Community Status Updates
Zoro → TotalOblivion
Χοχο,κάτι ήξερα όταν σε έκανα recruit!
Σκέψου ότι έχω βάλει και άλλα 5-6 άτομα από το forum να το διαβάσουν και στην εποχή με είχαν καταευχαριστήσει κι αυτοί-έχω γίνει ο επίσημος διαφημιστής/scout της σειράς πια!:'D
Well,κανείς δεν σου απαγορεύει να ποστάρεις καμία άποψη εδώ κι εκεί στο thread που και που αν θες,όπως σε βολεύει καλύτερα!
Καλή κάψα λοιπόν,όπως είδες εγώ άλλαξα και ava και sig για να νιώσω ξανά στο κλίμα!
Τα λέμε λοιπόν!:bye:
Apr 02 2009 10:24
Zoro → Ame Warashi
:hahaha:Το ξέρεις ότι επισκέφτηκα το προφίλ σου μόλις χτες κι εγώ να δω τι απέγινες;
Τηλεπάθεια που λένε!(μόνο που δεν ήμουν gentleman αρκετά ώστε να αφήσω vm,που είναι οι τρόποι μου;:uhh:)
Mια χαρά είμαι σε γενικές γραμμές,και από υγεία και από διάθεση(αν εξαιρέσεις αϋπνίες που έχω τούτη την περίοδο *γμτ έχω και ανάγκη από ύπνο* και διαβάσματα*βαριέμαιιιι*). :b
Περαστικούλια για τον πυρετό λοιπόν:D,από μαθήματα πως πάμε,ξεκινήσαμε;
OP πάλι;Είσαι up-dated ως το τελευταίο επεισόδιο;
(από το επόμενο δεν ξέρω τι γίνετε μετά επιτέλους,είναι εκεί που διέκοψα το manga!)
Τα λέμε σαν ξαναμπείς λοιπόν,καλή συνέχεια ως τότε!:bye:
ΥΓ:Διάβασε Berserk temeeee!
Apr 02 2009 10:18
Zoro → Tea-chan
Χοχο,καλώς επέστρεψες λοιπόν...φαντάζομαι θα καλοπέρασες εκεί,ίσως μόνο καμία βροχή παραπάνω να σε χάλασε!:)
(όσο για την μη σύνδεση σπίτι,χαρά στο κουραγιό σου,εγώ δεν θα άντεχα!:nanana:)
Μεγιές και για την άλλαγη στο ava,σου πάει πιο πολύ το καινούριο,καλοφορεμένο!:D
(ώστε υπάρχουν και άτομα που ζωγραφίζουν αλλά δεν ξέρουν από photoshop τελικά,νόμιζα πήγαιναν πακέτο...well,όχι ότι εγώ ξέρω,απλά είναι 2-3 πράγματα,όπως το resizing για avas και sigs που είναι εύκολο και πολύ βολικό για τις ανάγκες του forum)
Anw,πολύ μιλάω πάλι,είσαι δεν είσαι εδώ τώρα *damn invisible mode* το βραδάκι για το pm,me goes to study now.:uhh:
Cya then!:bye:
Apr 02 2009 10:07
Zoro → kelborn3
Η φαντασία σου!:tensai:
Έχω 2 μέρες που τα βρήκα και τα τροποποίησα ώστε να ταιριάζουν με το forum και είμαι καταχαρούμενος,επιτέλους ένα ava και μια sig που δείχνουν ωραία μαζί...και επιτέλους ένα ava με τον Guts που μ'αρέσει,όσα είχα βρει προηγουμένως δεν με τρέλαναν,δύσκολο να βρεις κάτι καλό μ'αυτόν(που να μην το έχει χρησιμοποιήσει άλλος κιόλας-είπαμε,originality πάνω απ'όλα)!
Όσο για την profile pic,πάντα πιστοί στην Robin,δεν αλλάζουμε(και αυτή πιο καλή από την προηγούμενη btw)!:nbleed:
Thx που το παρατήρησες λοιπόν,να τα χαρείς γιατί μ'αρέσουν τόσο που θα τα κρατήσω για πολύυυυ καιρό.:ureshii:
Apr 02 2009 09:54
Xa0s → kleidokrator
Αυτο κ αν δεν θα το πιστεψεις....Δεν μπορω να το βαλω...καπου μου τα χαλαω με το σπασιμο....Σημερα επεργεις ή @@ ????
Apr 02 2009 09:21
kelborn3 → Zoro
Ωραιος ο Guts και η πικ-νομιζω οτι τα εχεις ξαναβαλει η ειναι εμενα απλα η φαντασια μου?
Apr 02 2009 08:25
Bab → mysticismlover
So be it ;) Ο καθένας ας πίνει ό,τι θέλει :D αν και στην πραγματικότητα προτιμώ τσάι :drink: από μπύρες :drinks:
Oyashumi!
Apr 02 2009 03:28
Kurosaki_Angellust → MisaYoshiko
Hey misa , ηθελα να σε ρωτησω , μιας και ξερεις photoshop θα μπορουσες να μου φτιαξεις κατι που χρειαζομαι αμα εχεις ελευθερο χρονο? αμα μπορεις στειλε μου msn να σου πω πληροφοριες . thx in advance :)
Apr 01 2009 23:44
mysticismlover → kleidokrator
δεν πειράζει kleido μου <3
εγώ σ'ευχαριστώ που με σκεφτηκες ^^
:*
Apr 01 2009 23:36
MisaYoshiko → kleidokrator
εμμ...πολλα λογια εχει...βασικα δε κτλβαινω ποιο ειναι το νοημα του παιχνιδιου:Ρ προτιμω εκεινο που πυροβολουσα τα ρουχα της:Ρ
Apr 01 2009 23:34

This status update has reached the maximum number of replies allowed