Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → myrllok

I see! :P Once again, keep it up, great (one) pieces of art! :riiight: Something last, should I ever feel like using one of your pics as a forum avatar or signature can I or must I ask you first?
Oct 30 2009 20:01
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Εχμ nope again, με παρεξήγησες. :P Δεν είπα ότι στο anime δεν έδειξαν ποτέ την σκηνή με Shanks και Luffy (αυτό μας έλειπε, θα ξεχνούσα μια από τις αγαπημένες μου σκηνές; :hahaha:), απλώς ότι τα 2 τους ξεκίνησαν με διαφορετικό τρόπο και εννοούσα ότι, όπως στο OP anime κάποιοι που το παρακολουθούσαν τότε μπορεί να έλεγαν "το anime δεν είναι πιστό στο manga, στο manga είχαν δείξει τον Shanks να χάνει το χέρι του και το anime ξεκίνησε πιο μπροστά!" και μετά από λίγο ενώ τα έδειξαν και απλά είχαν αλλάξει την σειρά, έτσι και στο Fairy Tail είναι μια υπόθεση... κάτι που τώρα παραπονούμαστε ότι το έκοψαν ίσως (και πάλι ίσως) το δείξουν πιο κει.
Oct 30 2009 19:57
Photo

lily → matassos

Matassoύλη εγώ θα σου κραταω ξυλακια πολυτελείας!
Oct 30 2009 19:19
Photo

myrllok → Zoro

Ths, i didnt know that it wasnt a "Reply" after answering your message lol. I came on this forum after seeing my drawings on it from googleimages lol then I started looking at the other stuff. Also, yes they are all my drawings and the marco drawing is done by me as well :)
Oct 30 2009 18:40
Photo

Tea-chanKenny

Ρε παππού, για δες: [url]http://gallery.minitokyo.net/view/399143[/url] Δες τώρα αυτήν που μου είχες δείξει στο κινητό σου τις προάλλες. Είναι διαφορετικές οι στολές!
Oct 30 2009 18:36
Photo

MitHuNa → kantoros

bravo re chibi kalws eisai esu tpt allo spasmeno exoume?
Oct 30 2009 18:15
Photo

MitHuNa → Ginius

konichiwaaaaaa! να σε ρωτησωωωω άλλαξα το cosplay μου για το περίπτερο και αντι για shana θα ντυθω yuki πρεπει να το πω πουθενα? η it doesnt matter?
Oct 30 2009 18:10
Photo

Cassiel → ZeLiGa

Oct 30 2009 18:01
Photo

Cassiel → Ash_Pokemaster

Thanks βρε:)
Oct 30 2009 17:59
Photo

Robin-Chwan → Zoro

[quote=Zoro]Α και κάτι άλλο που ξέχασα να σου πω πριν είναι ότι το OP ξεκίνησε με Luffy, Koby και Alvida, ενώ το manga με Luffy και Shanks... οπότε και στο FT ποιoς ξέρει, κάτι που κόπηκε τώρα ίσως το δούμε πιο κει, όλα παίζουν! :P[/quote] Nope,οπως σου ειπα το μονο που εχουνε κοψει ή μαλλον αλλαξει ειναι μερικες σκηνες. Κατα τα αλλα το ανιμ ειναι το ιδιο με το ανιμ.
Oct 30 2009 17:34
Photo

Lucy-Nyu → 0pr0phet

σου στειλα και μηνυμα αναρωτιομουν μηπως ενδιαφερεσαι για ομαδικο one piece cosplay
Oct 30 2009 17:29
Photo

Cassiel → kiyiomy

Άργησα ναι το ξέρω:hihi2:.Αλλά μόλις προχθές γύρισα από το πιο τρομερό otaku 6ήμερο και το οποίο συνεχίζω πάλι από αύριο και για 2 μέρες:joyful:!!!To θυμόμουν τελικά το nickname σου:if:.Αλλά δεν το είχε με ένα extra 'i' μέσα:kakaka:.Καλή αρχή και εδώ.Εγώ θα ξανακατέβω στο πάρτι στις 19.12.2009.Ποιο νωρίς δεν μπορώ δυστηχώς λόγο δουλειάς:sadist:.Είδα ότι σχεδιάζεις.Γιατί δεν ανεβάζεις τα σχέδια σου στο fanart section:thatsit:;
Oct 30 2009 16:43
Photo

Cassiel → BlackRoseOfDestiny

Μουυυυυυυυυυυ-chan:joyful:!!!Μην ανυσηχείς δεν θα σε φάμε στο eating meeting,έλα έλα:hihi2:.Τι κάνεις όλα καλά:thatsit:;
Oct 30 2009 16:36
Photo

Robin-Chwan → Scorpion

[IMG]http://fc02.deviantart.com/fs14/f/2006/362/4/8/One_Piece_chpt_428_color_by_DOXOPHILIA.jpg[/IMG]
Oct 30 2009 16:25
Photo

Michalis → birbilis

blaks
Oct 30 2009 14:59