Community Status Updates
Zoro → Nighteyes
Ναι δίκιο έχεις και καλά έκανες που με προειδοποίησες να μην περιμένω τόσα όσα ακούω εδώ κι εκεί (τουλάχιστον όχι μέχρι το 60)... την έπαθα ήδη μια φορά με το Detroit Metal City που όταν το είδα δεν μου φάνηκε τόοοοοσο αστείο όσο περίμενα... γενικά ήταν αστείο δλδ και σε αρκετές φάσεις γέλασα αρκετά αλλά δεν μου φάνηκε και [B]η[/B] super κωμική σειρά, που τόσο είχα ακούσει. Οι εντυπώσεις μου επηρεάστηκαν και από τις προσδοκίες που είχα πριν, είναι όταν δεν περιμένεις πολλά που παίρνεις την πραγματική έκπληξη συχνά, ενώ!
Όπως είπα, σαν το ξεκινήσω δεν παίζει να το αφήσω, με ενδιαφέρει και μόνο να έχω άποψη σε ένα θέμα (γι' αυτό και είδα όλα τα narutofillers), που και αν είναι διασκεδαστική η σειρά! :)
Άσχετο, μιας και απ' όσο ξέρω έχεις δει αρκετά από τα γνωστά μεγάλα shonens (και πέρα από τα 3), με το πιθανώς επόμενο endless shonen (fairy tail that is) σχεδιάζεις να ασχοληθείς καθόλου ή no more shonens for ya;; :nanana:
Oct 20 2009 23:02
Zoro → tsintori
Δώσε εντυπώσεις, ελπίζω να σου αρέσει, αν και να ξέρεις ότι απ' όσο έχω καταλάβει είναι (και μένει) ακόμη πιο παιδικό και light από το (ήδη light) One Piece! Αλλά μοιάζει υποσχόμενο! Cya! :P
Oct 20 2009 22:21
Zoro → kelborn3
Οι εικόνες έχουν γίνει resize και ακόμη κι εγώ που τις ανέβασα δεν μπορούσα να διακρίνω εμφανή διαφορά εκεί. Αλλά ακόμη και να πατήσεις το κουμπί για να τις βάλει στην πραγματική τους ανάλυση είναι πολύ δύσκολο να τις διακρίνεις στον browser, θέλει να κατεβάσεις τις εικόνες στο pc σου και να τις συγκρίνεις one-on-one ή, ακόμα καλύτερα, να κατεβάσεις και τα 2 επεισόδια και να τα συγκρίνεις έτσι, για να δεις τι εννοώ
Τον Taka μου φάνηκαν πιο σκούρα τα χρώματα, το οποίο σε μερικές περιπτώσεις δούλεψε καλύτερα αλλά σαν σύνολο όχι, έχασε πολύ στο sharpness και έτσι όλα φαίνονται κάπως πιο θολά από των Ryugan, που είναι πιο ανοιχτόχρωμα. Επίσης όσο αφορά την μετάφραση οι Ryugan το κάνουν όπως και οι Yibis, απλά βάζουν την μετάφραση που αρμόζει πιο πολύ στα Αγγλικά, όπως με το oji-san (έχεις ακούσει κανέναν στα αγγλικά να λέει ποτέ mr. uncle?), όχι ότι τον Taka είναι λάθος φυσικά, απλά δεν είναι ατέλεια τον Ryugan, σκόπιμα έγινε. Επίσης αν θες τσέκαρε στο σημείο που ο Happy λέει στην Lucy μήπως δεν έπρεπε να είχε ζητήσει συγγνώμη στην Aquarius (το summon του νερού), η απάντηση της Lucy δείχνει πόσο καλύτερα το κάναν οι Ryugan εκεί. :tensai:
Υπότιτλοι επίσης, το font με την σκιά τον Taka δεν μου φάνηκε τόσο καλό όσο το ανοιχτό και μεγαλύτερο των Ryugan.
Τέλος, για να δεις ότι δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου, ένα post από ένα μέλος του anidb που είχε τις ίδιες εντυπώσεις με μένα:[quote=123ab]So I've watched both releases now, Ryugan and Taka!
The quality of both releases are good.
Though, Ryugan is overall a much better sub than Taka!
Video/Audio: The video of Ryugan looks more smooth and clearer than Taka's video. I guess both groups used the TransportStream, so Ryugan's encoder wins.
Karaoke: Ryugan is way above Taka on this front! The styling fits the theme's of the songs more and looks nicer than Taka's karaokes. Taka's karaokes look out of place and not pleasing.
