Community Status Updates
Ame Warashi → Zoro
ή αυτό,ή κάάάποιος που ξέρω είναι τρελά πορωμένος με το berserk!!! :P :D κι εγώ manga δεν έχω διαβάσει πολλά αλλά προσπαθώ να βρω κάτι καλό...Και btw τσέκαρε το alive,το βρήκα πολύ καλό... :) Από τα anime της λίστας σ τώρα...το samurai champloo είναι από τα αγαπημένα μ,το gangutsuo πάρα πολύ ωραίο (έμεινα άφωνη με το σχέδιο) και το cowboy beebop έχει πλάκα αν και κατά τη γνώμη μ όλα όσον αφορά την υπόθεση εξελίσσονται απότομα από κάποια φάση και μετά...Το Mushishi για μένα είναι από τα καλύτερα... :) τα άλλα δεν τα έχω δει αλλά τα παραπάνω στα συστήνω κι εγώ... :) Από anime άλλο τπτ,δε με λένε τυχαία καμμένη... :P :P :P
p.s. από όσα είδα στο anime μάλλον Griffith hater είμαι... :P
Apr 03 2009 01:56
Zoro → Ame Warashi
Ενημερωμένη σε βρίσκω με τα anime,δεν έχω δει και αρκετά άλλα για να σου πω με σιγουριά,αλλά στις επόμενες σειρές που θέλω να δω είναι και τα:Cowboy Bebop,Samurai Champloo,Rurouni Kenshin,Terra E,Mushishi,NGE και Gankutsou.
Πολλά απ'αυτά θεωρούνται αξιόλογες σειρές απ'όλους,worth checking out.:D
Από manga πάλι σου πα τι να διαβάσεις,να δω πως θα σου φανεί ο Guts τώρα που θα δεις πιο ολοκληρωμένα την ιστορία του(και πρόσεχε:είναι ο αγαπημένος χαρακτήρας μου,πάνω απ'όλους τον έχω,πρόσεχε τι θα πεις:chigau:...ελπίζω να μην μου τύχεις Griffith fan τελικά:nanana:...jk ofc,ότι σ'αρέσει:P).
Πάντως έχεις καλά γούστα μπορώ να πω...και μόνο που θα δώσεις μια προσπάθεια στο Berserk και δεν πας τα shoujo το αποδεικνύει,αυτά είναι!:)
Apr 03 2009 01:42
Ame Warashi → Zoro
αυτόν τον άνθρωπο τον αγάπησα από την πρώτη στιγμή που τον είδα!μάλλον το καμμένο βλέμμα φταίει... :P σε γενικές γραμμές των ψαγμένων-καμμένων είμαι οπότε np :) το monster το χω δει και το serei no moribito είναι από τα πρώτα dvd στις θήκες μ! :D ναι είμαι του πιο shonen σε γενικές γραμμές με εξαίρεση το Nana και το Honey and clover αν και είναι josei...Δε μπορώ την κλασική πρωταγωνίστρια που σφάζονται όλοι γι αυτήν οπότε δεν είναι για μένα τα άλλα... :P και γενικά συνήθως οι αγαπημένοι μ είναι side characters π εμφανίζονται μια στο τόσο η κάτι παθαίνουν κ δ ξέρουμε αν ζουν! (καλή ώρα :P)
Apr 03 2009 01:28
Zoro → Ame Warashi
Μιλάς σε Vampire Lord εδώ πέρα XD
Aν και τελευταία έχω χαλάσει πολύ απ' τις πολλές αϋπνίες και μου έρχετε νωρίς ύπνος...καλό από την μία για να αναγκάζομαι να ξαπλώνω,αλλά κακό για την αποδωτικότητα...ο ύπνος είναι χάσιμο χρόνοοουυυ,γιατί να έχει μόνο 24 ώρες η μέρα;:if:
Ναι,από τους Supernovas ο Law είναι και ο δικός μου αγαπημένος,σποιλαρίστικα τις ικανότητες του καθενός αλλά σε μικρό επίπεδο,θα περιμένο την μεγάλη στιγμή στο anime να δω τι ψάρια πιάνει!:tensai:
Ναι,κι εγώ ένα shoujo έπιασα:κάλο-είχε τις στιγμές του,αλλά σαν σύνολο not my cup of tea.:P
Well,αφού είσαι αντράκι σε προτιμήσεις,από manga σου 'πα,το 20th Century Boys είναι από τα πιο γνωστά και αξιόλογα(σκέψου εγώ ο μη manga reader θέλω να το διαβάσω)και το Berserk τόσα volumes που έχει θα σε απασχολήσουν για πολύ καιρό(απόριες σε μένα:D).
