Jump to content

Community Status Updates

Photo

sothes

τι να τα κανω?μονο εαν ειναι για την αλυσιδα anime dementia bloodbath megapack 2
Jul 03 2009 15:15
Photo

dOOpLiSSaKoS → Six Winged Angel

Αχά!! Κατάλαβα ότι ήταν κάτι με Final Fantasy γιατί κάνει BAM πως είσαι fun του game! Περισσότερο κόλλησα στον Kefka γιατί όταν έγινε θεός όντως είχε 6 φτερά :) Αλλά μεταξύ μας, τον Sephiroth δεν τον αλλάζω με τίποτα (Check my Anatar :P)
Jul 03 2009 15:01
Photo

Adventurer → Namida

Εχει περισσοτερο κοσμο απ'οτι το αντιστοιχο στα videogames οποτε why not? :hehehe:
Jul 03 2009 13:52
Photo

Goregasm → Musashi

Pou sai pou sai?
Jul 03 2009 13:44
Photo

Namida → Adventurer

Πιστεύεις ότι θα την πατήσει κάποιος πάλι;
Jul 03 2009 13:35
Photo

GkLoc → Zoro

[QUOTE=Zoro]ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ NARUTO ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ FILLERS ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ, ΕΝΩ ΤΟ MANGA ΕΙΝΑΙ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ;[/QUOTE] Αυτην την απορια εχουμε ολοι,πως γινεται ρε γαμωτο αυτο το πραγμα?Σου λεω τωρα ειλικρινα αμα το Shippuden δεν ηταν τοσο αθλιο οσο ειναι θα ειχα το Naruto ανετα ισαξια του One Piece,ομως κανει υπερβολικα τεραστια κοιλια σε ενα σημειο,και μετα τα οσα εγιναν και στα τελευταια Chapters δεν θελω ουτε να το βλεπω,εχει πεσει 15 επιπεδα απο τον πρωτο κυκλο... Ασε που το Studio που το εχει αναλαβει το Shippuden νομιζουν οτι βγαζουν καινουργιο Dragonball Z,και καθυστερουν κατι χρονια μεχρι την επομενη ιστορια,δειχνουν τον αερα πως περναει,τουλαχιστον στο Dragonball Z βλεπαμε imba charachters και ξεραμε οτι θα βλεπαμε και τρομερο ξυλο μετα,ομως οχι να βλεπω για 9(!!!) επεισοδια την Sakura να πολεμαει,ΟΧΙΙΙΙΙ!
Jul 03 2009 13:24
Photo

Tea-chan → Zoro

Alo! Θα χαρείς να μάθεις ότι κόλλησα κι άλλη μια κοπελιά με Bererk! 16 volumes σε μία μέρα, ω ναι! Kι άλλα καλά νέα, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ συνεχίζω το manga του One Piece. Έχω φτάσει στο volume 43 και συνεχ'ιζω ακάθεκτη! Μάλιστα, σκέφτομαι σοβαρά να αρχίσω να κατεβάζω το anime!
Jul 03 2009 12:58
Photo

Adventurer → IlPalazzo

Καταλαβα, την εχω πολυ ασχημα! Check your pms in 5 mins tops.
Jul 03 2009 12:53
Photo

IlPalazzo → Adventurer

Ιωάννη φίλε μου! Θέλω να μου στείλεις μια φωτογραφία σου. Σου υπόσχομαι ότι το ποστ στο οποίο θα τη δεις δε θα σε κάνει ΠΟΛΥ ρεζίλι.
Jul 03 2009 12:14
Photo

The Pirate King → Zoro

Ναι δυστυχως χαμενος χρονος (9 μηνες πλεον!)... Αλλα τι να κανουμε? Δεν μπορουμε να το αποφυγουμε. Μακαρι να γινοταν... βασικα γινεται μονο αν καταφερεις να παρεις 3 φορες 6μηνιαιες αναβολες για ιατρικους λογους (περαν του γνωστου Ι5) ή να παιρνεις αναβολες μεχρι τα 30 σου αν θυμαμαι καλα για λογους σπουδων! Αλλα και παλι πολυ χρονοβορο και αγχωτικο...
Jul 03 2009 11:30
Photo