Typesetting: I prefer Ryugan's typesetting over Taka's. Taka's subs just look way too bordered and plain to me. Ryugan's typesetting is clean and nice.
Timing: Ryugan beats Taka on this front as well. I noticed a couple timing bleeds at Taka's release, for example the next episode title. Ryugan's timing was flawless.
Translation: I couldn't help but to notice that most of the time Taka's translation seems so akward. I don't know whether this was the fault of their editor or a lack of translating abilities on their side, I guess both. Ryugan's translation is more professional, flowing and accurate!
My conclusion is that Ryugan has outdone Taka in prety much all aspects. They appear to be really dedicated to Fairy Tail. This doesn't mean that Taka's sub is bad, I think that it's still a decent sub. I would've probably watched Taka's sub if Ryugan didn't sub this anime. Anyway, Ryugan's verions is deinitely better and deserves the first place! Second place gose to Taka. All other subs out there aren't even worth my time...
Keep it up guys!!
Taka --> Vote: 7!
Ryugan --> Vote: 10!!
[/quote]Γούστα είναι όλα βέβαια για το ποιο θα προτιμήσεις, αλλά δεν μπορούσα να χάσω την ευκαιρία να στην πω!! :hahaha:
Oct 20 2009 22:04
Melkor → Nighteyes
Nee-san, you disappoint me....
τα εχω διαβασει πλειστακις. Η τελευταια φορα μαλιστα ηταν ενα γρηγορο περασμα το Farseer Trilogy & Tawny Man Τrilogy το σαββατοκυριακο των εκλογων ( και srsly, στο Golden Fool, στο σημειο που πεθαινει και επικαλειται την Patience , με ξαναπηραν τα ζουμια. μονο εγω το παθαινω?)
Οσο για τα αλλα. Λεφτα για βιβλια δεν τα θεωρω χαμενα. Οσο χαλια και αν ειναι, αποκλειετια να ειναι ΤΟΣΟ χαλια. Plus, θελω τα βιβλια που διαβαζω να τα εχω, κα ισιχαινομαι να τα διαβαζω στο πισι. Οποτε ακολουθω την συμβουλη σου και ξεκινω με Riftwar Saga.
Arigattou
Oct 20 2009 20:28
Akasukekuro → Napster
Ela eixa dei ena sxolio su nai einai san to hitokiri i tainia pu kanume thes na paikseis telika? An einai na kserw na se simeiwsw!!!!!!
Oct 20 2009 19:49
tsintori → Zoro
Εννοείτε ότι θα του δώσω μια ευκαιρία. Thanks για τα links. Se you.
Oct 20 2009 19:39
miko-chin → amaya3
my dear friend τελείωσα μια καταπληκτική σκηνή φιλιού στο hxhdrops(που την βρήκα στα raws).Αυτό είναι το [URL="http://s721.photobucket.com/albums/ww218/nalty7/hxhdrops/"]album[/URL] που έχω ανεβάσει διάφορες παραλλαγές της εικόνας οπότε αν σ'αρέσει κάποιο feel free to take it.Ελπίζω να σ'αρέσει!
Oct 20 2009 19:08
Nighteyes → Zoro
[QUOTE]Τα 120 προς το παρόν επεισόδια του Gintama δεν είναι τίποτα και αμφιβάλλω, όσο "αργά" κι αν είναι στην αρχή, αν θα με κάνουν να βαρεθώ πιο πολύ από τα 100+ τόσα (fillers) του Naruto! :)[/QUOTE]Υοu got a point there.:hahaha:
Δεν το λέω από αυτήν την άποψη. Απλά όπως λέω σε όλους, αυτή η σειρά δεν μπορεί να κριθεί πιο πριν. Θα καταλάβεις τι εννοώ όταν φτάσεις στο 60. Όχι ότι θα βαρεθείς πιο πριν, καμία σχέση. Αλλά και πάλι επειδή έχεις ακούσει τόσα, μην περιμένεις να συγκλονιστείς κιόλας και απογοητευτείς. Αυτό εννοώ.
Oct 20 2009 19:01
Nighteyes → Melkor
Kαλή ερώτηση.:nosey:Κάπου(το [URL="http://www.crydee.com/raymond-feist/reading-order/chronological"]βρήκα[/URL].) είχα διαβάσει ότι άλλοι προτιμάνε να διαβάσουν τα βιβλία με σειρά έκδοσης και άλλοι χρονολογικά σε σχέση με την υπόθεση. Εγώ προτίμησα το δεύτερο αν και δεν διάβασα την empire trilogy γιατί δεν με πολυ ενδιέφερε και το legends of the Riftwar.
