Jump to content

Community Status Updates

Photo

Adventurer → noname

Thanks για το στοιχειο που μου εδωσες για το Higurashi, θα δω πολυ πιο ευχαριστα τη σειρα τωρα :)
Jul 04 2009 23:12
Photo

Tea-chan → Zoro

Ε, τί να κάνω, οι γυναίκες που σπάνε @@ (βλέπε Franky) δε με πολυενθουσιάζουνε! Άσε που έχει μια μυτόγκα, τρέχα για πλαστικούς! Και ρε παιδάκι μου, συγκριτικά με τους υπόλοιπους, είναι γριέντζω! Θα πρέπει να κάνεις τη καρδιά σου πέτρα, τότε! Nami και ξερό ψωμί, λέμε!(Να έμενε και η Vivi, ακόμα καλύτερα!) Και η σκηνή της Robin... ε, νταξ'. Την είχα διαβάσει στο ντούκου μια στιγμή, την είχα δει και στο anime... ε, το χώνεψα. Όχι ότι ΔΕΝ ήταν συναισθηματική σκηνή, απλά είχα κορεσμό... Και είχα έμπνευση στο thread! XD Άντε ευχήσου μου καλό κουράγιο με One Piece μαραθώνιο! XP
Jul 04 2009 22:53
Photo

iristella → Melkor

OK..... You HOFed me.... But i dont get it! What did I do ρε συ? :P Μου αρέσουν και οι δυο σειρές μέχρι στιγμής πάρα πολύ. Είναι που είμαι και παθιάρα γυναίκα , αλλά δεν σε πιάνω...
Jul 04 2009 20:18
Photo

Zoro → Tea-chan

[quote=Tea-chan]Όλος παραδόξως, οι σκηνές που θεωρούνται οι πιο δυνατές (συναισθηματικά) δε με πολυάγγιξαν. Ίσως επειδή έκανα spoiler στον εαυτό μου, οπότε ήξερα τί θα ακολουθήσει. Επίσης, θα μου επιτρέψετε να ΜΗΝ είμαι Robin fan. Ναι, ξέρω, είναι πολύ καλή nakama, σκέφτεται τους άλλους και όχι τον εαυτό της, έχει απίστευτο παρελθόν... αλλά δε. Δε. Αδυνατώ να τη συμπαθήσω. Αλλά σα μούλικο ήτανε καλή... Τέσπα, συνεχίζω. Και το anime είναι στον κατάλογό μου για κατέβασμα (εκτός κι αν υπάρχει σε αλυσίδα στο ADN). Προβλέπεται καψιμο.:hot:[/quote]Τώρα το είδα!! :oo: Ώστε μη-Robin fan μας βγήκες τελικά :cry5:, κατά κάποιον τρόπο σαν να το 'λεγε κάτι μέσα μου! Παίζει και να είναι λόγο hype, μου έχει τύχει άπειρες φορές να μου λένε πόσο κορυφαία είναι μια σειρά ή σκηνή anime (βλέπε DMC) και τελικά καταλήγω να περιμένω τόσα πολλά από μια, πιθανώς απλή σκηνή/σειρά, που μου χαλάει κάπως τις τελικές εντυπώσεις, χωρίς να την μισώ! Το ψυχολόγησα, ελπίζω να πέτυχα την "πάθησή" σου! :hot: Still. και το παρελθόν του Franky είναι από τα faves μου, ίσως με λίγο περισσότερα κενάκια από της Robin, αλλά πολύ συναισθηματικά φορτισμένο, χάρη στον Tom-san και την ιδεολογία του! Εμένα μ' άρεσε πολύ η σκηνή που:[spoiler=One Piece Anime Spoiler]Ο Franky αρνείται τα δημιουργήματά του και συνεπώς του δίνει μια μπουνιά για πρώτη φορά στα χρονικά του, λέγοντάς του ότι δεν υπάρχουν κακά και καλά πλοία... αν το πλοίο φέρει νεκροκεφαλή είναι πειρατικό, αν γλάρο είναι του ναυτικού [SIZE=1](αν και βασικά δεν τα είπε τότε, αλλά λίγο πιο πριν, anw!)[/SIZE] και ότι ο δημιουργός πρέπει να είναι περήφανος για τα "γεννήματα" του κάθε στιγμή, ακόμη κι αν φέρουν την ολική καταστροφή!! Μορφή ο τύπος!![/spoiler]Και τελειώνω με μια ερώτηση... όταν η Robin είπε την γνωστή φράση στο Enies Lobby, ακόμη και τότε δεν σου έκανε τόσο πολύ εντύπωση; :dazed: Όσο για το anime, όπως τα είπες... προβλέπεται κάψιμο, μιλάμε για μια από τις πιο επιτυχημένες μεταφορές endless shounen στην οθόνη, τόσο καλή που κάποιοι την προτιμούν από το manga! [SIZE=1](seiyuus και themes άπαιχτα πάντως!)[/SIZE] :wooi2: Για το Vagabond πάλι, χαίρομαι που σου άρεσε και περιμένω εντυπώσεις μιας και εγώ θα αργήσω να το πιάσω... kudos και για την παρομοίωση αυτού και του Berserk με τα φρούτα! :hahaha:
Jul 04 2009 20:15
Photo

iristella → Seraphimon-T.K.

