Jump to content

Community Status Updates

Photo

MisaYoshiko → Sunabouzu

το ξερω τα εχω δει..αλλα και παλι τι 12 τι 17...:'(
May 19 2009 11:25
Photo

Orion19 → Nighteyes

[QUOTE]Εκεί με το ποδήλατο, εγώ αναρωτήθηκα πως έπεσε έτσι άνετα. Πόνεσα με την ιδέα μόνο.[/QUOTE] Ο κώλος του το ξέρει. (πάλι στα yaoi το πήγα η φουτάνα...) οκ, πρέπει να πέσω για ύπνο!:hahaha: Τα υπόλοιπα τα σχολιάζουμε αργότερα!:nbleed:
May 19 2009 05:41
Photo

Nighteyes

[quote]Εκτός αν το πάμε στο yaoi οπότε εκεί τον έχουμε έτοιμο εκείνον που του πάει κόντρα όλη την ώρα (ε ρε ένα.. αντίδι!) :hahaha:[/quote] :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: Όχι. Δεν τον χώνεψα. Άλλον να του βρούμε.:hahaha: Εκεί με το ποδήλατο, εγώ αναρωτήθηκα πως έπεσε έτσι άνετα. Πόνεσα με την ιδέα μόνο. ΟΚ. Σε κάνω add.
May 19 2009 05:28
Photo

Orion19 → Nighteyes

[QUOTE]Θα τους φτιάξω εγώ ρε. Σε 2 χρόνια πιστεύω να καταφέρω να φτάσω στο ανάλογο επίπεδο. Και θα τους βγάλω στα Ελληνικά για να τους την σπάσω. Να μην καταλαβαίνουν τίποτα. Θα αγοράσουμε και το dvd και θα το ριπάρουμε.[/QUOTE] Έεεεετσι έτσι! :hahaha: Εγώ θα το αγοράσω απο τώρα γιατί δε "γίνομαι ζάφτ'" που έλεγε και η γιαγιά μου. Όσο για τη ταινία, κρίμα που είναι η ταβερνού πιασμένη. Γλυκιά κυρία :canthelp: Ε, αυτή και η δελφινίστρια, δε μείνανε και πολλές. Εκτός αν το πάμε στο yaoi οπότε εκεί τον έχουμε έτοιμο εκείνον που του πάει κόντρα όλη την ώρα (ε ρε ένα.. αντίδι!) :hahaha: Το τραγουδάκι που έπαιζε εκεί με την καιγόμενη βάρκα, δεν ήταν μαμάτο; Τα λατρεύω αυτά τα τραγούδια!:nbleed: Και ο τελευταίος fangirlισμός για σήμερα: Εκεί που τσαντίστηκε και πήρε φόρα με το ποδήλατο μέχρι τελικής πτώσης.... wow :dazed: Η κομμένη ανάσα, ο ιδρώτας :nbleed: Αμάν πια με τα υγρά του! :hahaha: Ώρα να τη πέσω τώρα. Αλήθεια, αμα έχεις και θες, πρόσθεσέ με στο msn. Chat rooms τα κάναμε τα profile μας :hahaha:
May 19 2009 05:17
Photo

Nighteyes → Orion19

[quote]και το δελφίνι[/quote]Νούμερο.lol Τα καλά των ηθοποιών: Άπειρες εμπειρίες που οι κοινοί θνητοί δεν ζούμε. Γιατί αυτό με το δελφίνι είναι κάπως πραγματοποιήσιμο. Κάτι άλλα όμως... Αυτή είναι και η γοητεία του ήρωα: Παράτησε την γκόμενα για να ζήσει αφιερωμένος σε ένα σκοπό που του έδινε ευτυχία.(Τι λέω πάλι.):congrats:Πλάκα πλάκα και γω στην θέση του το δελφίνι θα διάλεγα. Πολύ ξενέρωτη και από άλλο κόσμο ήταν. Κοινό σημείο αναφοράς 0. Ας τα φτιάξει με την συνάδελφο. Ελπίζω όχι με το loli.:hahaha: Θα τους φτιάξω εγώ ρε. Σε 2 χρόνια πιστεύω να καταφέρω να φτάσω στο ανάλογο επίπεδο. Και θα τους βγάλω στα Ελληνικά για να τους την σπάσω. Να μην καταλαβαίνουν τίποτα. Θα αγοράσουμε και το dvd και θα το ριπάρουμε.:congrats:
May 19 2009 05:03
Photo

Orion19 → Nighteyes

Αχαχαχα. Καιρός να φτύσει και αυτός κάποια. Σε ότι τον έχω δεί χυλόπιτα τρώει! Τι περίεργος άντρας.. Προτίμησε να κάθεται να μαστιγώνει το δελφίνι του (αν με πιάνεις) απο τη γκόμενα... Ο καθένας με τα βίτσια του... Πω πω, κολύμπησε και με δελφίνι ο τυχεράκιας! Ζηλεύωωωωωω!!!!.... και τον Kenichi και το δελφίνι :kawaii: Πολύ ωραία ταινιούλα... που κάνει το γεγονός οτι ούτε ΕΝΑΣ απο τόσους fans δεν αξιώθηκε να κάνει υπότιτλους και να ανεβάσει ένα της προκοπής αρχείο ακόμα πιο εκνευριστικό.. Grrrrrr :burningbe3:
May 19 2009 04:50
Photo

