Jump to content

Community Status Updates

Photo

karkas → iristella

omg demotivational :P
Jun 26 2009 22:17
Photo

MisaYoshiko → MANOS

δεν ειπα οτι συμφωνω οτι δεν τελειωσε, ειπα ουσιαστικα ναι δεν τελειωσε γιατι δεν αποφοιτησε η κοπελα οπως ειπες, αλλα η σκηνη αυτη δεν με χαλασε καθολου σαν το τελος ενος ανιμε. δλδ, δεν αναρωτηθηκα τι θα γινει στη συνεχεια, δε νομιζω οτι αφηνει ερωτηματικα. τελος παντων, προθεση για μια φιλικη κουβεντα ειχα, μιας κ δεν εχουν δει πολλοι το ανιμε, δεν εκανα καμια ενσταση με τον τροπο που το εννοεις, και οχι δεν σε δουλευω. θα μπορουσες να μιλησεις πιο ευγενικα
Jun 26 2009 22:10
Photo

MANOS → MisaYoshiko

Τώρα με δουλεύεις??? Αφού συμφωνείς ότι δεν τελείωσε η ιστορία, γιατί κάνεις ένσταση που το ανέφερα??? [SPOILER]Το ότι την πήρε αγκαλιά δεν σημαίνει τπτ.[/SPOILER]
Jun 26 2009 21:34
Photo

MisaYoshiko → MANOS

ναι δεν λεω, δεν τελειωσε ουσιαστικα η ιστορια, αλλα εμενα μου αφησε κατι γλυκο γενικα [SPOILER]που την πηρε αγκαλια στο τελος, ξερεις. κλασσικη εικονα για να τελειωσει κατι[/SPOILER]
Jun 26 2009 21:16
Photo

kelborn3 → Dark_Venus

Eπειδη δεν εχω το προγραμματακι να φτιαχνω εικονες αλλα σιγουρα μπορω να βρισκω καλες-απολαυσε την αγπαημενη σου ιστορια [IMG]http://fc05.deviantart.com/fs5/i/2004/278/9/5/Swan_Princess_by_demoshane.jpg[/IMG]
Jun 26 2009 21:04
Photo

MANOS → MisaYoshiko

Εμένα δεν μου άρεσε. Ήθελε και άλλα επεισόδια. [spoiler]Μην ξεχνάς ότι τον προσλάβανε μέχρι να αποφοιτήσει η κοπελιά. Δλδ με άλλα λόγια η σειρά ήθελε και άλλο και όχι να τελειώσει μετά από μόνο 2 επεισόδια και έτσι όπως τελείωσε. [/spoiler]Φυσικά γούστα είναι αυτά.
Jun 26 2009 21:02
Photo

Robin-Chwan → Zoro

και στα 3 ανιμ που βλεπω (ναρουτο, μπλιτς, ΟΡ) γιαβαζω και το μανγκα αλλα βλεπω και το ανιμ. η μονη διαφορα ου ναρουτο απο τα αλλα ειναι οτι το ανιμ ειναι ΠΟΛΥ πιο πισω απο το μανγκα. ναι τα βλεπω τα φιλλερ. ειναι οντως ωραια. τωρα θα παω να δω και αυτα που πηδηξα (με την καλη εννοια...)
Jun 26 2009 19:54
Photo

