Jump to content

Community Status Updates

Photo

SasukeUchiha → TotalOblivion

γεια....thank you..
Apr 03 2009 17:30
Photo

SasukeUchiha → Zoro

α οκαπ...μπορεις να μου ε3ιγισεις τα threads κ τ αλα π ειπεσ?γιατι ακομα δεν τα εχω καταλαβει...χεχε
Apr 03 2009 17:29
Photo

SasukeUchiha → kelborn3

ευχαριστω....θα το τιμισω...χεχε....μολις γραφτικα βασικα θα το μαθω και μετα 3εκιναω ακαθεκτος...χεχε
Apr 03 2009 17:28
Photo

SasukeUchiha → Zauk-Lain-

τι κανεις?
Apr 03 2009 17:27
Photo

SasukeUchiha → Emmanouela

γεια τι κανεις?
Apr 03 2009 17:26
Photo

KennyHajime_Saito

Lulz, I didn't remember that. :P
Apr 03 2009 13:12
Photo

AristidisK → AngelPoTaGaTo

[I][COLOR=black]:tensai: OK :uhh:[/COLOR][/I]
Apr 03 2009 12:50
Photo

Hajime_SaitoKenny

Τα'χω ήδη κατεβασμένα αυτά και εχώ την εντύπωση οτι στο είχα πεί οτι τα βρήκα στο Nico.
Apr 03 2009 12:01
Photo

KennyHajime_Saito

Prepare to have an orgasm. [url=http://www.nicovideo.jp/watch/sm1597845]哭きの竜 1[/url] [url=http://www.nicovideo.jp/watch/sm1756431]哭きの竜 2[/url] (Λείπει το 3ο OVA ρε γμτ.)
Apr 03 2009 05:00
Photo

Ame Warashi → Zoro

ω ναι, θα σ'εχω υπ'όψιν μ... :) thnx καλό μ! :) όταν το ξεκινήσω θα σου πω γνώμεςςςςς... :)
Apr 03 2009 04:09
Photo

Zoro → Ame Warashi

Με αυτό το μαγικό κουμπάκι [IMG]http://www.anime.gr/forums/images/editor/insertimage.gif[/IMG],όπου κάνεις επικόλληση το link αφού πρώτα έχεις ανεβάσει εικόνα με imageshack.us,photobucket.com ή κάποιο γενικό link εικόνας,που κάνεις αντιγραφή.:P Κι εγώ χάρηκα,καιρό είχαμε να τα πούμε,δως μου updates με το Berserk σαν/αν το ξεκινήσεις ποτέ(links/απορίες σε μενα,όπως είπα).:bye:
Apr 03 2009 02:53
Photo

Ame Warashi → Zoro

thnxxxxx!!! :) να το δεις!!! :D πάω να βρω και τπτ καινούριο μιας κ έχω βρικολακιάσει σήμερα... :P κάτι τελευταίο και δε σε πρήζω άλλο... :P πώς βάζουμε φωτό στα post? (σε κάτι τέτοια είμαι άσχετη...) χάρηκα π τα'παμε... :)
Apr 03 2009 02:32
Photo

Zoro → Ame Warashi

Gintamaaaaa πόσα άτομα μου το 'χουν προτείνει:nanana:,απλά έλεγα να δω Naruto και Bleach πρώτα για να μπορώ να πιάνω διάφορα αστεία από σκηνές που παρωδούν μέσα,αν και μου έχουν πει δεν χρειάζετε τόσο και πάλι έτσι αποφάσισα να κάνω. Θα περάσει λίγος καιρός πριν το δω λοιπόν,αλλά πάντα εδώ είμαι,δεν βιαζόμαστε. ΟΚ sensei λοιπόν(έτσι λέω όσους έχουν δει πιο πολλά anime/ταινίες από μενα,ήδη έχω 2 XD),καλό κάψιμο!
Apr 03 2009 02:28
Photo

Ame Warashi → Zoro

η αλήθεια είναι πως δε μου φαίνεται μέχρι να αρχίσω να μιλάω και να μιλάω και να μιλάω... :P φέτος δε βλέπω όσο περισυ λόγω σχολής αλλά συνεχίζω να καίγομαι... :) Αν θες συμβουλή για anime μη διστάσεις να ρωτήσεις (ώρα να στο ανταποδώσω άλλωστε... :P) Ελπίζω μόνο berserk να μη φάω καμιά τρελή φρίκη αν και τελευταία το χω ρίξει στα ψυχάκικα κι έχω σκληραγωγιθεί λίγο... :P ΑΑΑ!Τσέκαρε Gintama αν δ το έχεις κάνει ήδη...(Τι?μόνο εσύ θα προτείνεις? :P) αγαπημένο evaaaaah... με έπιασε λογοδιάρoια σήμερα! :P
Apr 03 2009 02:11
Photo

Zoro → Ame Warashi

Να που πήγα να σε συμβουλέψω και τελικά μου βγήκες πιο "διαβασμένη". *is ashamed* :zetsubou: Μάλλον εσύ θα πρεπε να με συμβουλέψεις τελικά,εγώ μόνο για Berserk είμαι expert.:tensai: Πολύ otaku πάντως βλέπω,δεν σε είχα κόψει για τόσο,εύγε! Και εύγε που μάλλον θα μου βγείς Griffith hater! Nice vm chatting λοιπόν,θα περιμένω νέα σύντομα(γενικά,κι ας μην πιαστείς με το Berserk),τα λέμε!^^
Apr 03 2009 02:02