Jump to content

Community Status Updates

Photo

The Pirate King → Zoro

Ε ναι δεν αξιζει να μπλεξεις... να πεις οτι ηταν κανα 2 χρονια οπως παλαιοτερα οκ, αλλα 9 μηνες περνανε τσακ μπαμ, 1 arc του ΟΡ :P ειναι! Αν ο φιλος σου ειχε Ι παθολογικο οκ... αν ομως ηταν ψυχολογικο θα αναθεωρουσα την φιλια με τον συγκεκριμενο αν ημουν στην θεση σου!:congrats: Καλα και να μην μας αφηνουν να βλεπουμε anime απλα θα εχουμε τρομερη αγωνια και θα τα βλεπουμε μαζεμενα! Παντως θα προσπαθησω να βρω κινητο με ιντερνετ και onemanga! :D
Jul 04 2009 09:57
Photo

Zoro → GkLoc

[SIZE=1]Spybot 2 - The Revenge! XD[/SIZE] Έριξα μια ματιά και στο latest episode thread της σειράς... μόλις τελείωσαν τα fillers και τους βαλαν κι άλλο part-filler... αϊ ντεεεε!!! :hahaha: 9 επεισόδια με ξύλο Sakura; :| Μπορεί να είμαι fan της, αλλά αυτό παραπάει! This is madness! (πλάκα πλάκα αυτές που μου άρεσαν πιο πολύ στην σειρά -μιλάω για εμφάνιση και όχι τόσο χαρακτήρα, μιας και δεν έχω δει πολύ- ήταν Sakura, Temari και Tenten από μικρές και Kurenai/Tsunade από μεγάλες... η Hinata δεν μου πολυάρεσε και η Ino ακόμη πιο λίγο!... εσένα; ) Τέλος, αφού για το anime μιλάμε, αν δηλαδή είχαμε μια πιστότατη manga μεταφορά στην οθόνη θα έβαζες το OP ισάξια με αυτό τώρα; :orly: [SIZE=1] (δυσκολεύομαι να το πιστέψω! XD) [SIZE=2]ΥΓ: Οι sigs πάνε κι έρχονται βλέπω, τώρα που δεν μπορείς να αλλάξεις ava! :hahaha: (φοβερή η τωρινή σου πάντως!) Καλά αυτά το Peacemaker, Read or Die και Blue Seed που διαβάζεις/βλέπεις αυτή την περίοδο; Και τι ήταν ένα Vinland-κάτι-Saga που είχες για sig πριν λίγες μέρες (μια κατακόκκινη sig με έναν μικρό να κρατάει μαχαίρι αν θυμάμαι καλά);[/SIZE] [/SIZE]
Jul 04 2009 06:43
Photo