Οπότε τo Riftwar legacy μάλλον το διάβασα πριν από αυτά που λες (ευτυχώς που δεν παρατησα την σειρά εξαιτίας του. Είναι σαν οδηγός για το παιχνίδι.:erk:) Και έτσι το serpentwar το διάβασα μετά από το King's Buccaneer.
Για μένα το serpentwar saga και το riftwar saga είναι τα καλύτερα του βιβλία(αν και άλλοι το θάβουν το serpentwar). Στο serpertwar μου είχε αρέσει πολύ παραπάνω το γράψιμο θυμάμαι.
Οπότε θα έλεγα να διαβάσεις πρώτα τo Riftwar legacy γιατί είναι λίγο χάλια και να αφήσεις το serpentwar για μετά. Πως λέμε το καλό για το τέλος;:congrats:Αν και μάλλον θα κλαις τα λεφτά σου για το πρώτο. Δεν το διαβάζεις στο pc που είναι και σχετικά μικρό και μετά να αγοράσεις κατευθείαν το serpentwar που είναι και 4 βιβλία;:nosey:
Δεν θυμάμαι αν το έχεις ήδη κάνει, πάντως αν όχι πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις και τριλογίες της Robin Hobb. Ξεκινάς με το farseer trilogy. Η γυναίκα ξέρει να γράφει.:nod:
Oct 20 2009 18:27
Vagelio → Zoro
Yup, φτιαχνω ενα μικρο κομικ 4 σελιδων με τους original characters μου (αυτοι εδω [URL]http://nidoqueen4ever.deviantart.com/art/sketch-dump-3-140347600[/URL] αλλα μονο οι δυο [URL]http://nidoqueen4ever.deviantart.com/art/Original-Characters-136348755[/URL] θα μπουν στο κομικ λογω ελειψης χωρου :uhh:). Θα το στειλω σε εναν διαγωνισμο που διοργανωνει η ελευθεροτυπια μπας και κερδισω καμια υποτροφια σε περιπτωση που δεν μπορεσω να περασω στο ΤΕΙ γραφιστικης. Μολις ανακοινωθουν τα αποτελσματα θα το ποσταρω κι εδω. Παντως μην νομιζεις οτι ειναι κατι το σπουδαιο, τεσσερις σελιδες δεν αρκουν για να παρουσιασω τους καμενους OCs μου.:nosey:
Για να σου πω την αληθεια δεν παραξενευομαι που το OP θεωρειται καλυτερο απο τα αλλα δυο shonen. To naruto χαλαει απο 16ο επεισοδιο και το bleach απο το 64ο. Τωρα πια βλεπω το δευτερο μονο και μονο για τις πορωτικες μαχες και το bankai του renji.
Α, αυτη ειναι η Robin? Kakui:kill4u:! Το φρουτο που εφαγε της εδωσε αυτη την ικανοτητα να φανταστω. Ποσα απο αυτα τα φρουτα υπαρχουν στο one piece? Ενας φιλος μου ειπε πως υπηρχαν και καποια που εδιναν στους χαρακτηρες χαρακτηριστικα ζωων.
Lol, το gif.... ενταξει αν το παρατηρησεις καλυτερα φαινεται πως δεν ειναι αληθινο XD
Kαι γυριζοντας στο fairy tail θελω να πω thanks για το link. Ανυπομωνω να βγαλουν και το 2ο επεισοδιο με greek fansubs.:wooi2:
Oct 20 2009 17:49
Mad_Hatter → iristella
Να το παιξεις, απιστευτη ιστορια και soundtrack, το γραφικα μπορει να ειναι βεβαια 2D, but who cares? :P
Kefka was the craziest bastard ever.
Απλα, σκοτωνει κατι εκατομυρια, for the lulz!No mercy, no regard for human life, hates everything that breathes (and not only) just destroy!You really dont need anything else from your villains, just to be crazy as hell!
Oct 20 2009 16:59
Tea-chan → iristella
Πώς πήγε το ταξίδι επιστροφής; Γύρισες αρτιμελής, ή σου λείπει κάνα χέρι, πόδι, δόντι;:hahaha:
Oct 20 2009 16:50
iristella → Mad_Hatter
Toν ήξερα αλλά το παιχνίδι δεν το έχω παίξει! Εγώ πάντως την βρήκα και σε σκέφτηκα.
Oct 20 2009 16:46

This status update has reached the maximum number of replies allowed