Community Status Updates
Erisadesu → Nighteyes
έλειπα αυτές τις μέρες ευχαριστώ για τις ευχές σου.
λογικά θα τα πούμε το σαβ/κο εκτός αν λείπω πάλι.
Apr 28 2009 16:44
Bab → Yo! Master
Άντε άντε, έλα το Σαββάτο να πιούμε sake :drink: και να φάμε με ξυλάκια :knock-knock:
Apr 28 2009 16:21
~*memole*~
wooow, για αυτό μ'αρέσουν αυτά τα forum!!! :joyful:
Aλήθεια έχεις taeyang, εγώ έχω pullips την paja και την nina αλλά την nina έχω στείλει εξωτερικό για λίγο καιρό για να μείνει με το boyfriend της :P , άσε μεγάλη ιστορία...
Λατρεύω τους Τaeyang αλλά μετά έμπλεξα με το bjd thing και έμεινα πίσω στις pullip kai blythe.
Και εγώ μην νομίζεις, κατάφερα να πάρω μερικές bjd σε άλλους καιρούς, τώρα τα οικονομικά μου δεν μου αφήνουν πολλά περιθώρια πια:unlucky:....Anyway, ποιόν Taeyang έχεις :wooi2:? Άμα έρθεις στο meet της Νέας Σμύρνης θα μπορούσα να φέρω την Paja μου να πάρεις μια ιδέα από pullip in person ^___^
M' αρέσει να γνωρίζω new doll people τρελά!
Apr 28 2009 15:57
a2a → ~*memole*~
Wow! BJD fan? Τις λατρεύω και γω αλλά τα λεφτά μου πάνε σε άλλα πράγματα και έχω μόνο έναν TaeYang αλλά σκοπεύω να πάρω καμιά Pullip (I'm a Pullip fan!) XD
Apr 28 2009 15:26
SasukeUchiha → olgidio
Εγω βαριεμαι τρελα αλλα πηγα solaris και πηρα κανα manga να στανιαρω...χD
Apr 28 2009 14:45
amaya3 → Erebos
[I]"Διάβασα ότι οι Ureshii (νυν Frostii) θα την τελειώσουν την σειρά ή έστω θα βγάλουν τα 10-12 eps.
Οι HorribleSubs έχουν κάνει rip τα επεισόδια από το Crunchyroll και απλά τα μίκρυναν σε ανάλυση και filesize, οπότε νομίζω βλέπονται ικανοποιητικά."
[/I]*does happy dance*To 10 το έχουν βγάλει ήδη εδώ καιρό[s](yup,i forgot about it too>_<)[/s].Μακάρι να το τελειώσουν*crosses fingers*
Tους ξέρω τους Horriblesubs,είχα δει και μερικά επεισόδια από αυτούς,αλλά...τους ξέχασα(!)...my memory seems to fail me lately^^;;
Anyway,thankies for the good news!:wooi2:Ακόμη και μέχρι το 12 να βγάλουν,i'll be a little happier~
Apr 28 2009 14:39
valadorn → karkas
Ευχαριστω ρε καρκα για τις πληροφοριες για το death note manga στα ελληνικα!Ποτε ομως ξεκιναει?Οταν βγει το πρωτο θελω να παραγγειλεις ενα και για μενα αν γινεται... Ανυπομονω :P)
Apr 28 2009 14:14
psofia → lexalkon
Yo dawg I herd you liek fansubs so we put a fansub in your fansub, so you can fansub while you fansub
Apr 28 2009 13:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed