του... ισως καποτε...
Apr 01 2009 16:23
Photo

Zoro → Serestrum

Α,πήγαινε για τους προηγούμενους...ok,just say(or quote) it. -_- Αν και θεωρητικά δεν πρέπει να πολύπειράζει,και γιατί όσοι έχουν φτάσει στο τελευταίο έχουν δει και τα επεισόδια με την Arabasta(λογικά) και γιατί οι mini ιστορίες του manga,μιας και μάλλον δεν θα φανούν ποτέ στο anime,δεν θα χαλάσουν κανέναν. Βέβαια κανείς δεν λέει ότι δεν θα γίνουν ποτέ animated...ή ότι όλοι θέλουν να μάθουν ότι οι κακοί επέζησαν στο τέλος και τι απέγιναν μετά...σύγχυση,άγχος,μπέρδεμα...:blurah5: [IMG]http://i235.photobucket.com/albums/ee315/Carnex_album/confuse.jpg?t=1238594893[/IMG] ...ας μπούν τα μαμοσπόιλερς να τελειώνουμε!:nanana: Τι λέει btw μάγκα φίλε μου(ας in manga XD),πότε θα ξεκινήσουμε την καλύτερη σειρά που αποτυπώθηκε ποτέ σε χαρτί; Berserk,that is!Ντροπή να χεις διαβάσει τόσα και να σου λείπει αυτό.:bahhh: /inb4smartanswa
Apr 01 2009 16:13
Photo

Serestrum → Zoro

ειδες εσυ στο τελευταιο επεισοδιο τον κροκοδειλο...? μαλλον οχι... οποτε ναι, modwannabe, ηταν spoiler...XD
Apr 01 2009 16:00
Photo

psofia → Anelis

[url]http://www.anime.gr/forums/%CA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%EA%E1%E9-%C1%ED%E1%EA%EF%E9%ED%FE%F3%E5%E9%F2/6937-%CC%DD%EB%EB%EF%ED-%F4%EF%F5-anime-gr-5.html#post299664[/url] Eίπα ότι έχω νευρική ανορεξία και έχω χάσει 3 κιλά από χτές. Αν έκανε το post, θα προσπαθήσω να πάω πάλι 50 κιλά. :hihi2:
Apr 01 2009 15:49
Photo

Ame Warashi → Zoro

allooooo...τι κάνεις εσύύύ?έχω λυώσει στον πυρετό γμτ... :/ όλα καλά? :)
Apr 01 2009 15:17
Photo

psofia → Sponis

Πιστεύω ότι τα μέλη που δε συμμετέχουν πολύ στο forum πρέπει να πληρώνουν 25 αντί για 15 ευρώ. Σωστό, ε θείε?
Apr 01 2009 13:45
Photo

psofia → Neuro

Μπες msn TΩΡΑ.
Apr 01 2009 13:30
Photo

Tea-chan → Zoro

Και... φύγαμε!:bike: Το συγκεκριμένο ava το βρήκα από το Livejournal, όπου μόνο 100χ100 επιτρέπονται. Και μιας και είπες για ζωγραφική, εγκώ ντεν γκίνεται χρισημοποιήσω φωτομαγαζί, εγκώ άσκετη. Τα σχέδιά μου γίνονται με μολύβι και χαρτί. Για layers μάυρα μεσάνυχτα. Domo για το μεγάλο ava, όμως! :) Ήμουν πέντε μέρες στο Λονδίνο, γι'αυτό δεν έμπενα τόσο καιρό. Μπορείς να ρωτήσεις, πλέον, βουρ! Από σύνδεση... δεν είχα ποτέ στο σπίτι που νοικιάζω στη Θεσσαλονίκη. Για να μπω, χρησιμοποιώ τους υπολογιστές του πανεπιστημίου. Όπως καταλαβαίνεις, δε μπορώ να μπαίνω όποτε θέλω... Πίκρα...:uhh: Άντε, τα λέμε στο ΠΜ!:hahaha:
Apr 01 2009 12:48