Zoro → Tea-chan

Alo-ha αγαπητή κολόνα του γυναικείου fan κοινού του Berserk!! :hahaha: Έτσι, καταχαίρομαι για το συμβάν... spread the legend! Θέλουμε κι άλλες κορασίδες! ... και αν λάχει και θέλει λίγο τρέλα πες της να περάσει μια και από το forum! :hehehe: Τα ίδια και για το OP (μα πως γίνεται δύο από τις αγαπημένες μου σειρές να έχουν τόσο περιορισμένο γυναικείο κοινό; :nanana: make the difference!), όπου πολύ καλά θα κάνεις να δεις και/μόνο το anime μιας και η κοινή γνώμη συμφωνεί πως είναι πιο πετυχημένο για τον κόσμο της σειράς, αφού η απίστευτη μουσική, χρώματα, φωνές από ταλαντούχους seiyuu και κινήσεις δίνουν πιο πολύ τόπο στην φαντασία που περιέχει, συγκριτικά με το χαρτί! :P [SIZE=1](επίσης εδώ δεν είναι όπως το naruto ή bleach που πήζουν στα fillers, το studio ξέρει πολύ καλά τι κάνει και μας βάζουν πάντα ή λίγα ή καλά fillers, που σίγουρα βλέπονται... τώρα πχ είχαμε μόνο 2 fillers eps αυτή την περίοδο... και γενικά δύσκολα θα δεις πάνω από 10 filler επεισόδια εδώ... όχι σαν τα άλλα που τους βάζουν και 30+ :frozen: και το πάνε έτσι για 2 χρόνια...)[/SIZE] Οι περισσότεροι που διαβάζουν το manga για να καταλάβεις βλέπουν [B]και[/B] το anime και ουσιαστικά το διαβάζουν μόνο και μόνο για να μην έχουν αγωνία για το τι γίνεται πιο κει (τόσο εθιστικό καταντάει στο τέλος!), βέβαια σαν τους τελειώσουν τα chapters πάλι στο ίδιο σημείο είναι αλλά anw... :hahaha: εγώ ομοίως ξεκίνησα να το διαβάζω σαν τελείωσα τα τότε υπάρχοντα επεισόδια του anime, αλλά αργότερα κατάλαβα ότι (το anime) άξιζε τόσο πολύ που δεν ήθελα spoilers, ήθελα να το βλέπω όπως όταν το ξεκίνησα και είχα άπειρα επεισόδια μπροστά μου. Οπότε (με πολύ δυσκολία) απεξαρτητοποιήθηκα από την δόση του manga! :P [SIZE=1] (αυτοσποϊλερίζομαι ακόμη που και που αλλά σε μικρό βαθμό - το 'χω!)[/SIZE] Μακάρι να σε δούμε σύντομα στο thread του anime ή ακόμη και στου manga... η σειρά, αν εξαιρέσεις έλλειψη romance και καλών μαχών imo, τα σπάει παντού στους άλλους τομείς: περιπέτεια, μουσική, γέλια, συγκίνηση, ανατροπές, φαντασία... εκεί OP is king! Αρκεί να βγεις ζωντανή από τα άπειρα eps (κάτι που βέβαια αρέσει στους fans, 407 eps και συνεχίζει να διατηρείται σε πολύ ψηλό βαθμό, μην σου πω βελτιώνεται συνεχώς... τα καλύτερα έρχονται! Πολύ δύσκολο ένας mangaka να κρατήσει υψηλό επίπεδο για τόσα eps, αλλά ο Oda και το studio κάναν το θαύμα τους)! /fanboy out :p ΥΓ: Εσύ που είσαι και φαν των μάνγκο, έριξες καθόλου καμιά ματιά στο [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7254"]thread[/URL] που άνοιξα πρόσφατα; Δεν ξέρω αν θα σε τραβήξει άλλο ένα endless seinen, αλλά απλά είπα να στο αναφέρω! :P
Jul 04 2009 06:13
Photo

Zoro → The Pirate King

:hahaha: Καλά αν μπλέξεις με αναβολές και τρόπο να αποφύγεις το στρατό, κλάφτα!! Μόνο αν έχεις πραγματικό πρόβλημα είναι καλό να το δηλώσεις, αλλιώς καλύτερα να κάνεις τους 9 μήνες σου και να το λες παντού όταν χρειάζεται, παρά να σε βγάλουν και λιποτάκτη. :P (έχω φίλο πραγματικό γιωτά btw και και το περηφανευόταν κιόλας... ε, ρε γέλια!!) Πάντως απ' όσα ακούω, αν σου τύχει καλή "ομάδα" θα μπορείς να βλέπεις anime και εκεί στα διαλείμματα σου... τώρα αν θα μπορείς να βλέπεις και OP/Fairy Tail χωρίς να σου λένε τπτ... άγνωστο! XD
Jul 04 2009 05:54
Photo

karkas → Kenny

Μπα..ακόμα πιστεύω οτι με παραπλανείς...!!
Jul 04 2009 04:13
Photo

Kenny → karkas

Post 25000 GET = FAIL GET. Περίμενε όπως περιμένω κι εγώ για το 30000. ;)
Jul 04 2009 04:07
Photo

Zoro → Tsunade-sama

[URL="http://img30.imageshack.us/img30/5202/hb2r.jpg"][IMG]http://img8.imageshack.us/img8/7397/hb1m.jpg[/IMG][/URL] ... κι ότι επιθυμείς στο [SIZE=1][s]κρεβάτι[/s][/SIZE] κατώφλι του σπιτιού σου να το βρεις!! :wooi2: [IMG]http://img5.imageshack.us/img5/4333/hb3u.gif[/IMG] Όπως είδες, αν και lazy swordsman, δεν ξέχασα την συγκεκριμένα μέρα! :wis: Χαρούμενα 23α χρόνια αγαπητή Γιωτούλα λοιπόν!! Να σε χαιρόμαστε!! :hbd: :drinks: Σου εύχομαι κάθε ευτυχία, ανατροπή στο OP και [URL="http://img29.imageshack.us/img29/7929/gh06avi001216248.jpg"]bishies[/URL] που μπορούν να σου τύχουν τώρα στις διακοπές!! :nanana: Αλήθεια, θα σε χάσουμε αυτές τις μέρες; Για πόσο καιρό θα είσαι ακόμη πατρίς, αν ναι; :bath:
Jul 03 2009 23:42
Photo