Night Wizard Sealiristella

Ευχαριστώ πολύ :)Αν και το καλοκαίρι μάλλον πολλά μάνγκα για άνιμ δν το βλέπω ^_^ Τόνικακου,να έχεις και εσύ καλές διακοπές και να τα περνάς καλά οοο τρομερή μόντ :)
Jul 03 2009 11:19
Photo

MisaYoshiko → Phantom Duck

ναι:$ λαθος μου
Jul 03 2009 09:06
Photo

iristellaPhantom Duck

Το ξερα πως θα το έβρισκες εσύ στo Anime pictures trivia..... :hahaha: Ούτε χρησμό από την Πυθεία να χα πάρει.
Jul 03 2009 01:35
Photo

Zoro → The Pirate King

Γι' αυτό και έχω μετά την αιώνια απορία: ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ NARUTO ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ FILLERS ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ, ΕΝΩ ΤΟ MANGA ΕΙΝΑΙ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ; ... ομοίως στο Πλήτς... μόνο στο OP γίνονται μαγικά με τα fillers! :P Όλοι φοβούνται για την απόσταση αλλά κι εμένα δεν μου φάνηκαν τόσο κοντινά... οι ομάδα του anime ξέρει πολύ καλά τι κάνει, θα τους άξιζε βραβείο... ειδικά αν φτάσουμε στο να βλέπουν οι manga readers το anime για να μαθαίνουν περισσότερα!! :hahaha: Ω καλά, έχω αναπτύξει αντισώματα και το μάτι μου στέλνει αυτόματα σήμα στον εγκέφαλο να διακόψει το διάβασμα αν δει excessive spoilering... I'm immune there!! :bleh: Αχχχ, θίγεις άλλο λεπτό θέμα... στρατός, ένας χρόνος χαμένος από την ζωή του μέσου οτάκου :if:, anw εγώ δεν γνωρίζω πολλά για την σειρά μιας και θα πιάσω κατευθείαν το anime, αλλά είναι πολλά υποσχόμενη για ένα κλίμα παρόμοιο του OP και kawai mellorines! XD Προτείνω να της ρίξεις μια ματιά σαν μπορέσεις!! :P
Jul 03 2009 00:36
Photo

The Pirate King → Zoro

Παντως αν και δεν ειμαι ειδικος βλεπω τεραστια χρονικη διαφορα αναμεσα σε manga και anime. To κεφαλαιο 514 που θα ειναι το επομενο επεισοδιο εχει κυκλοφορησει απο τον Σεπτεμβριο, επομενως υπαρχει μια διαφορα 10 μηνων... και τα επομενα κεφαλαια μου δινουν την εντυπωση πως ειναι αρκετα "γεματα" ωστε να καλυψουν 1 επεισοδιο το καθενα. Παντως fillers τετοιου ειδους ειναι ευπροσδεκτα... θα spoilerαριστουμε απο το anime αυτη τη φορα! Οκ απο εδω και στο εξης θα γραφω full αναλυση των κεφαλαιων καθε εβδομαδα, για να μην μενεις με την περιεργεια ρε παιδι μου! :P:P:D:D Οταν θα βγει το fairy tail θα ειμαι φανταρος... πιθανοτατα!!! Οποτε δεν ξερω αν θα το ξεκινησω εξαρχης αλλα αν ειναι σαν το ΟΠ ισως και να κατσω να το δω... αρκει να μην ειναι αντιγραφη :P. Αν βρω χρονο (γιατι ειναι καλοκαιρι και εξεταστικη) θα ριξω μια ματια στο σεναριο... ε μανγκα εννοω.
Jul 03 2009 00:07