Tsunade-sama → Zoro

:hahaha: Α ρε καμένε!Είχες που είχες την εξεταστική, έπιασες κ τα iphonια, το'καψες τελείως! May the holy spirit be with you γιατί δεν σε βλέπω καλά! Καλό πήξιμο marimo - chin, θα'θελα βέβαια να σου κάνω καζούρα για το διάβασμα ενώ εγώ την αράζω στο μπαλκονάκι μου πίνοντας μοχίτο αλλά δεν στην κάνω!Είμαι σοβαρή κοπέλα! /bitch mode off :hihi2: Για διακοπές δεν έχω αποφασίσει ακόμα, μένουν να κλείσουν κάποιες εκρεμμότητες κ όλο κ σε κάποια παραλία θα με βρείτε. Σκέφτομαι επίσης πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να ξαναπάω Ιταλία αλλά αυτή την φορά να κάνω ένα tour Φλωρεντία, Μιλάνο, Βενετία που δεν πήγα την τελευταία φορά.Βέβαια για να συμβεί αυτό πρέπει να κλέψω μια τράπεζα...κατα προτίμηση της Εθνικής που ξεχειλίζει από ρευστό.:hahaha: 'Cause no money no honey! Good Luck στα μαθήματα που σου έμειναν κ άντε με το καλό να σε δούμε από Ελλάδα μεριά.Δεν πιστεύω να ξεμείνεις εκεί έτσι?Cyaaa:byejg9:
Jun 26 2009 19:44
Photo

LethalMike → odin

χρηστο μπες και κανα msn ρε καιρο εχουμε να τα πουμε.
Jun 26 2009 19:41
Photo

MisaYoshiko → MANOS

to very private lesson μια χαρα τελος εχει
Jun 26 2009 19:02
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Α, ναι, weakling που λέγαμε! XD Η εξεταστική φταίει, είμαι συγκεντρωμένος μόνο εκεί... ή θα 'θελα! :'D Και βλέπεις και τα τωρινά fillers; Το 406 πχ ήταν από τα καλύτερα και αξίζει (γενικά το OP έχει παράδοση στα καλά fillers)! :) ΥΓ: Classic questions, Naruto, σε αντίθεση με το OP, παράτησες το anime δλδ και διαβάζεις το manga μόνο; (δεν ακούω και πολύ καλά λόγια γι' αυτό, σε αντίθεση με το manga) Και ποιο από τα 2 έχει καλύτερες εξελίξεις αυτή την περίοδο εκεί; :ureshii:
Jun 26 2009 18:52
Photo

Zoro → Lucy-Nyuu

Το βάζω εδώ γιατί στο thread αποτελεί spam... έκανα ένα πρόχειρο search και μόνο [URL="http://forum.onemanga.com/showthread.php?p=5709"]αυτό[/URL] βρήκα σχετικά με την "πάθηση" του manga σου... :emptyonexg1: (δες κάτω κάτω και επόμενη σελίδα) Δεν κατάλαβα πολλά, αλλά ένα μέλος είπε ότι απλά ένα μπέρδεμα με την αρίθμηση παίζει, όμως όλα υπάρχουν... hope it helped, yuuko-chan ;D [SIZE=1](btw, το παλιό "στέκι" μας σχεδόν έκλεισε, αν ενδιαφέρεσαι να μπεις στο νέο απλά σφύρα... αν έχεις χρόνο πάντα :wis:)[/SIZE]
Jun 26 2009 18:28
Photo

Satou no Kumo → sgouver

[quote=sgouver]τώρα όλα τα παιδάκια μπορούν να βγούν να παίζουν ελεύθερα...[/quote] [COLOR=Navy]epic lol[/COLOR]
Jun 26 2009 18:22
Photo

Robin-Chwan → Zoro

α ρε κατακα(η)μενε μαριμο. απο το πολυ λιωσιμο στο πισι εχεις αρχισει να παθαινεις αμνησια! τεσπα, ναι τα βλεπω και τα επεισοδεια μιας και το ανιμ μου αρεσει περισσοτερο απο το μανγκα, απλα δεν αντεχω την αναμονη...
Jun 26 2009 18:22
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Άτιμη κατεστραμμένη νεολαία... που πήγαν τα κρυφτά και εφτάπετρα πια; :if: [SIZE=1] μιλάει και ο αποκομμένος από την τεχνολογία XD [SIZE=2]Btw OP διαβάζεις μόνο το manga πια ή βλέπεις και τα επεισόδια, κι ας ξέρεις τι γίνετε στο καθένα;[/SIZE][/SIZE][SIZE=1][SIZE=2] (δεν θυμάμαι αν σε είχα ρωτήσει) :hmmm:[/SIZE][/SIZE]
Jun 26 2009 18:14