Jump to content

Community Status Updates

Photo

Ankaa → MisaYoshiko

και σε ψήφισα :) πάντως σίγουρα το πέτυχες ! Στο επόμενο cosplay ειμε σίγουρος οτι θα σκίσεις :)
Apr 26 2009 20:58
Photo

MisaYoshiko → Nerethil

arigato nerethil:wooi2:
Apr 26 2009 20:09
Photo

Nerethil → MisaYoshiko

Hola Maka-san! Δεν κάνει τίποτα, όπως είπε κι η Marilou σου αξίζαν!
Apr 26 2009 18:41
Photo

iristella → Straken619

Το ποστ το οποίο έκανες στο Anime Recommendations thread μετακινήθηκε στο κατάλληλο thread το οποίο λέγεται "[URL="http://www.anime.gr/forums/anime-search-downloads/1700-%D0%FE%F2-%EB%DD%E3%E5%F4%E1%E9-%E1%F5%F4%FC-%F4%EF-anime-%E2%EB-1%E7-%F3%E5%EB%DF%E4%E1-%E3%E9%E1-%EB%E5%F0%F4%EF%EC%DD%F1%E5%E9%E5%F2-64.html"]Πως λέγεται αυτό το Anime? [/URL]". Αυτή και οποιεσδήποτε τυχόν μελλοντικές σου αναζητήσεις έχουν ως κατάλληλη θέση το προαναφερθέν thread. Καλώς ήρθες και καλή συνέχεια!
Apr 26 2009 18:33
Photo

MisaYoshiko → Nerethil

εσυ ησουν ο καμπουτο?? σ ευχαριστω πολυ γ τ καλα σ λογια^^:D εγω ημουν η μακα:Ρ
Apr 26 2009 18:23
Photo

kleidokrator → mysticismlover

έλα, σε περιμένω... :gotit:
Apr 26 2009 18:23
Photo

MisaYoshiko → Ankaa

αχου το παλι για μενα λες?? χουχου..μπορω να πω οτι μ ανεβασες πολυ τη διαθεση χθες^^
Apr 26 2009 18:03
Photo

DmJapan

Hmmm...Ακούω τα πάντα αλλά αυτό που προτιμώ είναι η heavy και η power (ειδικά η melodic power). Για να πάρεις μια ιδέα , εκτός των X, αγαπημένα μου συγκροτήματα ανάμεσα σε πολλά άλλα είναι οι Loudness, Vow Wow, Magnum 44, Seikima II, EarthShaker, Anthem κ.α. Υ.Γ. Αν έχω κάποια απορία να είσαι σίγουρος ότι θα στην ζητήσω! :P
Apr 26 2009 17:46
Photo

MisaYoshiko → Marilou

αχ....και σενα το ιδιο...παρα πολυ ωραια στολη..γενικα χθες ειχε παρα πολυ καλα κοσπλει..ειναι εμψυχωτικο αυτο^_^ ηταν το πρωτο μου κοσπλει εμενα αλλα απο δω και περα με βλεπω να κανω:) δε σε ρωτησα..ποσο χρονων εισαι?
Apr 26 2009 17:45
Photo

Fingolfin → Asaph

Αφού θέλεις να τις φοράς περισσότερο τότε φόρα του L στη δουλειά...ή στη σχολή (ότι από τα δύο έχεις) ή και στα δυο! :p
Apr 26 2009 17:45
Photo

Asaph → Fingolfin

Δεν μου αρεσει ο Near με εκνευριζει :P Ξερω ξερω, εχω παρει το Death Note μονοτερμα χαχα Δεν ξερω, ισως κανω κατι απο κει ξανα ισως και οχι, για να ειμαι ειλικρινης δεν μου αρεσει να κανω συνεχεια νεες στολες, θελω να τις φοραω λιγο, του L πχ που εχω ντυθει 2 φορες, αν μπορουσα θα την εβαζα πιο συχνα, αλλα την αφηνω να "παλιωνει" λιγο :D
Apr 26 2009 17:29
Photo

Zoro → Robin

Rooobiiinnn-chhaaannn :wooi2:, no time those days, λες και δεν με χάρηκες όλη την περίοδo πιο πριν. ;b Cya soon λοιπόν, ειδικά σαν επιστρέψω στα... γκούχ, καθήκοντα! ;) ... καλή επιστροφή κι εσένα στην 2η πατρίδα... η αλλεργία μου στους γονείς ευτυχώς είναι μεταδοτική! XD
Apr 26 2009 17:08
Photo

Fingolfin → Asaph

Μα γιατί να μην ντυθείς Near; Είναι ωραίος χαρακτήρας! Δηλαδή την επόμενη φορά θα ντυθείς από κάποιο άλλο anime ή έχει ακόμη αγαπημένους για σένα χαρακτήρες το Death Note για να τους κάνεις cosplay;
Apr 26 2009 17:06
Photo

Zoro → Scorpion

Wao, με το σημερινό μόνο 5 επεισόδια σου λείπουν δηλαδή... κατακάηκες! :b Ναι, ο (Trafalgar) Law είναι και ο fave της πλειοψηφίας άλλωστε (και εμού^^)... 2ος ο Kidd! ... έχω φάει και μερικά manga spoilers, ειλικρινά δεν φαντάζεσαι πιο κει τι μας περιμένει. :P
Apr 26 2009 16:48
Photo

Scorpion → Zoro

xaxa λιγο ακομα θελω για να σας φτασω βεβαια,σημερα ειδα μεχρι και το 393,ειδα και τους supernova και ιδιαιτερη αδυναμια εχω σε αυτον [IMG]http://i282.photobucket.com/albums/kk253/Kiaooftheblade/Law-1.png[/IMG] Τrafalg law το λενε η καπως ετσι.
Apr 26 2009 16:21