Jump to content

Community Status Updates

Photo

Destroyed World

Thanks
Aug 10 2009 20:35
Photo

aXxXeL → Yunancy

αλοχες! τι εγινες εσυ..χαθηκαμε...πως τα περνας?
Aug 10 2009 16:59
Photo

Cassiel → Hitorinai Kokoro

Χρόνια πολλά Νίκηηηηηηηηηη:hbd:.Άντε άντε και ότι επιθυμείς:drinks:
Aug 10 2009 16:24
Photo

Cassiel → roriconfan

Δώσε μωρέ.Αν και δεν μπαίνω ιδιαίτερα τελευταία λόγο έλλειψης χρόνου.
Aug 10 2009 16:21
Photo

RiDeLub → Mangalover

Έκανα μια διόρθωση στο thread που ανέφερα την γυναίκα του Oda. Όπως θα δεις έκανα και εγώ λάθος και το συνειδητοποίησα εχθές. Btw για αυτό που σου έλεγα την άλλη φορά για την φωνή του Chopper. Σήμερα που έβγαλαν οι Kaizoku-fansubs την 7η ταινία και ξαναείδα κάτι σκηνές συνειδητοποίησα ότι και στην ταινία αυτή ο Chοpper έχει αλλαγμένη φωνή. Εδώ μάλιστα είναι πιο ξεκάθαρη η αλλαγή γιατί ακούγεται πιο συχνά.
Aug 10 2009 15:33
Photo

samurai_pizza_dora → the_second_child

To θεο χρωστάω... Ανατομια Ι, Βιολογία ΙΙ, Βιοχημεία ΙΙ, Εμβρυολογία ΙΙ, Παθαν και φάρμακα. Να τα χιλιασω δλδ. Και πρεπει να παω και στη σχολη να τσεκαρω ακομη καποια. Το προβλημα ειναι οτι εχω βαρεθει ηδη. Δλδ με τοσα που εχω διαβασει στα forums είναι σαν να εκανα κλινικες, ειδικοτητα, επιασα δουλεια και βαρεθηκα ηδη τη ζωη μου. Δεν εχω αυτη την ανεμελη ανυπομονυσια δλδ. Πρεπει να βρω κινητρα! Χμμ ο διπλος φραπες χθες παντως μου εδωσε κινητρα γιατι με επιασε υπερενεργητικοτητα. Καλα εσυ θα αξιοποιησεις τα λεφτα σε μλκιες μονο απο ebay? Μια ιδεα ειναι να κρατησεις τους μερικους μισθους στην ακρη, και μετα να πας στην Ευρωπη για shopping spree. Ή ακόμη καλυτερα! Κρατα τα για ταξιδι στην Ιαπωνια! Omg σε ζηλευω ηδη! Το αλλο το διλλημα με τον αδερφο μου... Αμα ειναι πατρα παντως θα εχω extra money, αλλιως θα εχω προβληματα. Στην πατρα θα πρεπει ομως να αντιμετωπιζω καθε φορα την αστυνομια οταν θα βαζει τερμα τη μουσικη και δεν θα νιωθει το γεγονος οτι βρισκεται σε διαμερισμα... Αλλα ενα θετικό είναι οτι θα εχω ολες τις κονσολες στη διάθεσή μου! ps3 δευτερο ειναι λιγο αδυνατον να παρω. Ουτε καν wii... Τα dorama τα βλεπω ακομη. Σχεδον εχω κοψει τα anime. Βαριεμαι να βρω κανα καλο να δω. Εχω βασανισει κόσμο με τους θυληπρεπεις και κουνιστους ιαπωνες.:kill4u:
Aug 10 2009 14:59
Photo

the_second_child → Jiraiya

οκ, i shall add soon και πιθανόν το βράδυ να είμαι online. |D
Aug 10 2009 14:38
Photo

the_second_child → samurai_pizza_dora

λολ βρε, στο 11888 θα με βάλουν, αλλα μη νομίζεις και εκεί σε πρηζουν. καλα εγω χεστ, τα 450 ευρωπουλα κάθε μήνα και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. Ελα βρε, γιατι οχι? Να το γνωρίσω κιόλας το παιδάκι, και φαίνεται και gamer, καθε μερα στο σπιτι σου, λολ. you still remember that epic shit? lmao, καλα θα το αντεξω. πόσα χρωστάς βρε τωρα το σεπτεμβριο?
Aug 10 2009 14:37
Photo

Cyclothemik → Tenshi

a malista.... egw ekana edw to account!,,,, gia na dw ena cosplay... alla telika.... @@ ... ithela na kanw k gw cosplay ... alla to 'Π' tpt .... den tha kanw !
Aug 10 2009 14:18
Photo

Barbara → Zerro

[B]Ο Θεός να σε αναπαύσει !! [/B]
Aug 10 2009 11:43
Photo

IlPalazzo → Black Rabit

Gotcha. Παιδεύτηκα λίγο να σε βρω, αλλά ιδού τα λινκ πού 'θελα να σε δώσω: [url]http://www.mangafox.com/manga/pretty_face/[/url] [url]http://www.mangafox.com/manga/mousou_shoujo_otakukei/[/url]
Aug 10 2009 10:34
Photo

samurai_pizza_dora → the_second_child

Lol, θα αρχισεις να γίνεσαι χρησιμη για την κοινωνία? :hahaha: Ή μαλλον για τους οργισμενους χρήστες του ΟΤΕ που θα παιρνουν και θα βρίζουν καθε φορα που αντι για 7 πιανουν 5 ταχυτητα! Αντε και καλες επενδυσεις! :D Ε, οι βασεις εχουν καμια 15αρια μερες ακόμη, να δουμε τι θα κανω αν περασει θεσσ και μετα θα πρεπει να μειωσω δραματικα τα έξοδά μου. Αλλα και στην πατρα να περασει, παλι θα χασω την ευτυχια του ενος σπιτιου για τον εαυτο μου...Τ_Τ Ατιμη κενωνία! Εκεινο το dorama night που λεγαμε? :P Μεχρι τώρα εχεις γλιτωσει απο την κολαση, αλλα μην φοβασαι, ερχεται και εσενα η σειρα σου. :hahaha:
Aug 10 2009 00:33
Photo

Jiraiya → the_second_child

Ναι το ίδιο έχω.Το γράφει και στο profile μου νομίζω αν δε θυμάσαι ποιο είναι.
Aug 10 2009 00:04
Photo

the_second_child → Jiraiya

για καποιο λογο δε μπορω να απαντησω στο pm σου //ουτε γενικα να κανω add νεο avatar για παραδειγμα τεσπα, το ιδιο msn με παλια εχεις, γιατι εγω το εχω αλλαξει καιρο τωρα. αν ναι, θα σε κανω add παλι, να τα πουμε εκει. |DD p.s εχω αρχισει εδω και καιρο να διαβαζω naruto, καλος kakashi και jiraya αλλα κανενας σαν το bastarrdaki το sasuke. |DD
Aug 09 2009 23:31
Photo

the_second_child → samurai_pizza_dora

vre mala, me piran ston ote, exei na ginei to dwmatio mou, gemato smut doujinshis apo to ebay, lmao. /diladi, arxizw 24 na douleuw, kala, imoun pou imoyn touristria sto uni, twra tha eimai kai me ensima. |DD lol, esi tempela? diladi egw ti eimai? na sou pw, o bro sou telika pou perase? ante vre na ertheis, na exoume kamia pizza-hut-nights again. |DD //still sniffing gia to lulu btw, lol
Aug 09 2009 23:26