Community Status Updates
iristella → Tea-chan
Τhank you!!!! Αν και αναγκάστηκα να μικρύνω λίγο την sig γιατί μου έβγαινε εκτός ορίων Τ^Τ.
Και μην φοβάσαι εσένα δεν σε δαγκώνω (εκτός αν μου το ζητήσεις βέβαια οπότε αλλάζει το πράγμα).
Oct 30 2009 22:15
Robin-Chwan → Zoro
:hahaha::hahaha:Οχι δεν κανεις λαθος το ανιμ και το μανγκα ξεκινησαν διαφορετικα αλλα η συνεχεια ηταν η ιδια με εξαιρεση φυσικα τα φιλλερς τα οποια δεν μετρανε αφου δεν υαρχουν καν στο main story.
Δεν εννοουσα αυτο οταν ειπα κατι αναμεσα σε ΟΡ και Ναρουτο. Εχει οντως πιο πολυ το στυλ του ΟΡ, αλλωστε ο μανγκακα ηταν μαθητης του Oda. Σε Ναρουτο πιο πολυ μοιαζει στους θανατους και στα αιματα κι ολα τα σχετικα στο μανγκα παντα γιατι μεχρι στιγμης στο ανιμ εχουνε κοψει οτι Ναρουτο στοιχεια υπηρχαν.
Oct 30 2009 22:08
Lucy-Nyu
→
Zoro
χμμ το αβαταρ μου ειναι απο το Bleach...δεν σου λεω τι ρολο βαραει
μετα την Bonney εκανα αλλα 2 cosplay Lucy(elefen Lied) kai Nel(bleach)
τωρα ετοιμαζω αυτο [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7794[/url]
συν οτι εχω ετοιμη τη medusa απο soul eaterγια το haloween party
και ο συζυγος μου ειναι θεος απλα
Oct 30 2009 22:02
Tea-chan → iristella
*από μακρυά, να μη τη δαγκώσει*
Έχεις ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σετάκι! Εγκρίνω και επαυξάνω! *thumbs up*
Oct 30 2009 22:00
Didi → MitHuNa
[COLOR=Plum][I][B]=O Αλήθεια?? ήταν να την κάνω κι εγώ =Ρ
Αλλά έπαθα ένα πρόβλημα με τα μάτια μου και αναγκάστηκα να φοράω γυαλία για ένα μήνα ,και όπως καταλαβαίνεις δε μπορούσα να βγω azu-nya με την γυαλαμπούκα στη μούρη...-.-
Αλλά ναι Azu-nya λατρείαααα!!^^
[/B][/I][/COLOR]
Oct 30 2009 21:23
Zoro
→
Lucy-Nyu
Συγγνώμη μαντάμ, ποια είστε; :hmmm:
Καλά ε, είδα το τελευταίο vm που είχες αφήσει και έχει 23 Αυγούστου ημερομηνία, πότε πέρασαν 2 μήνες; :hahaha: (ακόμα να γταφτώ στο op.gr btw :sigh2:)
Όσο αφορά το cosplay σου πάντως ντροπή μου που [SIZE=1](ξεχάστηκα και)[/SIZE] δεν είπα τπτ! :hot: Έριξα μια ματιά στις pics του party και είδα την Bonney σου... congrats, το πες το 'κανες! Πολύ πιστό κατά τ' άλλα, έως και την πίτσα!! :riiight:
Φαντάζομαι θα ασχολείσαι πιο τακτικά με cosplays από δω και πέρα δλδ; Έχεις κάνα άλλο σχέδιο κατά νου;
(btw σκοπεύω και να πιάσω Bleach σύντομα, να δούμε και αν λέει τπτ ο husbando σου :P)
Τέλος, από που είναι το ταυτόχρονα kawai και badass avatar σου; (:
Oct 30 2009 21:21
MitHuNa → Didi
αχα χα χα azu-nyaaaaaaaaan!! <3 latreiaa latreiaa thn exw kanei k cosplay!! ^^ foveriii
Oct 30 2009 21:20
Zoro → Robin-Chwan
Μα δεν είπα ότι είπες κάτι άλλο, το ίδιο εννοούσαμε! :nanana: Απλά επειδή στο vm που άφησα στον Rin δεν ξεκαθάρισα ότι πιο κει και στο anime έδειξε τα γεγονότα με Shanks έμοιαζε σαν να είπα ότι έκοψαν κάτι από το anime.
Γενικά διαφορές στην σειρά των γεγονότων δεν έχει, αλλά, συγκεκριμένα στην αρχή, με Alvida και Koby δεν ξεκίνησε το anime (και, γύρω στο επεισόδιο 3-4 νομίζω, έδειξε και Shanks), ενώ το manga κατευθείαν με Shanks; Εγώ έτσι θυμάμαι, διόρθωσε αν κάνω λάθος.
Ναι κατά κάποιον τρόπο όπως τα λες είναι, με την έννοια ότι ως προς story και κλίμα/χαρακτήρες θυμίζει πιο πολύ OP για μένα, όσο αφορά τεχνικές/επιθέσεις ενώ, είναι πιο πολύ narutικό. :P
Oct 30 2009 20:59
DarcRose22 → Goggeta SSJ6
[COLOR=purple]Βασικά εγώ τα κάνω αυτά καποιες φορές.... Έχω ξυπνήσει ανάποδα με σκεπάσματα και μαξιλάρι πεταμένα στο πάτωμα κάμποσες φορές.....[/COLOR]
Oct 30 2009 20:58
Robin-Chwan → Scorpion
Βρηκα κι αλληηηη
[IMG]http://fc03.deviantart.com/fs31/f/2008/223/3/8/One_Piece___ch__464_page_2_by_H4rddisk.jpg[/IMG]
Oct 30 2009 20:58
Robin-Chwan → Zoro
Nope, νομιζω οτι εσυ με παρεξηγησες. Κι εγω αυτο ειπα. Οτι εκτος απο τις αλλοιωμενες σκηνες δεν εχει καμια διαφορα με το μανγκα. Δηλαδη δεν υπαρχει διαφορα ουτε και στη σειρα των γεγονοτων. Και προς Θεου (Oda) δεν πιστεψα ουτε για μια στιγμη οτι ξεχασες το backstory του Luffy.
ΥΓ: Μιλαγαμε σημερα με τον NWS για ΟΡ και Fairy Tail και ειπαμε πως αν το καλοσκεφτεις το Fairy Tail ειναι κατι αναμεσα σε ΟΡ και Naruto...
Oct 30 2009 20:50
Night Wizard Seal → croco~boy
Πέστα ρε φίλε!!!Τι κλάμα έριξα στον χάκου!Ασε δεν λέγεται.Λίγοτερο πάντως έκλαψα στον έρο σένιν...
Oct 30 2009 20:33

This status update has reached the maximum number of replies allowed