Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → Zoro

Oda - Kami θα επρεπε κανονικα να τον λενε... D.Gray Man διαβασα 4 volumes,τρομερο με πολυ ωραιες μαχες και χαρακτηρες,μου την σπαει λιγο ο rival του Allen διοτι εχει γυναικο-εμφανιση (ξερεις ποσο τους μισω αυτους) αλλα οι υπολοιποι δινουν ρεστα... Επισης οι θανατοι σε αυτο το manga πανε συννεφο,πολλους θανατους εχω δει μεχρι τωρα και πολυ βια που μπορει να ειναι και υπερβολικο για Shounen (imo)!Αξιζει παντως πραγματικα να το δεις,δεν ξερω για το Anime,αλλα το manga τα σπαει αγρια....
Sep 04 2009 16:38
Photo

Mad_Hatter → dbgoku

To ειχε πει ο oda, οτι ηταν ακριβως στη μεση οταν το one piece εκλεισε 10 χρονια (περσυ δηλαδη, στο tb ark), αρα καπου εκει, 2018-2020 υπολογιζετε να τελιωσει.Το ωραιο ειναι οτι μετα απο 500τοσα chapters καταφερνει να φιαχνει επικα κεφαλαια, χωρις να κουραζει καθολου, και να ανεβαζει τη σειρα στο καλυτερο της σημειο.
Sep 04 2009 16:20
Photo

dbgoku → Mad_Hatter

Μέχρι το 2020 το one piece είπες...Wow...Έχω ξεκόψει από το thread του και απλά παρακολουθώ τα chapters καθε βδομάδα...και κάνω και catch up στο anime from time to time..Οπότε δεν το είχα ακούσει αυτο...:P
Sep 04 2009 16:07
Photo

Gilmaru → iristella

[quote]Μwahhahahhahha. Επεσες σε ασθενή ψυχιατρικής. I PWN YOU! *evil demented laughter*[/quote] χαχαχαχαχα αυτό θα μας έκανε σχεδόν συνάδελφους! :riiight: Μ' αρέσουν τέτοιες συζητήσεις πάντως, ανεξάρτητα από ποια αφορμή ξεκινούν. Indeed, κάπου εκεί θα έφτανε η κουβέντα μας. To be continued λοιπόν! :hehehe:Πρέπει να κάνω κι αυτήν την καταραμένη πτυχιακή.. :roar:
Sep 04 2009 16:02
Photo

mono → zade

Έλα ρε το Χειμώνα θα παίζουν με τα καινούρια παιχνιδάκια που τους αγόρασε ο Κωστάκης...teasers etc... Απλά τώρα περίσσσευαν στις αποθήκες μερικά δακρυγόνα και λένε δεν τους δίνουμε μια να πανε στο καλό...Πάντως οι φούστηδες τέρμα προκλητικοί ρε συ...Δεν είχε τον τρελό κόσμο και να περνάνε όλοι μαζί, ξέρεις γιατί χέζονται να πάνε σε ομάδες κάτω των 50 ατόμων και να κρατάνε έξω τα όπλα και να τσαμπουκαλεύονται, να τρώμε ρε βρισίδια κανονικά...Ο Freud κάτι θα χε να πει για το όπλο και το πέος (or the lack of it for that matter) XD Εξάρχεια ρε, κάθε μέρα και άλλο πάρτυ...
Sep 04 2009 15:07
Photo

Tsunade-sama → Sponis

Εννοείται πως...ναι!Κ αυτό μόνον κ εφόσον μου φορέσει μια κοτρώνα ΝΑ (με το συμπάθειο πάντα!) στο δάχτυλο! :P
Sep 04 2009 14:58
Photo

Glastenen → LucyBR

doumo ^^ ευτυχώς που έχω την αδερφή μου να με ταϊζει (την δωροδοκώ με πικς ξέρεις-ποιων xD) και γω που έλεγα ότι μόνο στο σόπινγκ βιβλίων είμαι εθισμένη...την πατήσαμε Τ^Τ έχω βγει νοκ-άουτ, ειλικρινά, θέλω γιατρό σας λέω xDD
Sep 04 2009 14:55
Photo

