Community Status Updates
Zoro → Scorpion
Γειά σου Scorpion, όντως καιρό είχαμε να τα πούμε!
... (ξανα)κάηκες με την σειρά βλέπω... και χαίρομαι. XD
Mεγιές για το Franky set καταρχάς, πολύ πετυχημένο... κατά δεύτερον, ναι, αφού σου άρεσε το Thriller Bark (εμένα δεν με τρέλανε, λίγες φάσεις του μου άρεσαν) επόμενο ήταν να σου αρέσουν τα 376 & 377, ήταν από τα πιο epic της σειράς. :P
Στα επόμενα σε περιμένουν μόνο καλά: λίγα fillers, τρελή suspense και μάχες... μην βιαστείς υπερβολικά μόνο γιατί θα ξενερώσεις να περιμένεις κάθε εβδομάδα νέο επεισόδιο!
Όταν φτάσεις κι εσύ στα τωρινά πάντως, προετοιμάσου για (άλλο) ένα από τα καλύτερα arcs της σειράς. ^^
Apr 26 2009 16:10
mysticismlover → Neuro
μα γτ lol? εγώ τρελαίνομαι να βλέπω crossdressing σε cosplay [και όχι μόνο] =D
Apr 26 2009 15:53
~*memole*~
woooow, αλήθεια???? ΤΕΛΕΙΑ! Ναι είμαι τρελή fan!
Ευχαριστώ Neuro, χαίρομαι που μπήκα στο forum και που σας γνωρίζω ^_______^
Apr 26 2009 15:44
jimmare → DmJapan
Kαλοσηρθες στο foru,DmJapan!:) Σε καλοσοριζω και απο εδω.
Οταν λες οτι ακους metal,μονο κανονικο metal ή και αλλα ειδη(π.χ.Death metal,heavy metal,gothic metal κ.τ.λ.)Εμενα βασικα μ'αρεσει περισσοτερο το Heavy metal.
Υ.Γ.Αν εχεις καποια απορια ή 8ες βοηθεια για το forum και για anime,εδω ειμαι για αυτο ρωτα οποτε θες :)
Apr 26 2009 15:40
Neuro → ~*memole*~
Kukuku βελπω κενουριο αιμα:hehehe:...εεε αλλη μια φαν του VK :wis:. Εχουμε και group δεν ξερω αν το εχεις βρει...επεισης το manga το μεταφραζουμε στα ελληνικα...α και καλος ειρθες στο anime.gr ^_^
Apr 26 2009 15:37
mysticismlover → Neuro
πω αρχίζω και το ψήνω να ντυθώ jiraiya και να βρω ένα αγόρι να ντυθεί tsunade =D
Apr 26 2009 15:33
mysticismlover → kleidokrator
κλειδοοοοοο!!!!
έμαθα θα φέρεις laptop στο eating meeting ? =D
να έρθω με stickάκι?
Apr 26 2009 15:26
mysticismlover → Neuro
βασικά και κοπέλα να κάνει το jiraiya δε με πειράζει :hahaha:
τελικά πόσες pix τράβηξες συνολικά χθες? :oo:
Apr 26 2009 15:20
Neuro → mysticismlover
:hahaha:OK ε θα βρεις καποιον που θα το κανεις εισος ο Jiraya απο το forum:orly:...αν και λιγο πηθανο:uhh:. Α εμενα με λενε Marty χαρικα :wooi2:
Apr 26 2009 15:13
Leon → mono
Πλάκα έκανα στο να τους ρωτήσεις (αν και δε θα με χάλαγε):bath: Μ αρέσουν πολύ και στη βόρεια Ελλάδα δεν είναι και πολύ γνωστοί και δεν κάνουν συχνά συναυλίες. H ειρωνία είναι ότι είχαν έρθει Ξάνθη για συναυλία ένα χρόνο νωρίτερα απ ότι ήρθα εγώ για να σπουδάσω:cry5:
Apr 26 2009 14:54

This status update has reached the maximum number of replies allowed