iristellaMad_Hatter

[SPOILER= naruto manga spoilers]Συμφωνώ ότι δεν πρόκειται για την επιτομή της φιλοσοφίας ούτε το Naruto ούτε και τα άλλα δύο endless shonen. Και σίγουρα θα μπορούσε ο Kishimoto να χειριστεί πολύ καλύτερα το τελευταίο arc , AΛΛΑ πιστεύω ότι υπερβάλλεις σε πολλά σημεία. Tα πρώτα arcs που αναφέρεις ήταν μεν αρκετά πορωτικά από επίπεδο δράσης αλλά σαν story αυτό καθεαυτό ήταν περισσότερο εισαγωγικά και ακολουθούσαν λίγο πολύ το Pattern όλων των shonen. To μεν Zabuza arc ήταν εισαγωγικό και μας εισήγαγε πολλές έννοιες που δεν ξέραμε και έδειχνε έναν kakashi με coolness over 9K σε σχέση με τα ανήμπορα πιτσιρίκια, τα δε chuunin exams μας έδειχναν τις ιδιότητες του κάθε χαρακτήρα και προετοίμαζαν την παρουσία ενός μεγάλου κακού. Είχαν δοθεί με πολύ ωραίο τρόπο μεν σαν βάση είναι κάτι το αρκετά συνηθισμένο δε. Ακριβώς ανάλογη περίπτωση είναι το SS Arc στο bleach. Το ίδιο ακριβώς πράγμα συνέβη σε διαφορετικό setting. (παρουσίαση χαρακτήρων δυνατοτήτων και setting εμφάνιση μέγα κακού που κατασκευάζει σχέδιο στο βάθος). Ίσα ίσα τώρα είναι που το σενάριο παίρνει μια αρκετά ενδιαφέρουσα τροπή. Καταρχάς σε αντίθεση με τα περισσότερα shonen η σειρά στα τελευταία κεφάλαια έχει αποκτήσει μια πιο πολυδιάστατη προσέγγιση η οποία ξεφεύγει από το ο πρωταγωνιστής (δλδ ο Naruto) έχει δίκιο και όλοι οι άλλοι άδικο. Ειδικά στο τελευταίο arc ο Pain επέδρασε καταλυτικά στον τρόπο σκέψης του Naruto, Ακόμη και αν έχασε στο τέλος ουσιαστικά βλέπουμε ότι η άποψη που επικράτησε δεν ήταν κάτι το οποίο είχε σκεφτεί ο Naruto από μόνος του ήταν η άποψη του ίδιου του Nagato. Μετατράπηκε εν ολίγοις η τελευταία σκηνή σε self confrontation από ένα Nagato VS Naruto. Ο Sasuke στο revenge mode ενάντια στον Itachi είναι εντελώς διαφορετικός από τον Sasuke τώρα. Ο λόγος είναι πολύ απλός. Τότε στο μυαλό του μέσα είχε δίκιο. Τώρα το ξέρει και ο ίδιος ότι αυτό που κάνει είναι τυφλό χτύπημα μίσους, ότι δεν τιμά την μνήμη και τις επιθυμίες του αδερφού του έτσι και φαίνεται και από αυτά που έλεγε στον Madara. Φαίνεται το πως σταδιακά έχει αρχίσει και το χάνει. Και ακολουθεί με ακριβέστατα βήματα αυτό που του είχε πει ο Kakashi όταν τον είχε προειδοποιήσει πριν την φυγή του. Το Naruto ευθύς εξαρχής στηριζόταν γύρω από μια αρκετά παιδική, αφελή, ουτοπική ιδέα. Όπως και τα περισσότερα shonen άλλωστε. Το θέμα είναι ότι πήρε αυτήν την ιδέα και της έδωσε μια πιο ώριμη διάσταση. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αντιφάσεις σε αυτό που θέλει να πει. Και όσο αηδιαστικά ευτυχές να μπορεί να θεωρηθεί το τέλος του προηγούμενου αρκ (ναι και εγώ δεν το συμπαθησα) εντούτοις είναι σε πλήρη αρμονία με το νόημα της σειράς. Όσο για τις μάχες σορρυ κιόλας αλλά σε εκνευρίζουν οι κλώνοι και δεν σε εκνευρίζει το πετάω ακτίνες από εδώ και από εκεί και φλυαρώ για το ποιος το έχει μεγαλυτερο (το bankai) του bleach και το ορμάω σαν βοδι του one piece? >.< Come oooon ρε συ..... Εννοείται ότι δεν πιστεύω ότι πρόκειται για τέλεια σειρά. Με έχεις δει αρκετές φορές μενόμενη στο latest chapter εξάλλου. Και μαζί τον κλαίγαμε τον μακαρίτη τον Nagato. Απλά σε αυτά που έλεγες πριν μου φάνηκες υπερβολικά αυστηρός. Σαν να περίμενες να δεις το NGE (το οποίο ξεκίνησα btw) και να είδες το Pokemon.[/SPOILER]
Jul 03 2009 23:20
Photo

