Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Tea-chan

Ομοίως δεν έχω κι εγώ τίποτα με τα yaoi και όποιον του αρέσουν, κάποια στιγμή σκέφτομαι κιόλας να δω κάτι προς τα κει για να καταλάβεις (απλά πειραματίζομαι σε όλα τα είδη και τουλάχιστον κάτι light δεν νομίζω ότι θα με χάλαγε ... πολύ XD), απλώς δεν τα προωθώ! Γενικώς είμαι υπέρ του να υπάρχει λίγο romance παντού:tensai: και στο OP όπου υπάρχει πλήρης απούσια σίγουρα δεν θα χάλαγε κανέναν, άντε να δούμε μήπως μας φυλάει έκπληξη ο Oda πιο κει να 'χουμε μπόλικα jawdrops.:stubborn: Ναι, το κανονικό ιαπωνικό του να πω την αλήθεια είναι Juracule Mihawk, αλλά οι Αμερικάνοι/Άγγλοι το κάναν Dracule, δες [URL="http://onepiece.wikia.com/wiki/Juracule_Mihawk"]εδώ[/URL] (στα statistics), στοίχημα ότι σ' άρεσε πιο πολύ το αλλαγμένο από το ιαπωνικό!!!:hahaha: *Vamp Fangirl Spotted*:wis:
Apr 09 2009 21:01
Photo

Bab → Xa0s

Καθυστέρηση Νο2: Αφού χρησιμοποιήσα λίγο το Visitor Messages άργησα να συνειδητοποιήσω πως έπρεπε να απαντήσω εδώ...oh, well...κάλιο αργά παρά αργότερα... Copy paste από 19-03-09 01:35 Άγνωστο θα είναι σουρπράιζ!
Apr 09 2009 20:06
Photo

Tea-chan → Zoro

Ιιιιιιουυυ, δε ντρέπεσαι, βρε, τί δείχνεις στα αθώα (στα... ποιά; Τέσπα) μου ματάκια! Όχι ότι έχω κάτι με τον ομοφυλοφιλισμό, απλά τα out of the blue yaoi μου δίνουν στα νεύρα!:erk: Yosh! Eπιτέλους, κι ένα παλικάρι που είναι υπερ του romance σ'ένα shounen!:nanana: Δε λέω, καλές οι μάχες, τα μηνύματα, αλλά ας έχουμε και λίγο συναίσθημα, βρε αδερφέ! Μισό λεφτό... [B][U]Dracule[/U][/B] "Hawk Eyes" Mihawk;; :oo: Ok, με κόλλησες για τα καλά τώρα. Έχει το ίδιο όνομα με τον Dracula, hiiiii!!!!:wooi2: (<-- κολλημένη...<<)
Apr 09 2009 18:08
Photo

Yunancy → Zerro

[COLOR=Purple][B]Μπιοινγκκκκκ λολ ναι που με πετυχες ρε?ΧΔ καλυτερα να μου μιλας απο myspace γιατι εδω δεν γουσταρω να μπαινω και βαριεμαι ΧΔ μικρος που ειναι ο κοσμος ΧΔ[/B][/COLOR]
Apr 09 2009 17:01
Photo

Zoro → Tea-chan

Όντως για yaoi προετοιμάστηκα όταν είδα το link και περίμενα [URL="http://media.photobucket.com/image/sanji%20zoro/Iruka_86/One%20Piece/Zoro_x_Sanji_4.jpg?o=114"]κάτι τέτοιο[/URL]!:hihi2: ... αλλά μετά θυμήθηκα την sig σου όπου λες ότι δεν είσαι yaoi fangirl ... ωραία δλδ, μη yaoi fan, Βerserk fan και τώρα συνεχίζεις OP, κάναμε καλή ψαριά!:wis: Κι εγώ πάντως είμαι υπέρ του romance στην σειρά, ακόμη περιμένω το θαύμα που θα κάνει ο Oda να μας δείξει Zoro x Robin αλλά που, ακόμη περιμένω ... :frozen: Καλά ο Ace είναι το φαβορί των κοριτσιών, το 'ξερα ότι θα 'σουν fan του!:P Ο άλλος λέγετε Dracule "Hawk Eyes" Mihawk, όντως πολύ στυλ κι αυτός, να δούμε πως θα τον νικήσει ο δικός μου στο τέλος. XD Καλή συνέχεια με το διάβασμα λοιπόν, ελπίζω να σε δούμε στα threads που και που!;)
Apr 09 2009 16:59
Photo

Tea-chan → Zoro

Εντάξει... το παραδέχομαι, δεν ήταν ακριβώς "αγοριών", ήταν "ζευγαριών". :blush2: Είμαι fan [URL="http://i475.photobucket.com/albums/rr111/KahsayReborn/lxncommnewheaderbq9.jpg"]ετούτου[/URL] όσο crack (=αδύνατο στην ιστορία) κι αν είναι. :nbleed: No worries, no yaoi for me, though. :hahaha: Από αγόρια, καλά μάντεψες τον Ace, αλλά ο νούμερο 1 για μένα είναι ο... ωχ, πώς τόνε λένε... Hawkeye; Eyehawk; Κάπως έτσι. (Πρέπει να κάνω και γερή επανάληψη τα προηγούμενα μου φαίνεται... με βλέπω να το παίρνω από την αρχή!:frozen:) Ο ξιφομάχος με τον οποίο ήθελε να παλέψει ο συνονόματός σου, τέλοσπάντων.
Apr 09 2009 16:37
Photo

Zoro → Tea-chan

Το "I wanna live" είναι όντως fave σκηνή, αν είσαι ευσυγκίνητη ετοίμασε χαρτομάντηλα, αν όχι, θα σ'αρέσει σίγουρα πολύ και πάλι (βέβαια σύγκρινα τις 2 σκηνές: anime-manga και το anime ήταν x100 ανώτερο για μενα το όλο feeling, αλλά οκ διαφέρουν και τα γούστα μας:P). Οπ, μάθαμε και κάτι άλλο για την Nami! Μπράβο στον Hirano, μόλις τον συμπάθησα πιο πολύ!:D Και από παληκαράκια τι προτιμήσεις έχεις ενώ; (κάτι για fan art άκουσα πριν και εκεί πήε το μυαλό μου!:whistling:)
Apr 09 2009 16:27
Photo

Tea-chan → Zoro

Καλως σας βρήκα! Για τη Robin έχω ακούσει το "I wanna live!" και μ'έχει φάει η περιέργεια. Άσε που spoilerιάστηκα το χαμό του πλοίου τους! Αλλά τσιμουδιά από 'δω και πέρα, να τα δω μονάχη μου.:stubborn: Από fan, ΝΑΜΙ χ 1,000!! Από πού ναμίζεις ο Hirano εμπνεύστηκε τη Seras, ε;:hahaha: (Σοβαρά, από τη Nami δημιουργήθηκε η Seras. Ο Hirano, βλέπεις είναι καμμένος OP fan.)
Apr 09 2009 16:19
Photo

Zoro → Tea-chan

Καλωσήρθες επί 1000!!! :wooi2: Ω καλά, εκτός του ότι είδες μόνο τα μισά καλά της Skypiea, το επόμενο αρκ θεωρείται από τα καλύτερα της σειράς (Robin-chwaannn!:Blissfull:), εκεί θα περιμένω κυρίως εντυπώσεις! Και όταν με το καλό φτάσεις στα τωρινά γεγονότα εκεί να δεις epicness, όλο καλά λόγια ακούγονται τελευταία, ακόμη κι εγώ που δεν το διαβάζω ένιοτε κοιτάω κάνα spoiler, μ' έχει φάει η περιέργεια για τι γίνετε μετά, αλλά είπαμε: anime big fan!:P The best is yet to come, δεν θα το μετανιώσεις! Άντε να μαζέυεστε οι κοπελιές σιγά σιγά, όλες μας τις έφαγε ο Νατούρος! Βtw να υποθέσω Ace-Zoro-Robin fan ή αλλωνών;
Apr 09 2009 16:13
Photo

Tea-chan → Zoro

Ατσσς, ήμουνα σίγουρη ότι θα το σχολίαζες το ποστ μου! Και ναι, μια καινούρια έρχεται στο OP! Εκτός από το ότι μου το θύμισες, πέτυχα κάτι πολύ καλές fanart pictures των παλικαριών και ξανακόλλησα. Άλλωστε, κάτι μου λέει ότι έχασα πολλά ωραία πράγματα από τότε που το σταμάτησα. Καλωσήρθα! :P
Apr 09 2009 15:54
Photo

Dante80 → Erisadesu

Τριχωτό αρκουδάκι δεν ήθελες μαρι?...
Apr 09 2009 15:50
Photo

Zoro → Tea-chan

Μπα, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε το OP manga τελικά;:wooi2: Μήπως έχει να κάνει με το ότι σε ρώτησα στο pm και σου 'ρθε η όρεξη ξανά;:wis: (αν ναι, με ευχαριστεί ιδιαίτερα, we need moar OP fungurls dammit!:burningbe3:)
Apr 09 2009 15:20
Photo

Anelis

[U][COLOR=DarkRed][B]ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ AZIXEL[/B][/COLOR][/U] είμαι βαρετή είσαι art thief get over it
Apr 09 2009 15:07
Photo

Cassiel → Camus

DON'T BELIEVE THE HYPE:redcard2::roar:!!!
Apr 09 2009 14:55
Photo

Camus → Zerro

YAYAYAYAYAYAY.....:joyful::joyful:
Apr 09 2009 14:54