Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Lucy-Nyuu

Tα links που σου έδωσα στο [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=4267&page=157"]"από που μπορώ να κατεβάσω αυτό το anime/manga"[/URL] thread δεν λειτουργούσαν?
Jun 26 2009 18:13
Photo

Robin-Chwan → Zoro

που με τρομαζει περισσοτερο ειναι τα τραγουδια και κυριως οι εικονες. ολα τα αλλα τα εχω ηδη αντικαταστησει. (ειμαι γρηγορη) εγω με τι νομιζεις οτι την εβγαζα οταν δεν ειχα υπολογιστη? playstation 2 and nintedo DS will save the world!!
Jun 26 2009 18:09
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Been there, done that! ;_; Θα έχεις και Vista σίγουρα, ενώ είσαι εξοικειωμένη με τα XP του παλιού φαντάζομαι... θα σου πάρει λίγο καιρό να φτιάξεις το μαραφέτι, αλλά τελικά δίνει τους καρπούς του, trust me! Τώρα πια και όλα τακτοποιημένα τα έχω και τα Vista έχω συνηθίσει... luv my notebook! :love: Άντε, ποιος την χάρη σου, στην ηλικία σου με Gameboy και Playstation την έβγαζα ο κακόμοιρος!! :hahaha:
Jun 26 2009 17:46
Photo

Robin-Chwan → Zoro

αυτο ειναι αληθεια! το μονο που με τρομαζει ειναι ο καιρος που θα μου παρει να αντικαταστησω ολα τα αρχεια και τα προγραμματα. Τ_Τ
Jun 26 2009 17:36
Photo

Glaurung → LethalMike

Απλώς για να ξέρεις , το κείμενο στην υπογραφή σου είναι παραποίηση των λεγόμενών του και ,συνεπώς ,δεν είναι αυθεντικό
Jun 26 2009 17:16
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Τι καλή μαμά, να ' ταν όλες έτσι! Μεγιές το λαπιτόπι λοιπόν! :wooi2: Και ναι, ουσιαστικά από τέτοια παθήματα έρχονται τα μεγαλύτερα ευτυχήματα καμία φορά... WB! ;d
Jun 26 2009 16:59
Photo

Dark_Venus → Zoro

χαχαχαχαχαχα λες; χαχαχα οχι μωρε... :P Μπα... Αν και προσπαθει να μου κανει πλυση εγκεφαλου δε το χει...Kανεις δε με πειθει ;) I m a tough cookie.
Jun 26 2009 16:41
Photo

Robin-Chwan → Zoro

και νομιζα οτι εγω ημουν ατυχη... αλλα τελικα βγηκα τυχερη, γιατι μαντεψε... I'M BACK!!!! εκει που ειχα απελπιστει, ερχεται η μητερα μου και μου λεει: αυριο παμε να σου παρω υπολογιστη. και να μαι σημερα με ενα λαπτοπ ακομα καλητερο απ το προηγουμενο και μα την διπλασια μνημη:P. ελπιζω τωρα να σου δωσω εγω λιγη απ τη δικη μου τυχη!
Jun 26 2009 16:41
Photo

Zoro → Dark_Venus

Πρόσεχε με αυτά που λες, κάποιος μπορεί να πιάσει άλλα!! :hahaha: Other than that, γνωριστήκατε γρήγορα μπορώ να πω... άντε, μακάρι να σε πείσει να αρχίσεις OP και Berserk επιτέλους! :wis:
Jun 26 2009 16:37
Photo

Dark_Venus → Zoro

δις :P
Jun 26 2009 16:15
Photo

Zoro → Dark_Venus

Τεστάρει... από... κοντά; :dazed:
Jun 26 2009 16:13
Photo

Dark_Venus → Zoro

Χαχαχαχαχα οχι δεν υπάρχει πρόβλημα το έχω τεστάρει απο κοντά,εχω μαθει να τον εξολοθρεύω... :P Ελα και συ στη Ναυπακτο χαχα :P
Jun 26 2009 16:02
Photo

Zoro → Dark_Venus

Wao, πολλά σχέδια βλέπω! :D (όσο για το τελευταίο ούτε να το σκεφτείς, εκτός κι αν έχεις γκαρνταρόμπα από pantsu έτοιμη για θυσιασμό!) Μμμμ, to be honest... no idea. :hmmm: Υποθέτω όλο και κάπου θα πάω με φίλους πιο κει, αλλά δεν έχει κανονιστεί τπτ, μιας και ακόμη δεν είναι γνωστό και πότε επιστρέφω! :nanana:
Jun 26 2009 15:57
Photo

Dark_Venus → Zoro

Χμμμ Κυπαρισσία, κοντά στην Καλαμάτα είναι. Μετά Σαντορίνη (μπορεί) και με καλέσανε και Ναυπακτο χαχαχαχαχαχα :P Εσυ;
Jun 26 2009 15:49
Photo

Zoro → Dark_Venus

Domo, trusty maid! :3 Ωραία, μέχρι τις 8 δλδ... ενώ μετά την κάνεις... για; :orly:
Jun 26 2009 15:37