Jump to content

Community Status Updates

Photo

aXxXeL → Xa0s

σοβαρα αδελφε?αμα μπορεις πες μου που το πηρες..και εαν ξερεις κανενα αλλο Manga η anime σε παρομοια φαση πες μου .. thanks
Aug 09 2009 23:13
Photo

iristella → boubouka

Να ενημερώσω και εγώ ότι αφενός δεν είναι εύκολο να δει κανείς τα vms στο δικό σου profile. Πρέπει να τα γράψεις στο δικό τους για να λάβουν ειδοποίηση. Κατά δεύτερο λόγο προσοχή στο report button ΧD. Είναι για να ενημερώνεται η ομάδα για τις παραβατικές συμπεριφορές και δεν φτάνει το μήνυμα στον παραλήπτη έτσι. Δεν είναι κάποιο είδος reply όπως το view conversation δηλαδή. Αυτά από μένα. Καλώς ήρθες και καλή συνέχεια.
Aug 09 2009 22:47
Photo

samurai_pizza_dora → the_second_child

E, περα απο το οτι σε 20 μερες πρεπει να γυρισω ετσι κι'αλλιως για τις αγαπημενες μου εξετασεις, μαλλον την αλλη εβδομαδα. Αστα να πανε, κωλοβαραω ολη την ωρα και δεν μπορω να κανω τπτ παραγωγικο. Damn αυτα τα γονιδια τεμπελιας απο που τα πηρα πια? Welcome back στο nerdokosmo! Πώς περνας το καλοκαιρι σου μεχρι τωρα?
Aug 09 2009 22:06
Photo

the_second_child → Jiraiya

να και μια ψυχη που εχω να της μιλήσω μήνες, lmao. τι κανεις βρε, πως τα περνας?
Aug 09 2009 21:49
Photo

the_second_child → samurai_pizza_dora

vre kwlopaidaki, posa xronia exw na mpw se auto to site, lmao, anyway, pote katevaineis patra?
Aug 09 2009 21:48
Photo

Shikamaru → Tea-chan

λαθος!!!sorry
Aug 09 2009 21:13
Photo

Zabimaru → Zerro

RIP my friend
Aug 09 2009 15:15
Photo

the goblin → ZeLiGa

ρε συ οποτε μπεις μπες στο group μου σε χρειαζομαστε:awww:
Aug 09 2009 11:36
Photo

the goblin → Kurosaki_Angellust

εδω και εγω βαρεμαρα,εσυ που μενεις Αθηνα???????
Aug 09 2009 11:05
Photo

Shikamaru → kallia chan

what's up.........καινουγια!?!?!?!
Aug 08 2009 23:26
Photo

Adventurer → Ritsuka

Παλι για doramas μιλας εσυ; :P
Aug 08 2009 22:49
Photo

Adventurer → kelborn3

Γεια σου Kelborn. Οπως λενε οι Κανονες μας, η υπογραφη του καθε μελους δεν πρεπει να ξεπερναει τα 250 pixels. Η δικη σου, συμπεριλαμβανομενων και της εικονας και των κειμενων, ξεπερναει τα 350 pixels. Παρακαλω μικρυνε την σε 250 pixels ή λιγοτερα.
Aug 08 2009 22:39
Photo

Nighteyes → Tenshi

Καλά εσύ δεν θα έφευγες; Με μπερδεύεις.:nosey:(Πότε φεύγεις Κρήτη; ) Το κανονίζουμε πάει-->με ποιον;:nosey: Εγώ εδώ θα είμαι, αν και δεν είχα σκοπό να κατέβω κέντρο το Σαβ/Κυριακο: Μου φτάνει το καθημερινό πήγαινε-έλα. Αλλά, αν βρεις κανέναν άλλο που είναι ακόμα στην πόλη και κανονίσετε, εγώ είμαι μέσα.
Aug 08 2009 18:05
Photo

Tenshi → Nighteyes

ασε....4 καραφακια των 100 μλ τσικουδια ηπια......ημουν.... χεχε..... Αν θελετε κανονιζουμε κατι μεσα στο Σ/Κ για κανα καφε αυτη τη φορα...οχι ποτοοο.....
Aug 08 2009 17:54
Photo

ayame → Radagast

exeis oreksh gia koubentoula? ti les na mou peis tis entupwseis sou sto ef?
Aug 08 2009 16:16