Sponis → Tsunade-sama

και εσύ για τον πρίγκηπα με το άσπρο άτι τον κρατάς; just kiddin'
Sep 04 2009 14:48
Photo

Tsunade-sama → Sponis

[QUOTE]Οπότε δε θα μου κάνει καμία εντύπωση αν μπει στους κανόνες ότι όποιος κάνει εγγραφή θα στήνει και ... πισινό... για τα περαιτέρω... Όλοι I agree θα πατήσετε...[/QUOTE] Αχεμ...αν ποτέ ψηφιστεί κάτι τέτοιο από την ολομέλεια των admin του forum, ενημερώστε με να προμηθευτώ την ζώνη αγνότητας της μακαρίτισσας της προ-γιαγιάς μου, γιατί θέλω τον ποπό μου ακέραιο!:nanana:
Sep 04 2009 14:42
Photo

LucyBR → Glastenen

O________________O dame da yoooo~ :nanana: (or so i would say if i didn't know how damn addictive that is... :deadga6: η προσκληση παντως ισχυει always, ,μη μας παθεις και τπτ... ;___;
Sep 04 2009 14:36
Photo

Ephialtes → GkLoc

[quote]Τωρα πραγματικα τα ειδα ολα...[/quote]Oχι, δεν εχεις δει τπτ ακομα:P
Sep 04 2009 14:27
Photo

Drakno

Διαβαζω martial arts, adventure, slice of life, comedy, mystery, fantasy, school life, , sports, supernatural, yuri και το αγαπημενο μ genre ειναι τα gourmet mangas Οσο για τα shoujo Το 1/2 Prince (απιστευτο κ ομως ειναι shoujo), τα απαντα της Kaori Yuki-sama, Karin (σε αυτο εχουμε μπλεξει λιγο τα μπουτια μας τι ειναι, η περιγραφη λεει shounen η ιστορια ειναι τερμα shoujo κ πολυ ωραια κιολας), fruits basket (το ξερω πως ειπες οχι manga με love triangles αλλα αν μη τι αλλο εχει ενδιαφερον η ιστορια), Gakuen Alice, ice revolution (γενικα παρακολουθω παρα πολλα sport manga κ αν ειναι κ αστεια τοσο το καλυτερο), το hana to akuma π διαβαζεις κ εσυ με fav char τον lucifer (αν μη τι αλλο ξερει ποσο διασκεδαστικο ειναι να τυρανας τους τριγυρω σου με οποιονδηποτε τροπο μπορεις να φανταστεις), ouran παλι λογο γελιου, sailor moon επειδη ειναι το αγαπημενο manga/anime της Χριστινας, Yamato Nadeshiko Shichi Henge (επειδη η Sunako ειναι pure win), Toradora!, marimite κ τελος wildrose
Sep 04 2009 14:12
Photo

Glastenen → LucyBR

λάθος, ξόδεψα και της επόμενης Ο_______________Ο
Sep 04 2009 13:13
Photo

Glastenen → LucyBR

μόλις ξόδεψα το σούπερμαρκετ της εβδομάδας σε LE στο yesasia... >_______________________________________________<'''''''
Sep 04 2009 13:12
Photo

zade → mono

Xaxa. Aρχίσαμε από τώρα το χημικό ; Αχόρταγη είσαι . Δεν την λυπάσαι την καημένη την αστυνομία ; Δηλαδή το χειμώνα τι θα κάνουμε ; xD [URL]http://www.youtube.com/watch?v=oGDg_LiHs78[/URL] Rise oh fallen fighters , Rise and take your stance again Cos' he who fights and run away Live to fight another day Jah Jah pu' di headen back de pon' di wall !
Sep 04 2009 13:11