[COLOR=DarkOrange][B]NARUTARD JANAI, NARUTO FAN DA! DAMMIT!!!! [SIZE=4] DATTEBAYO!:hahaha: [/SIZE][/B][/COLOR]
Jul 04 2009 19:49
Photo

Mad_Hatter → Seraphimon-T.K.

[QUOTE=Seraphimon-T.K.] Ω ΘΕΕ ΜΟΥ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ? Naruto debate ? >_< ή προσπαθείτε να μην κανετε σεντόνια ποστ στα θρεντς :hahaha: [/QUOTE] Ενω ολλο το forum τσακωνεται στο black hole, οι narutards τον χαβα μας:hahaha:
Jul 04 2009 19:09
Photo

Zoro → FireFistAce

Evrythin's fine nakama... αν εξαιρέσεις ότι έχω εξετάσεις και θα έχω ακόμη για 14 μέρες πάνω κάτω!! ;_; ... μετά: [IMG]http://stephanielichtenstein.com/wp-content/uploads/2009/03/braveheart.jpg[/IMG] [B]FREEDOM!![/B] Εσύ τι λέει; Επέστρεψες πατρίδα; ;D Και OP δεν θυμάμαι, διαβάζεις και το manga; Είτε ναι είτε όχι η σειρά τα σπάει αυτή την περίοδο, ε; :wooi2:
Jul 04 2009 19:06
Photo

Zoro → RiDeLub

Πάνω που τελείωσαν τα fillers και σήμερα το βράδυ έχουμε το πρώτο επεισόδιο του νέου arc, εμφανίζεσαι! Δεν μπορεί, θα 'ναι σημάδι! :P Καλώς σε βρήκαμε! :D
Jul 04 2009 18:59
Photo

RiDeLub → Zoro

Yeap I'm back Τώρα για τα φώτα δεν ξέρω, αλλά θα βοηθάω όσο μπορώ.:P Έχουμε καλή season στο OP οπότε ακόμα και καλοκαιριάτικα θα περάσουμε φίνα....
Jul 04 2009 18:57
Photo

FireFistAce → Zoro

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι κανεις ρε Zoro? Ολα καλα?
Jul 04 2009 18:56
Photo

Mad_Hatter → GkLoc

Yup, αυτο εννοουσα. Το deathnote, αν και κατατασεται ως shounen φερνει αρκετα σε sheinen, σε σχεση με τα αλλα (naruto,bleach, soul eater κλπ)
Jul 04 2009 18:54
Photo

GkLoc → Mad_Hatter

[QUOTE=Rin]Εννοω, shounen ειναι, μυαλο κλπ τα ειδαμε στο deathnote και στο code geass, αυτο που θελω απο μια μαχη shounen ειναι να εχει βια, αιμα, ταχυτητα, splateria, και γενικα ξυλο, οχι "ειμαι εκει, οχι αυτος ειναι ο κλωνος μου, μεταμορφωνομε σε αυτο, αλλαζω θεση με εναν κορμο" κλπ [/QUOTE] [QUOTE=Iristella]Γκουχ γκουχ και το deathnote shonen είναι γκουχ γκουχ.:P [spybot mode/off][/QUOTE] Ο Rin απευθυνεται κυριως σε Battle shounen,που ο κυριος σκοπος ειναι το πορωτικο ξυλικι,σε αυτην την κατηγορια μπαινουν One Piece,Naruto,Bleach,Hitman Reborn,Hunter x Hunter! p.sδεν ηξερα σε ποιανου το προφιλ να το ποσταρο!:dazed:
Jul 04 2009 18:47
Photo

iristella → Seraphimon-T.K.

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: Nαι είπαμε να το λύσουμε ιδιωτικά το θέμα. Δεν μας φταίνε σε τίποτα οι υπόλοιποι. Πάρε και εσύ μέρος. ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!!! Βelieve it! DAttebayo!:hahaha::hahaha::hahaha:
Jul 04 2009 18:46
Photo

Seraphimon-T.K. → iristella

Ω ΘΕΕ ΜΟΥ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ? Naruto debate ? >_< ή προσπαθείτε να μην κανετε σεντόνια ποστ στα θρεντς :hahaha:
Jul 04 2009 18:42
Photo

Mad_Hatter → Zoro

yup, πανω κατω αυτο ηθελα να πω :)
Jul 04 2009 18:06