Mad_Hatteriristella

Nope δε καταλαβες τι εννοουσα. Brainless action ηταν το dbz, (το οποιο λατρευω) στη συγκεκριμενη συζητηση με τον kaiser ειπα να παιζουν σοβαρα ξυλο στις μαχες, και οχι να μην εχει σεναριο ολλο το Manga. Εμενα προσωπικα δε με τρελενει η ιδεα να βαζει ο ενας kagebushin, να το μεταμορφωνει σε δεντρο, ο αλλος να βαζει kagebushin μεσα στον κωλο ενος kagebushin κλπ.Ζητησα να εχει μαχες αλλα dbz, Οχι σεναριο dbz.Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω.Αν ηθελα brainless action, Θα το ειχα droparei απο τα πρωτα επισοδια. Και δεν ανεφερα πουθενα οτι δε θεωρω τους εφηβους ικανους να καταλαβουν πολυπλοκα σεναρια κλπ, και εγω ο ιδιος ειμαι 18 χρονων, οχι και ιδιαιτερα ωριμη ηλικια. Για να λεμε την αληθεια, τα 3 μεγαλα endless shounen δεν ειναι ιδιαιτερα σοβαρα anime.Πρεπει σε αυτα να υπαρχει η σωστη αναλογια ξυλου και σεναριου, την οποια για μενα την ειχε μονο το SS ark στο bleach.Δεν ειναι υπερβολικο καποιος να ζηταει να εχει πορωτικες μαχες η σειρα. To naruto εχει πεσει κατακορυφα μετα την μαχη [SPOILER]pein vs jirayia[/SPOILER].Το τελευταιο ark ηταν μονο fanservice τιποτα παραπανω.Εμενα με πορωσε ασχημα επειδη ειχε τον αγαπημενο μου χαρακτηρα σε killing spree, να μην τον νοιαζει τπτ, και το coolness εκτοξευθηκε σε over9000 επιπεδα, αλλα αναγνωριζω οτι δεν ειχε με την καμια αυτα που ειχαν τα πρωτα ark (zabuza-chuunin exams) που με εκαναν να αγαπησω τη σειρα. Και ειμαι σιγουρος οτι και το τωρινο ark θα ειναι εξισου κακο απο αποψη σεναριου. Τωρα για τα προβληματα που θετει η σειρα, στο εχω πει και στο thread του manga.Καλα-χρυσα αυτα που εθεσε ο kishimoto, αλλα ειναι το λιγοτερο απαραδεκτο να τους δεινει λυση με εναν τετοιο παιδικο τροπο. Το naruto μετα τα τελευταια γεγονοτα μου εδειξε οτι δεν μπορει να χειριστει ο Kishimoto σοβαρες καταστασεις και να βγαλει ενα αξιοπρεπες σεναριο.Για αυτο με εχει τσαντισει απιστευτα.Επιστρατευει ξααααανννναααα την ιστορια εκδικησης και τον πονεμενο αντιηρωα που εχουμε δει 100000 φορες, και μαλιστα βαζει και αλλους εκδικησιοπορωμενους στο παιχνιδι, γενικα το πιστευω οτι "το εχει χασει".
Jul 03 2009 22:29
Photo

iristellaMad_Hatter

Actually i know what you mean και διαφωνώ. Το ότι κάτι απευθύνεται σε έφηβικό ως επι το πλείστον κοινό (και άνω) δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι brainless και μόνο για την μάχη. Εκτός και αν θεωρείς τους εφήβους ανίκανους να επεξεργαστούν πιο σύνθετες ιδέες. Το death Note απευθύνεται στο ίδιο κοινό (από ηλικιακή άποψη) με τα Νaruto , Βleach και one piece. Και έχει υλικό για σκέψη μέσα (και πολύ περισσότερο ίσως και από τα τρία μαζί). Το ότι μπορεί να θες εσύ να παρακολουθήσεις κάτι πιο απροβλημάτιστο είναι απολύτως σεβαστό δικαίωμά σου. Δεν είναι όμως μειονέκτημα της σειράς που δεν ακολουθεί αυτό το pattern. Οσο για τους ninja. Και όμως. Οι περισσότεροι λειτουργούν σαν Shinobi εκεί πέρα. Ακόμη και ο Itachi που τόσο είπες ότι δεν σου άρεσε το πως εξελίχθηκε το Story του, είναι ο ορισμός του Shinobi. Να συνεχίσω με τον Sai, τον Kakashi Και τον Yamato. Kαι θα σε παραπέμψω ακόμη και στον ορισμό [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Ninja"]του τι είναι γενικά αντιληπτο ως shinobi[/URL]. Σίγουρα υπάρχει η ποιητική αδεία και οι ελευθερίες που αντιστοιχούν σε ένα fantasy shonen αλλά αυτό που λες ότι κανείς δεν είναι κανονικός ninja το θεωρώ μεγάλη υπερβολή και ανακρίβεια.
Jul 03 2009 21:50
Photo

Mad_Hatteriristella

Oh commooooon, u know what i mean, stop playing with your shadowclones kids and go fight seriouuuuuslllyyy :P Ετσι και αλλιως, κανεις απο εκει μεσα (πλην των Oro και danzou ) δεν ειναι κανονικος ninja,ας αρχιζουν να πaiζουν σοβαρες φαπες, βλεπε pein που ηταν η προσωποποιειση του "Ολλα τα σφαζω, ολλα τα μαχαιρωνω" και deidara που ανατιναζε πραγματα επειδη βαριοταν.
Jul 03 2009 21:39
Photo

Hikari-sama → Raven Princess

Μπράβο !!! Το αξίζεις πραγματικά !!Καλή επιτυχία και με το μπαλέτο ! Από ανιμε έχω δει μπόλικα απ΄την τελευταία φορά ου τα'παμε. Αναφέρω το Ηigurashi no Naku Koro ni, το οποίο έγινε απ' τα τοπ ανιμε για 'μενα.Πριν μπω σε περίληψη, αντέχεις τα ανιμε με αίμα ??
Jul 03 2009 21:03
Photo

iristellaMad_Hatter

[quote]Εννοω, shounen ειναι, μυαλο κλπ τα ειδαμε στο deathnote και στο code geass, αυτο που θελω απο μια μαχη shounen ειναι να εχει βια, αιμα, ταχυτητα, splateria, και γενικα ξυλο, οχι "ειμαι εκει, οχι αυτος ειναι ο κλωνος μου, μεταμορφωνομε σε αυτο, αλλαζω θεση με εναν κορμο" κλπ [/quote]Γκουχ γκουχ και το deathnote shonen είναι γκουχ γκουχ.:P [spybot mode/off]
Jul 03 2009 20:39
Photo

Raven Princess → Hikari-sama

Hello!!!!!!!!!1Εχουμε πολυ καιρο να τα πουμε.Τι κανεις?Εγω πηρα αποτελεσματα Πανελλαδικων και τα πηγα εξαιρετικα 19.224 και περναω ανετα Παιδαγωγικα που θελω.Τωρα ολο το καλοκαιρι εχω προετοιμασια για τις εξετασεις του μπαλλετου και δεν μπορω να πω πως ξεκουραζομαι ιδιαιτερα.Βρισκω ομως τωρα χρονο για ανιμε και μανγκα που τα ειχα στερηθει τοσο καιρο.Εσυ? Κανα νεο καλο ανιμε??
Jul 03 2009 18:56
Photo

Six Winged Angel → dOOpLiSSaKoS

Κάνει μπαμ ε? Είμαι περίφανος lol XD Ναι πραγματικά ο Kefka ήταν καταπληκτικός και πολύ bad-ass στην αγγελική του μορφή, είναι για μένα από τους πιο κακoύς "κακούς" ever XP Αλλά ναι, Sephiroth rules the universe! Ο αγαπημένος μου villain, και επιτέλους στο advent children complete κατά το τέλος πετσοκόβει πρέπει ;p
Jul 03 2009 16:03