Jump to content

Community Status Updates

Photo

Glastenen → LucyBR

ναι ναι! ισχύει! το έχω σκεφτεί! γι' αυτό και έχουμε μοιράσει τα fanclubs μεταξύ μας xD ooohhh damn προσπαθώ να το αγνοήσω (προσπαθούσα εδώ και 2 χρόνια βσκ...) αλλά δεν μπορώ, αν είναι τα τζάννιζ αμαρτία θα βγω να το φωνάξω με λατρεία xD (omg τι γράφω και είναι και public...=_=). Μη και λείψει καμία το Σάββατο! Απ'τις 9 θα έχει Arashi fever *___* tonikaku, oyasumi ne ^^
Sep 05 2009 01:01
Photo

LucyBR → Glastenen

ooh dude, join the club "το je μ'εκανε να καταπατησω ο,τι ειχα πει οτι δε θα κανω ποτε και τωρα φευγουν φασκελα απ ολο το συμπαν"... ειμαι κι εγω ενδοξο μελος... -___-;;; για χαρη της τσεπης σου σου το ευχομαι, αν και ολα τα περιμενεις in this fandom *experience talking* το "καλο" ειναι οτι αμα χρεωκοπησετε κι οι 2 σε διαφορετικα πραγματα, βοηθατε και η μια την αλλη in a way XDD edit: παντως ειμαι πολυ περιεργη να δω τι σ'εκανε και ξοδεψες 2 σουπερμαρκετ σε janniz uberσατανισμα/κραιπαλη (a.k.a. τι καλο τσιμπησες :33) XDD
Sep 05 2009 00:55
Photo

Glastenen → LucyBR

...και συγκεκριμένα έλεγα ότι δε θα αγοράσω ποτέ αυθεντικά JE stuff, για διάφορους λόγους... ώρα για φασκέλωμα *αυτομουτζώνεται και με τα 2 χέρια και 2 πόδια* anyway, θέλω να πιστεύω ότι μόνο για τους Arashi θα χρεωκοπήσω, για τον Riida ρε γμτ Τ^Τ η αδερφή μου πάλι δεν ξέρω...xD
Sep 05 2009 00:40
Photo

LucyBR → Glastenen

παλι καλα που αυτες οι ψυχες εχουν πολλες photoshoots και η δωροδοκια θα ειναι μακρά και καρπερη ελπίζω ;DD that's what everyone says μεχρι να πεσουν στην shopping-κρεπάλη του je +____+ την πατησαμε δε λες τιποτα, αλλα τουλαχιστον you are not alone ολοι στο ιδιο καζανι χρεωκοπιας βραζουμε :333 too late for that! :kakaka:
Sep 04 2009 23:45
Photo

Mad_Hatter → dbgoku

Πολυ σωστα τα λες.Απο ολλα τα shounen το op εχει μακραν το καλυτερο charachter development σε secondary charachters (boa,vivi και αλλοι πολλοι) και καταφερνει να φιαξει ενα αρκετα γερο σεναριο για το ειδος του.
Sep 04 2009 22:56
Photo

Night Wizard Seal → anime-dono

Φίλε μου βλέπεις d gray >>>???
Sep 04 2009 22:37
Photo

Night Wizard Seal → geo00

Φίλε μου γιώργο?Πλάκα μου κάνεις?Η θέση μου για τον σάσουκε ήταν ξεκαθαρισμένη.Εγώ τον σάσουκε ούτε τον μισώ ούτε τον λατρεύω.Είμαι τελείως ουδέτερος.Τώρα δεν θα με πείραζε καθόλου να πεθάνει...Μα καθόλου.Άσε που θέλω.:)Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Σου απάντησα εδώ για να μην σπαμάρω το θρέντ...
Sep 04 2009 21:59
Photo

Anelis → zade

πουυυυ χρόνος... want. NAO! στείλε σύνοψη στο κιν κ σενάριο στο mail άντε κ με το καλό που θα τελειώσω εξετάσεις θα το κάνω πρώτο πρώτο ελπίζω να τα σπάει, έχω υψηλές απαιτήσεις
Sep 04 2009 20:49
Photo

samurai_pizza_dora → moonheart

Ναι ρε μαλακα. Και εγω μονο που το εβλεπα εσκαγα στα γελια. Και ο αλλος να το πιστευει οτι υπαρχει τετοια σχολη, οπου σπουδαζεις την επιστημη του υπαλληλου super market. O αδερφος μου του ειπε οτι το σημερινο μαθημα ηταν για τις ταμειακες μηχανες, και οτι αυριο εχουν οικολογια και χαρτινες σακουλες. Ανιωθα πλασματα...
Sep 04 2009 20:19
Photo

dbgoku → Mad_Hatter

[quote]Το ωραιο ειναι οτι μετα απο 500τοσα chapters καταφερνει να φιαχνει επικα κεφαλαια, χωρις να κουραζει καθολου, και να ανεβαζει τη σειρα στο καλυτερο της σημειο.[/quote] Πολύ σωστό αυτό που λες και να προσθέσω ότι στα επικά αυτά κεφάλαια εμφανίζει χαρακτήρες καθένας από τους οποίους εκφράζει τα δικά του ιδανικά(Εντάξει, συνήθως έχουν και διάφορες δυνάμεις και ικανότητες πολύ καλά σχεδιασμένες και διαλεγμένες.) προσπερνώντας τα όρια του shonen πολλές φορές.Βασικά αυτό που με ξετρελαίνει είναι ότι σου δίνει την αίσθηση πως για κάθε χαρακτήρα που εμφανίζεται μπορεί να παρουσιάσει ένα τέλειο background...Και πιστεύω ότι το έχει αποδείξει πολλές φορές.Γι'αυτό και δεν υπάρχουν πολλά plotholes...
Sep 04 2009 19:53
Photo

moonheart → samurai_pizza_dora

ΗΜΤΥ (ΣΜ)= Ηλεκτρονικη Μεταφορας Τροφίμων και Υπηρεσίες Σουπερμαρκετ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ θα με πεθανεις μλκ κανονισε ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ
Sep 04 2009 19:49
Photo

Blue Samurai → Barbara

Είδα το profil σου και είδα οτι βλέπεις Vampire Knight.. Και σε μένα είναι το αγαπημένο μου anime,και μάλιστα με αυτό ήρθα σε πρώτη επαφή με το κόσμο των anime (το πρώτο anime που είδα αν εξαιρέσουμε dragonball και Pokemon που έβλεπα μικρός) και ενώ τα αλλά τα έχω σβήσει αφού τα είδα,αυτό το έχω ακόμα και τώρα. Yuki ftw :riiight:
Sep 04 2009 19:40
Photo

DevilMayCry → Lucy-Nyuu

Τι μουσικη ακους :orly:???? Πως σου φαινεται το νεο μου προφιλ εεεεεε :ureshii: μου πηρε 5:hero: λεπτα να το κανω .....
Sep 04 2009 19:39
Photo

darkphoenix → Rihardil

molis apektisa ena iapwniko regigigas apo to event. kanei tin idia douleia me to amerikaniko. ^^
Sep 04 2009 18:55
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Ολλα τα εχει βολεμενα ο captain oda, dont worry:P Αν περιμενεις κανα μηνα να τελιωσει η εξεταστικη, θα εχεις αλλα 4 τελεια chapters μαζεμενα να τσακισεις, αντε παρατα τα fillers του naruto χαμενος χρονος ειναι :P
Sep 04 2009 17:24