Από anime πάλι θα σου πρότεινα το Monster για quality σειρά ή το Seirei no Moribito,που το βλέπω αυτή την περίοδο...απλά περίμενε κάτι πιο ψαγμένο και όχι action-jokes,χωρίς να σημαίνει ότι είναι βαρετές σειρές.
Ότι άλλο χρειαστείς,ρώτα.°w°
Apr 03 2009 01:17
Ame Warashi → Zoro
αααα,δεν είμαι το μόνο vampire νυχτιάτικα... :P αυπνίες κι εδώώώώ...λογικό μετά από 15 ώρες ύπνο! :P η αλήθεια είναι πως πορώθηκα με τα καινούρια επισόδεια και μου άρεσε πολύ ο Law σαν χαρακτήρας... (έγινα και φαν τησ σελίδας τ στο fb,κάάάψιμοοοοο :P) θα το αρχίσω για να μη γκρινιάζεις! :P όσο για το VK δεν την πάλευα καθόλου με τη yuki και γενικά το story δε με τρέλανε...δεν είμαι για πολλά shojo τελικά... :P καμιά άλλη πρόταση? :) :P
Apr 03 2009 01:07
Zoro → Ame Warashi
Κι όμως είμαι εδώ!:hiding_something:
Law avatar βλέπω...οκ αυτό τα λέει όλα,άντε,καλό κάψιμο!:P
To VK όχι ότι με χάλασε τόσο,αλλά βαριέμαι να διαβάζω manga αυτή την περίοδο,αν ήταν να πιάσω κάτι θα ήταν το 20th Century Boys(μιας και δεν υπάρχει anime),αλλά πιο κει...άρα το dropαρα κι εγώ,κάποτε θα το ξαναπιάσω όμως πιστεύω.
Μακάρι λοιπόν να συνεχίσεις το Berserk μετά από τόσο καιρό που σε πρι-πιέζω!:wooi2:
Δες το avatar μου,από μόνο του δεν σε ωθεί να δεις γιατί είναι τόσο meanie looking o Gutsy; :b
Καλή συνέχεια με μαθήματα και όλα λοιπόν,τα λέμε![B] \o[/B]
Apr 03 2009 00:59
Ame Warashi → Zoro
thnx! :) καλύτερα είμαι τώρα...Ναι αρχίσαμε που να μην αρχίζαμε και τρέχω με την πτυχιακή κ δ φτάνω!!!Κατά τ'άλλα προσπαθώ να ηρεμήσω λίγο από την όλη πίεση...Ναι ναι είμαι updated ειναι από τα λίγα σημεία π δ έχω spoilers! :P Απ'όλα τα άλλα όλο και κάτι ξέρω,καλά να πάθω με αυτήν την περιέργειά μ... :P cya όταν ξαναμπείίίίίς! :)
p.s. το σκέφτομαι σοβαρά να το αρχίσω από το σημείο π έχω μείνει στο anime konoyarooo :P Μιας κ έχω ξεμείνει μόνο με τη yotsuba απο manga και το VK έφαγε drop ίσως είναι μια καλή ευκαιρία...
Apr 03 2009 00:48
Anelis → psofia
yesh! i had some major pwnage to attend to...
δεν μπορώ να μπω μουσουνου κ αι-ερ-σι μέχρι τη δευτέρα γιατί δεν είμαι homen
οπότε όποτε με δεις μουσουνου nudge the hell outta me!
Apr 03 2009 00:33
AngelPoTaGaTo → AristidisK
δυστυχώς δεν έχω βρει τίποτα. :tensai:βέβαια το official site έβαλε σήμερα κάτι νέα αλλά δεν ξέρω να διαβάζω ιαπωνικά αλλιώς θα σου έλεγα.
άντε άλλες 3 μέρες ακόμα!!!!!!!!!!!:nanana::zetsubou::burningbe3:
Apr 02 2009 22:20
Zoro → Anelis
[IMG]http://i215.photobucket.com/albums/cc192/Windcutter/1225330674529.jpg?t=1238700184[/IMG]
Apr 02 2009 21:25
Zoro → SasukeUchiha
Ένοια σου και θα βρεις,εφ' όσον έχουμε ή γενικά έχεις κοινά ενδιαφέροντα με κάποιον θα δεις θα γίνει αυτόματα αυτό.
Είναι λίγο νωρίς ακόμη,όλοι τα περάσαμε αυτά(ακόμη κι εγώ : P) και δεν χρειάζονται βιασύνες,κάνε διάφορα post στα threads των σειρών που σ'αρέσουν ή παρακολουθείς αυτή την περίοδο και σιγά σιγά πολύ πιθανώς θα γνωρίσεις αρκετά άτομα με ενδιαφέροντα κοινά με τα δικά σου.
Μιλάω από εμπειρία.;)
Apr 02 2009 21:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed