Community Status Updates
Cassiel → Zerro
Σχέδιο εκτυπωμένο σε αυτοκόλλητο χαρτί maybe όπως κάνω και εγώ:hmmm: Τώρα κατά πόσο θα πετύχει σε μαλλιά αυτό δεν ξέρω. Δεν έχω φτάσει να το δοκιμάσω ακόμα εκεί. Θα ήταν καλύτερα όντως να δοκίμαζες κάτι άλλο αντί για σπρέι.Τώρα τι δεν ξέρω.Ρώτα την Camus:hahaha:!
Apr 09 2009 14:51
Anelis → Azixel
χαίρομαι που το λες αυτό γιατί τώρα είμαι σίγουρη ότι ποτέ δεν θα κλέψεις ΚΑΙ από εμένα
chu~chu miss trace chan!
Apr 09 2009 14:40
miko-chin → Kenny
καλώς σας βρήκα!!!thanks για τα links...θα δω τις ταινίες τώρα που θα κάθομαι και θα γράψω εντυπώσεις.
Apr 09 2009 14:37
Geutella → psofia
...όταν η Κάντυ θα σπάσει στο ξύλο την Ελίζα και τον Νιλ, θα παντρευτεί τον Άλμπερτ και θα τον απατάει με τον Τέρρυ
Apr 09 2009 14:20
Zerro → Camus
Ε θα δω το προγραμμα της δουλειας κ αν βολευει θα ψησω και τον gogetta να ερθουμε!!!
ill do my best
Apr 09 2009 14:17
AnO! → DarcRose22
Ω!Μια χαρα ειμαι:) σημερα εκανα ολοημερη κοπανα,kukuku
εσυ τι κανεις?
Apr 09 2009 14:05
Phantom Duck → MisaYoshiko
Στις Gundam αλυσίδες δεν υπάρχουν οι δύο seasons του Gundam 00 (50 επεισόδια σύνολο) η πρώτη σειρά Gundam (στην αλυσίδα συμπεριλαμβάνονται οι Compilation Movies) και κάποια OVAs (Apocalypse 0079 και Gravity Of The Battlefront)
Για περισσότερες λεπτομέρειες τσέκαρε [URL="http://www.anime.gr/forums/gundam-macross/5654-gundam-universes-anime-manga.html"]αυτό το thread[/URL]. Όρεξη να έχεις να διαβάζεις, και θα λυθούν οι απορίες σου :). Ο τομέας των Fansub Groups χρειάζεται ένα μικρό Update, ευελπιστώ να το κάνω μέχρι το βράδυ.
Apr 09 2009 13:45
MisaYoshiko → Phantom Duck
καλημερα...εχω παρει εδω και λιγο καιρο την 2η αλυσιδα Gundam και εχω αρχισει να ψαχνομαι με σκοπο να εχω οτι εχει κυκλοφορησει σχετικα. μεσα στις 2 αλυσιδες δεν υπαρχουν ολα τα gundam, σωστα? εκανα search στο wikipedia και στην anidb αλλα μπερδευτηκα χειροτερα. ειναι δυνατον να βρω καπου ολη την χρονολογικη σειρα μεχρι και σημερα (οχι μεχρι 2006) ωστε να ξερω τι μου λειπει κλπ?
Apr 09 2009 13:25
Phantom Duck → polakis
Το VLC player παίζει μια χαρά όλα τα Region DVDs χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να πειράξεις καθόλου το DVD-Rom σου.
Apr 09 2009 12:03
Xa0s → Dante80
[quote=Dante80;301768][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Μην ακούσω κανένα να παραπονιέται για το Birth, ξέρετε τι πάτε να δείτε...:knock-knock:
[URL="http://www.anime.gr/forums/../reviews/6118-birth.html?ltr=B"]Birth[/URL]
[/SIZE][/FONT][/quote]
Dante domo arigato gosaimasuuuuuu.....Τωρα ξερω οτι Δεν θα αντεξω να δω αυτη την ταινια
Apr 09 2009 12:00

This status update has reached the maximum number of replies allowed