Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Erisadesu

Ιt wasnt me that pressed the lock button. I was too busy laughing my ass off. Ελπίζω να μην έγινε χαλαστρα.Αν είναι ακόμη διαθέσιμο το γκομενάκι be gentle with him.
May 06 2009 02:26
Photo

Erisadesu → Nighteyes

Ναι ήρθαν, εγώ μίλησα το σαββάτο το πρωί αλλά μετά έφυγα για κατερίνη και τελικά δεν τους είδα. λοιπόν πάω για ύπνο. καληνύχτα.
May 06 2009 02:24
Photo

iristellaFrederick G. Abberline

ονομαστική γιορτή έχω. Της Αγίας Ειρήνης σήμερα. Ευχαριστώ για τις ευχες. Για το εν λόγω thread είχαμε τους λόγους μας. Eσύ κάτσε φρόνιμο παιδί και μην trollareis το feedback thread or i ll yaoi spam you .
May 06 2009 02:22
Photo

Nighteyes → Erisadesu

Ξαφνικά νιώθω πολύ μικρή.:hahaha: Έχει πολύ ιστορία το site που δεν γνωρίζω. Μπράβο. Έτσι, στο τρέξιμο. Ήρθε κόσμος από Αθήνα;:nosey: Καλά εγώ δεν είχα ιδέα, δεν μίλησα με τον Melkor τελικά που μου είχες πει.
May 06 2009 02:22
Photo

Erisadesu → Nighteyes

καλά ήταν μωρέ με έτρεχαν πάνω κάτω οι φίλες μου και δεν πρόλαβα να δω και τα παιδιά που ήρθανε. πήγαμε χαλκιδική την πρωτομαγιά και μετά το σάββατο ξαναφύγαμε εκτός θεσσαλονίκης και δε μπορούσα και να πιω αλκοολ επειδή εδωσα αίμα την δευτέρα. αντε μωρε τον κακομοιρη τον αγάμητο, δεν μπορεί να παίξει το πουλάκι του γι αυτό μπαίνει και τρολάρει, που να πούμε σε site που έχει αντέξει το τρολάρισμα του Pastora και της παρέας του.
May 06 2009 02:16
Photo

Nighteyes → Erisadesu

Καλώς την υπερασπίστρια των βαρεμένων yaoi fangirls.:congrats:Που να έβλεπες κιόλας yaoi.:hahaha: Thank you for your support(and for speaking the truth without fear):drink: Τι λέει τι κάνεις; Πως τα περάσατε τελικά το Σαββατοκύριακο;
May 06 2009 02:13
Photo

Glastenen → a2a

[B]ΝΤΑΒΑ-JIN????? [/B]OMG OMG I BOW, I HAIL, I SUBMIT, I WORSHIP!!!!!!!!!! :hahaha::hahaha::hahaha:
May 06 2009 02:12
Photo

Frederick G. Abberlineiristella

τι λες?εχεις γενεθλια?χρονια πολλα γτ γραφω με gay roz grammata? και επισης γτ κλειδωσατε το yaoi thread?aisxos!
May 06 2009 02:08
Photo

Seirios → SasukeUchiha

[EMAIL="tzisious@hotmail.com"]tzisious@hotmail.com[/EMAIL] ...add me...
May 06 2009 02:04
Photo

laraska

Παιδες και παιδουλες ... λογικα λιγα ατομα θα μπειτε εδω... για να κανετε τι δεν ξερω , αλλα θα μαθετε πως εγκαταλειπω τον ματαιο τουτο κοσμο υστερα απο πολυ σκεψη (μην κανετε βιαστικες κινησεις , εννοω τον κοσμο των ανιμε). Σε αυτον τον καιρο. λοιπον. αποκομισα πολλα , αλλα χαραμισα και πολυ χρονο μαλιστα ... Βεβαια καποτε , λεμε τωρα , μπορει να δω το τελος πχ του ''One piece'' . Δεν θα χασω εννοειται να δω , αμα με το καλο βγει σε ανιμε , το ''20th century boys'' , και το ''Billy Bat'' ... Εδω γνωρισα ανθρωπους , γεμισα με επαφες βεβαια το μσν κτλ . Αν τυχει μπορει να παρεβρεθω σε κανα μιτινγκ , ετσι για το καλο μιας και δεν μπορεσα να παρεβρεθω σε κανενα μεχρι τωρα... Χαιρετω τα μελη του φορουμ . Περασα πολλα ωραια και καλα μαζι σας .
May 06 2009 01:59
Photo

iristella → Erisadesu

Thanks για τις ευχές και να είσαι καλά! Έγραψε η απάντηση σου στο νέο dorama thread......
May 06 2009 01:53
Photo

mysticismlover → Nighteyes

κι εγώ έχω ξεκινήσει ιαπωνικά και μου φαίνεται πολύ παράλογη γλώσσα. πχ έχουν πόσα γράμματα,ενώ δεν έχουν πρόσωπα ή φύλα. έχω διαβάσει ότι η Ιαπωνία θεωρείται 1η σε ποσοστό αυτοκτονιών χωρίς σοβαρό λόγο =/
May 06 2009 01:45
Photo

SasukeUchiha → Glastenen

Γεια σου!
May 06 2009 01:36
Photo

Nighteyes → mysticismlover

Κάτι που αντιπαθώ ιδιαίτερα. Εντάξει είπαμε αλλά αυτοί το παραξηλώνουν. Κι αυτό από την φεουδαρχία τους έμεινε μαζί με την εργατικότητα. Ρε συ είναι παρανοϊκοί!:oo:Τώρα που μαθαίνω την γλώσσα όσο πάει και το επιβεβαιώνω. Για πιο λόγο θα πρέπει να υπάρχουν 15 διαφορετικοί τρόποι μέτρησης; Να προφέρεται κάτι το ίδιο αλλά να γράφεται αλλιώς. Ή ένα κάντζι να προφέρεται με 10 διαφορετικούς τρόπους. Σε όλα κοιτάζουν την λεπτομέρεια και κάθε τι πρέπει να έχει την θέση του. Για όλα πιστεύω φταίει η κατάσταση που επικρατούσε με την φεουδαρχία. Σε κάποια πράγματα έχουν μείνει εκεί. Δεν μπορεί μέσα τους να μην σκάνε. Αλλιώς δεν θα το ρίχνανε στα manga ακόμα και οι μεγάλοι.
May 06 2009 01:33
Photo

Nighteyes → mysticismlover

Ενδιαφέρον αυτό που λες. Λογικότατο όμως. Κάποια στιγμή θα τους την έδινε. Και πολύ κρατήσανε. Αυτό με την μαζικοποίηση πιστεύω έχει σχέση με την φεουδαρχία. Είναι κατάλοιπο της αλλά τους βόλευε να το κρατήσουν αυτό. Πως αλλιώς θα εκμεταλλεύονταν έναν ολόκληρο λαό;
May 06 2009 00:48