Community Status Updates
Night Wizard Seal → Nighteyes
Και γραψε οτι θες δεν με πειραζει(αν θες να γραψεις στο θρεντ μου:))
Apr 28 2009 21:13
Night Wizard Seal → Dark_Venus
Hello !!!Πως παει ?ολα καλα?Μπορεις να εχεις την τιμη να με φωναζεις πολυδωρο(το ονομα μου:))
Apr 28 2009 21:05
Loke → iristella
~uguu NOT!
btw the cake was a lie, i know what i am talking about but u definately don't want to know the details.
Apr 28 2009 21:00
ΑΑΑΑ ρε γμτ τωρα την ειδα την εικονα:deadga6: ...πουσου ρε θα απαντουσα αλλα ξεχναω (το βλεπω το θρεντ με τις εικονες αλλα ειχα απαντησει στο αντιστοιχομε τα μανγκα:wis:)Οχι απλα σε ρωτησα γιατι νομιζω οτι εχεις δει αρκετα ανιμ και μηπως εχεις δει και αυτο (ανοιξα και ενα θρεντ αλλα ...νεκρα:nanana:)(πλακα κανω)Και η εικονα που εχω στο αβαταρ ειναι απο το shounen onmyouji ειναι ο seiryou αλλα σε μοντερνα εκδοση(μ αρεσει πολυ αυτη η φοτο)
Και ναι ενταξει το d gray ειναι λιγο καλυτερο(δν αρεσει να κανω μεγαλες συγκρισεις γτ οτι βλεπω μ αρεσει αλλα ειναι πιο ενδιαφερον το d gray man)
Apr 28 2009 20:59
Loke → iristella
ΤΗΕ CAKE IS A LIE !!
neko was kawaii αλλα σαν τη pic της chi .....
Apr 28 2009 20:40
Azathoth
→
Vegetasmate
hello there :P i think you know me :P some italian dude from the parties >_>
Apr 28 2009 20:18
Nighteyes → Night Wizard Seal
Καλά μέσα στο μυαλό μου είσαι; (Μήπως είδες την εικόνα που έβαλα στο trivial, γι' αυτό; ) Εχθές το τελείωσα. Τώρα πήγαινα να γράψω τις εντυπώσεις μου στο thread, αν και δεν ξέρω πως θα σου φανούν. Σε είχα ρωτήσει όμως και δεν μου απάντησες:Το avatar σου από που είναι;
Απ' ότι κατάλαβα βλέπεις και D.Gray-man. Την ιστορία του D.Gray-man την βρίσκω πολύ πιο ενδιαφέρουσα.
Apr 28 2009 20:03
Yunancy → DevilMayCry
[B][COLOR=purple]γεια,βασικα εχεις τιποτα απο myspace,faceebook,msn γιατι δεν πολυμπαινω εδω λολ[/COLOR][/B]
Apr 28 2009 19:45
Βασικα αν θες να το δεις (αν δεν το εχεις δει)στο λεω ειναι ωραιο ,αλλα μικρο...26 επ ειναι αλλα ειναι γαματο
Apr 28 2009 19:27

This status update has reached the maximum number of replies allowed