Jump to content

Community Status Updates

Photo

Nighteyes → mysticismlover

Έπρεπε να το γράψεις στο thread. Θα δημιουργούσε πιο ολοκληρωμένη εικόνα του τι συμβαίνει στην Ιαπωνία. Γιατί πολλοί πετάνε κάτι ωραία του τύπου ότι εκεί είναι όλα τέλεια και εδώ χάλια και διάφορα άλλα. Από μακρυά ότι και να λέμε... Αλλά αυτό που λες είναι μαρτυρία και όχι εικασία. Είχα διαβάσει κάπου ότι το rating system για τα τηλεοπτικά προγράμματα στην Ιαπωνία τους ανάγκασαν να το κάνουν οι Αμερικάνοι. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Αυτό + την ήττα του B'WW + οι συχνές αγγλικές λέξεις στο λεξιλόγιο τους με οδήγησαν σε αυτήν την θεωρία. Ευχαριστώ που μου την επιβεβαίωσες. Κρίμα πάντως, αν και από μια πλευρά τους κάνει καλό. Από την άποψη ότι είχαν πολύ αναχρονιστικές ιδέες σε κοινωνικά κυρίως θέματα. Αλλά να θαυμάζουν τους αμερικάνους που τους ρίξανε τις βόμβες είναι λυπηρό.
May 06 2009 00:16
Photo

psofia → Dante80

(Επειδή τώρα το πρόσεξα) Η τρίτη πιο sexy γυναίκα στο forum είναι η Megi! Μετά από συμβούλιο όμως αποφασίσαμε ότι θα σε δεχτούμε στην ομάδα μας και θα γίνεις η τέταρτη πιο sexy γυναίκα του forum. Προσφέρουμε και δωρεάν ασφάλιση. Σκέψου το.
May 06 2009 00:11
Photo

psofia → RAvENTE

AΛΙΜΠΙΝΙΣΟΠΑΙΔΟ!!!
May 06 2009 00:02
Photo

Aerinos → lio

δεν μου αρέσουν απλά οι λύκοι. έχω φάει ασύστολες ώρες μέχρι τώρα με μυθολογία που τους αφορά, ντοκιμαντέρ, photoshop, εγκυκλοπαίδιες, καθώς και το περίφημο Werewolf the Apocalypse.
May 05 2009 23:46
Photo

KennyNighteyes

Δεν ξέρω αν είδες την τελευταία απάντηση στο yaoi thread... αλλά ασ' τον σε μένα plz. :congrats:
May 05 2009 23:27
Photo

Xristos-san → ssj2sanji

Sorry πυ δεν απαντησα γρηγορα:nod2:.Ευχαριστω για την συμβουλη και ελπιζω να τα πουμε και παλι.BB:gn2:
May 05 2009 23:19
Photo

Xristos-san → ssj2sanji

Sorry πυ δεν απαντησα γρηγορα.Ευχαριστω για την συμβουλη και ελπιζω να τα πουμε και παλι.BB
May 05 2009 23:17
Photo

FireFistAce → iristella

Xronia polla!!! Na ta ekatostiseis!!!
May 05 2009 23:13
Photo

SasukeUchiha → mysticismlover

death note...naruto...yugioh...full metal alchemist...ruruni kenshin k para polla alla!
May 05 2009 22:55
Photo

Christie Valentine → Cassiel

Α κατι ακόμη! Υπαρχει περιπτωση να κανω cosplay την Blair απο Soul Eater δεν ξερω... :canthelp:οσο για τα συννεφακια η αδελφη μου θελει να κανει κατι τετοιο.:kawaii: Εχω περιεργια για το δικο σου αλλα καλυτερα μην μου πεις.
May 05 2009 22:48
Photo

iristella → Umi no Ossan

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!! Μια χαρούλα είμαι. Ζουζουνίζω, δολοφονώ κόσμο, ξέρεις τα γνωστά. Εσύ πως τα περνάς εκεί στα ξένα?
May 05 2009 22:45
Photo

ssj2sanji → Xristos-san

εχω δει και βλεπω παρα πολλα ανιμε DBZ(fav),one piece,naruto,bleach,hajime no ippo, full metal alchemist(remake)και οσο για το soul eater στο συστεινω,το εχω τελειωσει 51 επεισοδια btw(το μανκα ειναι ongoing)και αλλα που δεν μου ερχοντε τωρα στο νου
May 05 2009 22:34
Photo

Night Wizard Seal → Mangalover

γεια σου φιλε μου!!!Καλωςηρθες στο φορουμ και ελπιζω να περνας καλα^^ Να κανω μια τελειως αδιακριτη ερωτηση..?Αφου σου αρεσει περισσοτερο το ανιμεισον γιατι γραφεις και μανγκα λοβερ απλα απο περιεργια .ααα και παρεπιπτοντως το αβαταρ σου ειναι δικια σου δημιουργια ή ασχετο???
May 05 2009 22:32
Photo

Xristos-san → ssj2sanji

Τωρα βλεπω αρκετα μπορω να πω.Παρακολουθω το One piece,Bleach,Naruto S,Koukaku no regios και φυφικα το full metal alchemist II.Και μπορει να ξεκεινησω το Soul eater.Εσυ?
May 05 2009 22:24
Photo

mysticismlover → Nighteyes

άσχετο,αλλά θυμάσαι που είχες αναφέρει σε ένα post [QUOTE]Νομίζω όμως πως γενικά έχουν μια ξενομανία όσον αφορά την Αμερική. Θεωρία μου ότι αυτό οφείλεται πάλι στο πως έχουν μάθει ως λαός, να σέβεσαι τον ανώτερο σου κτλ. Μετά την ήττα τους από τους Αμερικάνους στον Β' Παγκόσμιο, αντί να τους το κρατάνε Μανιάτικο (όπως θα έκαναν πχ οι Έλληνες) αυτοί άρχισαν να τους θαυμάζουν κι από πάνω. [B]Αν κάποιος ξέρει σίγουρα ας μου πει.[/B][/QUOTE] επδ τν ξαδέρφη μου δεν τν έβρισκα ρώτησα αυτή που μου κάνει ιαπωνικά. μου είπε ότι μετά τον πόλεμο οι αμερικάνοι οργάνωσαν τα πάντα στην ιαπωνία [για να μπορούν να την ελέγχουν],αλλά η κυβέρνηση προώθησε τη λογική του [B]σωτήρα.[/B] ότι δλδ[U] ενώ θα μπορούσαν να τους καταστρέψουν οι αμερικάνοι προσπάθησαν να τους βοηθήσουν[/U].τις καταστροφές που είχαν ήδη συμβεί οι πιο πολλοί τις ξέχασαν. η δασκάλα μου μού είπε ότι πλέον δεν έχουν τον τρόπο ζωής που είχαν παλιά [επειδή της ανέφερα ότι εμείς θεωρούμε τον πολιτισμό τους πολύ σημαντικό] και πλέον έχουν χάσει την ταυτότητά τους και μιμούνται την αμερική και την ευρώπη αλλοιώνοντας τις παραδόσεις τους.όταν μου τα έλεγε όλα αυτά φαινόταν πολύ εκνευρισμένη και όταν της ζήτησα να μου εξηγήσει το λόγο μου είπε :"Γιατί δεν καταλάβαίνουν αυτά που γίνονται.Αυτό που προσπαθούν να κάνουν στην Ιαπωνία οι Αμερικάνοι!!!" ελπίζω να απάντησα -έστω και λίιιγο καθυστερημένα- στο ερώτημα που είχες θέσει στο post ^^
May 05 2009 22:19