Nighteyes → Orion19

Την είδα τελικά. Μου άρεσε που έβαλαν το δελφίνι να διαλέξει. Πολύ καλό σημείο. Συμπάθησα και τον καλό άνθρωπο από την αυτοκινητοβιομηχανία που έχασε τόσο χρόνο για να σχεδιάσει την ουρά. Καλά όταν πήγε ο kenichi εκεί δεν είχα καταλάβει τι βοήθεια ζητούσε. Νόμιζα καμία χορηγία, αλλά όταν είδα το καλούπι ΟΚ. Τελικά στο τέλος αποφάσισε να μην γυρίσει στο Τόκιο. Την έφτυσε την γκόμενα.lol. Μου άρεσε κι αυτή η ταινία. Τα δελφίνια είναι αδυναμία μου. Ελπίζω κάποτε να την δω και με υπότιτλους ή να έχω μάθει αρκετά Ιαπωνικά για να καταλάβω και τι λένε. Άντε δες και την τσόντα να μου πεις εντυπώσεις.:hahaha: PS. To τραγούδι είναι ένα ethnic που έπαιζε όταν καιγόταν η βάρκα; Βέβαια εμένα δεν με ενθουσίασε, αλλά γούστα είναι.
May 19 2009 04:46
Photo

Orion19 → Nighteyes

Ναι, τον πρόσεξα τον κύριο. :nbleed:
May 19 2009 04:27
Photo

Nighteyes → Orion19

xd Καλά εκεί θα πρέπει να είναι πολύ καλός. Παίζει και ο Hideaki. 2 σε ένα η ταινία. Πρόσθεσε και επoχής+ninja και το παθαίνεις το εγκεφαλικό άνετα. lol
May 19 2009 03:39
Photo

Orion19 → Nighteyes

Καλά λες.. 10 με 15... Και είχε τη τέλεια ευκαιρία με τη τελευταία Death Note να πάρει κανα κιλό. Ένα τόνο γλυκά είχες γύρω σου βρε άχρηστε! Να δούμε, πήρε κανα κιλό για να κάνει το Kamui Gaiden ή θα κάνει τα stunts χωρίς σκοινιά με τη βοήθεια του αέρα που θα τον σηκώνει;
May 19 2009 03:16
Photo

Nighteyes → Orion19

Μιλάς σε άτομο που ακόμα και τις ταινίες που είναι στα Αγγλικά τις βλέπει με αγγλικούς υπότιτλους μόνο και μόνο για να μην χάσει 2 λέξεις απ' όλη την ταινία(ενώ μια χαρά καταλαβαίνω χωρίς). Μου θυμίζει η φάση όταν στις αρχές που μάθαινα αγγλικά καθόμουν και έβλεπα ξένα προγράμματα και δεν καταλάβαινα θεό, αλλά εκεί εγώ. Μου αρκούσε να πιάσω το νόημα. Τώρα πια έχω απαιτήσεις. Θέλω να ξέρω ακριβώς τι λέχθηκε. (Να δω πόσα χρόνια θα πρέπει να περάσουν για να μπορώ να καταλάβω ιαπωνικούς διαλόγους χωρίς υπότιτλους.) Κάντα 15 τα κιλά. Όλο κόκαλα είναι.lol
May 19 2009 03:10
Photo

Orion19 → Nighteyes

Εγώ την είδα και μια χαρά κατάλαβα. Δεν έχει και πολλά να καταλάβεις. Δες την, αξίζει. Έχει και ένα γαμάτο κομμάτι σε κάποια φάση και τώρα ψήνομαι να αγοράσω το ost!LOL! Αχ, ωραίος ο Kenichi με τα κολλητά του και πα'στο ποδήλατο, αλλά σαμιαμίδι γαμώτο... Πάρε 10 κιλά λέμε φούστηηηηη!
May 19 2009 02:57
Photo

Nighteyes → Orion19

Δεν ξέρω αν πρέπει να το δω τελικά. Δεν καταλαβαίνω θεό. Ή μάλλον καταλαβαίνω μία λέξη ανα διάλογο. Γιατί δεν έχει βγάλει υπότιτλους κανείς; (Και οι κινέζικοι είναι hardsubs. Aν ήταν soft κάτι μπορεί να κάναμε με την μετάφραση του google.) Μια χαρά ταινία φαίνεται και ο Kenichi έχει τεράστιο fan club.:erk:
May 19 2009 02:41
Photo

Orion19 → Nighteyes

:blush2:
May 19 2009 02:16
Photo

Nighteyes → Orion19

Στο 4ο ποστ από κάτω.;)
May 19 2009 01:33