Community Status Updates
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Xεχεχεχε ναι εδώ αράζω και αύριο πάω στην συναυλία των scorpions..... Είναι ωραίο να μην έχεις μάθημα..... Αλήθεια για ποιες σχολές ενδιαφέρεσαι;;;;
Jul 05 2009 11:30
Tsunade-sama → Ioanna-chan
Απλά :respect: για το avatar k sig.Ήταν από τα αγαπημένα μου anime που έβλεπα όταν ήμουν πιτσιρίκα!Μπορείς να μου πεις πως λεγόταν γιατί από μνήμη δεν τα πάω καλά...?:gotit:
Jul 05 2009 11:14
Tsunade-sama → GkLoc
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ καλό μου!
Κ ναι μου κάνει κ ο Ulquiorra, εξάλλου είναι ο αγαπημένος του Aizen - sama :respect:
Να'σαι πάντα καλά!
Jul 05 2009 11:05
Tsunade-sama → iristella
:blingeye2:
Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!!!
Ομολογώ το δώρο σου μου χάρισε ατελειώτες στιγμές nosebleed, τόσο πολύ που έκανα χάλια τα πατώματα...κ ποιος σφουγγαρίζει τώρα?Έχουμε ώρα...πάμε για second part of nosebleed!
Να'σαι καλά πάντως!:nod2:
Jul 05 2009 11:02
Musashi → Dante80
Ooooooooi!!!!! Τι χαμπαρια αμιγκο?? Τρεχεις εμαθα ε? Ελπιζω να τα ξαναπ(ι)ουμε!!! Α, καλημερα :)
Jul 05 2009 10:26
Musashi
να'μαι να'μαι!!! χα χα χα!!! Ολα καλα? :) Παπια εσενα σου εστειλα και μηνυμα, οποτε ελπιζω οτι δεν θα με βριζεις πολυ xD
Jul 05 2009 10:19
LucyBR → Kenny
βαμπιριασμα again?? :/ *yeah the pot called the kettle black here*
εγω insomnia! been reading all day long and now i can't sleep =___=
talk about weird situations!
Jul 05 2009 04:24
Kenny → LucyBR
[IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/bbbfdfd938338b256b1a-L.jpg[/IMG]
My head's so heavyz...
How are you?
Jul 05 2009 04:18
Adventurer → Ptomahawk
Ευχαριστουμε :)
Κανονικα ηταν να επιστρεψω Κατερινη γυρνωντας απο Αθηνα, αλλα αν μου πεις εγκαιρως (μεχρι την Πεμπτη το βραδυ) οτι θα εχουμε session την επομενη βδομαδα (απο Δευτερα 13/7) τοτε κανονιζω να επιστρεψω απευθειας Θεσσαλονικη. Συνεννοησου με τους υπολοιπους και πες μου αν ειναι.
Jul 05 2009 01:39
Ptomahawk → Adventurer
Αντε να τον χαίρεστε, πιο νωρίς θα είμαι Βόλο.
μετά θα γυρίσεις ή θα μείνεις Κατερίνη;
Ρωτάω πρώτα εσένα γιατί είχες πει ότι θα είσαι μέχρι τα μέσα περίπου στη Θεσσαλονίκη.
Jul 05 2009 01:34
Adventurer → Ptomahawk
Εκεινη τη μερα κατεβαινουμε Αθηνα οικογενειακως για να αρραβωνασουμε τον αδελφο μου. Γιατι, δεν παιζει πιο νωρις;
Jul 05 2009 00:54
Zoro → Tea-chan
Καλό κουράγιο με One Piece μαραθώνιο!! :hahaha:
Ναι OK στα γούστα δεν πάμε κόντρα, άλλωστε είναι γνωστό ότι κι εγώ έχω τις παράξενες προτιμήσεις μου στις σειρές (η Sakura και η Misa που τις μισεί η μισή υφήλιος εμένα μου αρέσουν! XD)... επίσης, σχετικά με την @@ σκηνή wao, δεν το περίμενα ότι ήσουν και κατά της αντρικής βίας!! Μάλλον γι 'αυτό δεν πας και την Caska (poor Guts, πόσα του 'χει κάνει η κακίστρο!~ :nanteee:)!
Την Nami την πάω αρκετά κι εγώ... πέραν ομορφιάς, μ' αρέσει πιο πολύ η δική της φωνή από της Robin και γενικά πάω την όλη δυναμικότητα που έχει... τώρα Vivi, αν παρακολουθούσες το anime θα 'βλεπες πόσο φωνακλού ήταν! Και από fan που ξεκίνησα, πιο 'κει μου την έσπασε!!
Τέλος, σχετικά με το γριέντζω, από τις κοπέλες ναι... από τους άντρες, πέρα από Franky περίμενε να δεις τον Brook, μόνο αυτό λέω! XD
Btw αν κατάλαβα καλά θα συνεχίσεις το manga μέχρι το τελευταίο chapter από κει που είσαι τώρα και... μετά; Θα πιάσεις το anime από το 0; (μακάρι, αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι έγινες τόσο fan!) :hahaha:
Jul 04 2009 23:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed