Community Status Updates
Seraphimon-T.K. → °•πίΟu-πίΟu•°™
Το νεο αρκ θα επιστρεψει στα γεγονοτα του μανγκα ;) Αλλα με καποιον τροπο θα διακοπει η ροη για να δειξουν Κακασι Γκαϊντεν, μιας και η ταινια βγαινει τον Αυγουστο, ισως τον Ιούλιο να εχει 2-3 επεισοδια με τα παιδικα χρόνια του Κακασι. Βεβαια καπου στα ιαπωνικα φορουμ αναφερουν εναν τιτλο "The great Snake's pupil" αλλα δεν το εχω ποσταρει ακομα γιατι ειναι φημη :Ρ Αλλα αν αληθευει, ναι επιστρεφουμε με σιγουρια στο Sasuke Ikazuchiden :D
May 19 2009 16:33
AristidisK → Shikamaru
[COLOR=black]Μια χαρά.Παίζεις κανένα ONLINE παιχνίδι;;;[/COLOR]
May 19 2009 15:22
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Seraphimon-T.K.
[COLOR=Wheat]R c δηλαδη το νεο αρκ εχει τη "μαχη" σασκε οροτσι; Η παλι φακιν φιλλερ-μανγκα;[/COLOR]
May 19 2009 14:48
kith → ZeLiGa
xamenos sto diaolo exo paei basika kati i panelhnies kati to ena kati to allo ase pou barieme na postaro kiolas edw apla mpeno gia na bl3po ta updates kata ta ala xamenos 8a minw :D:D
May 19 2009 14:46
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
Τι λες κοπελα μου χαιρομαι που σου αρεσαν! Πες μου τωρα, ποιο σου αρεσε πιο πολυ; Εγω πιστευω εκεινο με την κουκλα... εεεεε;;;;
Οσο για τα διαβασματα... WHAT? Για τετοια με εχεις; Χιχιχι!! Καλα μωρε αν και ξεκινησαμε με αλγεβρα.. κι εφαγα μια ηττα...
Εχουμε καιρο να βρεθουμε ε;
btw πως σου φανηκε το μικρο λολι κουρεμενο; χιχιχι
May 19 2009 14:36
Cassiel → Christie Valentine
Και εγώ Κατερίνη σνιφ:nanana:.Btw σε λίγο θα προσθέσω και τα άλλα cosplay σας στο θέμα:).2 για την κάθε μία:). A, τελικά πήρα το σπρέυ που ήθελα και εγώ από το ίδιο μαγαζί. Νομίζω ήταν και το τελευταίο, οπότε καλά που δεν το άφησα για την μέρα του πάρτι:gn2:.
May 19 2009 14:11
iristella → MisaYoshiko
Glad to hear that! Και μένα με έχουν βολέψει απίστευτα οι mangatraders γιατί έχουν αρκετά μεγάλη ποικιλία από τίτλους, καλή ποιότητα scanlation και καλή ταχύτητα. Και πάνω από όλα γλιτώνει κανείς το εκνευριστικό λαγγάρισμα όταν αλλάζει σελίδα. Οπότε όρμα και δώστου να καταλάβει XDDDD.
May 19 2009 12:57
GkLoc → Zoro
Oi marimo όποτε γυρίσεις και έχεις και χρόνο check this out
[url]http://www.youtube.com/watch?v=S91iHhNXrT8[/url]
I think you'll like it!^^
May 19 2009 12:53
Emmanouela → Shikamaru
αχαχαχαχαχαχαχα!!! καλος εισαι ρε! καλα και εγω! τρεχω με τα μαθηματα και τις εργασιες που βρμ να κανω αλλα πρεπει, παω για μπανιο και γενικα κανω διακοπες! :P
May 19 2009 12:14
Christie Valentine → Cassiel
Και εμεις περασαμε τελεια thx.
Eγω παλι ειμαι πισω Καβαλα :(
May 19 2009 12:10
MisaYoshiko → iristella
ευχαριστω για την προταση σου στην Mysticismlover του mangatraders...δε το ηξερα και μου φανηκε πολυ χρησιμο:D:D
May 19 2009 11:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed